Kamaráti s partnerkami

Chcem pozvať zopár kamarátov (neviem či na celú svadbu, alebo až večer), ktorí sa navzajom poznajú z VS, bežne sa stretávame ako partia spolužiakov. Všetci majú nejaké frajerky/frajerov ale nie som stotoznena aby som ich pozvala s nimi, keď ich sama nepoznám. Chcem tam mať kamosov, ktorí sú schopni sa medzi sebou zabaviť, keby ma každý frajerku vedľa seba tak sa nebavia ako partia lebo sa navzajom nepoznajú aj s frajerkami. Tak isto ani môj partner nepozná všetkých kamosov. Na celej svadbe bude kamoska ktorá pomáha s prípravami, a je pozvaná aj s mužom aj dietatom. Ale to je pre mňa niečo iné, pretože ona tam nikoho iného okrem mojich rodičov nebude poznat. Ale rátam s tým že 5 spolužiakov z výšky môže ísť na svadbu sólo Je proste rozdiel mať +5 a +10
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:

Chcem pozvať zopár kamarátov (neviem či na celú s…
@pa3c1a76 určite ich môžeš zavolať sólo, aj ja som tak volala zopár ľudí - napríklad kolegov (ich partnerky som nepoznala), nemal s tým nikto problém ja som taktiež absolvovala pár svadieb sama bez manžela a je to pre mňa úplne normálne :)
Odpovedať
Ja osobne by som takéto pozvanie neprijala. Keď sme pozývali ľudí na našu svadbu, vopred sme sa pýtali, či budú mať aj svoje +1.
Odpovedať

@pa3c1a76 aspon usetris povedzme si uprimne 😄
Odpovedať
Neviem, pre mňa ako pre hosťa by bolo asi divné, aby ma niekto pozval na svadbu a nemohla by som si so sebou niekoho priniesť. Jednoducho by som nešla sama.
Odpovedať

@pa3c1a76 Je to úplne normálna vec že pozveš bez partnera. Ja som dokonca pozvala takto pár svojich kamošiek bez partnera lebo som nepoznala. Alebo mala som všetky družičky slobodné povedala som že pokým niesú vo vážnom vzťahu určite nechcem aby si zháňali nejakych partnerov, ktorý sa tam budú opíjať a robiť potom hanbu. Paár takýchto svadieb som už zažila a bol to pekný trapas. Čiže s tým nic nepokazíš ak ich pozveš bez partnerov :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marion_etta:

Neviem, pre mňa ako pre hosťa by bolo asi divné, …
@marion_etta tak ale vidis to uz potom zavisi od toho pozvaneho cloveka ze ako to vezme. I ked ja si to tiez neviem vobec predstavit, ze ja by som isla sa bavit a muza nechala doma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?