Diskusiu odoberá 1 človek

Kameraman + fotograf MAROL - Skúsenosti

Ahojte, chcela by som sa opýtať či tu nie je nevestička, ktorej robili svadobné foto a video "'Marol.sk" Boli ste spokojné? Ďakujem 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od simciatko1:

Ahojte, chcela by som sa opýtať či tu nie je neve…
@simciatko1 Ahoj, my sme Marol foto mali na svadbe, keďže som na nich tiež nevedela nájsť recenzie a vybrali sme si ich pre blízkosť a rozumnú cenu, tak píšem recenziu, možno niekomu pomôže pri výbere. Video nám spravili veľmi pekné aj párové fotky boli super. Čo ma však zarazilo a je to aj dôvod, prečo Marol neodporúčam je, že zo zábavy nemáme skoro vôbec nafotenú moju stranu rodiny, pretože sedeli akurát tam, kde bolo horšie svetlo a pravdepodobne sa fotografke nechcelo upravoovať fotky, tak nám dodali (rátala som to:.... presne 3 fotky, kde sú moji rodičia, kým ženíchovi rodičia sa na fotkách vyskytovali okolo 20 krát). Keď som ich s týmto faktom konfrontovala, pani Zuzana sa tvárila, že už ďalšie fotky nemá a až po dlhšom dohovore mi poslala na mail dodatočne 2!!! fotky, kde boli moji rodičia na hostine. Neprofesionálny prístup, bez ospravedlnenia, Marol foto neodporúčam na svadobné fotenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?