Dilema: Pozvať sestru na svadbu alebo nepozvať?

Rada by som počula názory iných, ktorí to tiež tak mali alebo niekto z ich rodiny a okolia. Chceme mini svadbu v kostole (my 2 + rodičia a fotografka) po obrade iba obyčajný spoločný obed v reštike. Za svedkov by sme chceli nastávajúce svokry (ešte sme sa ich nepýtali) prípadne keby jedna odmietla išla by za svedka fotografka, ktorá je mojou kamarátkou. Sme spolu 7 rokov, bývame spolu 3-4roky. Bezdetní. Kameňom úrazu je, že mojim rodičom je jedno koho si zavoláme, nechávajú to na nás a oni sa prispôsobia. Zo snubencovej strany je však trochu tlak, zmierili sa s tým, že nepozveme širokú rodinu, s ktorou sa vôbec nestretávame len aby nás neohovorili, ale nechceme volať ani jeho sestru, s ktorou sú vzťahy skôr na bode mrazu. Ešte k tomu chceme svadbu bez detí, oni majú 2 malé, pochybujeme, že ich niekde nechajú na stráženie... Celkovo sme sa obaja na tomto zhodli, len jeho rodičia nechcú, aby sa neurazila tá sestra, že sa určite prekecnu pred ňou a neželame si, aby prišla na obrad a stále nás upozorňujú, že aby sme počítali s tým, že sa urazí, že sa budeme občas stretávať u nich na návšteve... Poraďte čo s tým!? Chceme určite potom poslať oznámenie, že sme sa zobrali, ale čo máme dať jeho rodičom vedieť deň dopredu aby sa teda "neprekecli"? 🙈 Ďakujem 😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivanka_ivanka:

Rada by som počula názory iných, ktorí to tiež ta…
@ivanka_ivanka za mňa radšej sestru pozvať a povedať jej, že bude dobré keď pre deti nájde nejaké stráženie. Ja uznávam, že to nie je ľahké. Ja som sa pre pokoj v rodine rozhodla pozvať každého, kto by tam chcel byť. Je to síce Vaša svadba ale reálne za zhoršenie vzťahov to nestojí. Keď to máte tak v malom tak ani nebude vedieť, že tam a je a dáte si keď tak s ňou obed. Samozrejme sú aj iné možnosti riešenia ale žiadne nebude ideálne.
Odpovedať
pokial mate so sestrou velmi dobry vztah tak by som ju pozvala. pises ze za svedkov idu svokry - teda vase maminy cize sa ten pocet hosti az tak nezvysi. no a ked tak nech si sestra vybavi strazenie pre deti alebo teda nech ide len sestra a jej muz nech ostane doma s detmi :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?