Komunikácia s pozvanými hosťami

Ahojte, stretli ste sa niektorá s tým, že z rodiny vyžadovali aby ste pozývanie (odovzdávanie pozvánky) na svadbu riešili tým, že prídete na návštevu k danej rodine? S priateľom sme sa totiž rozhodli, že keby máme každého jedného obehať takýmto štýlom tak je to "strata času" a tak sme pozvánky rozdávali keď sme sa s dotyčnými stretli v podstate kdekoľvek (jednému ujovi sme dali pozvánku v práci, ďaľším zas po omši a pod...) POINTA - jednému ujovi s manželkou (a dospelými deťmi) sme dali tiež pozvánku "len tak medzi dvermi" keď sme mali cestu okolo. A teraz od nás vyžadujú aby sme ku nim znova prišli osobne im povedať, že či môže ich syn na svadbu zobrať aj svoju partnerku...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) od nás to nevyžadovala rodina, ale u nas je to taký zvyk, že snúbenci chodia spoločne a pozývajú hostí. Ale keďže máme veľa hostí na svadbe, tak sme to takto nestihli u všetkých a niektorým sme dali pozvánky len tak ,,medzi dverami". Štvrtinu hostí sme dokonca vyriešili na tetinej oslave narodenín, takže sme to mali hneď z krku. Keď nemáte čas, tak bohužiaľ ... A určite by som neriešila ich ,,dodatočne" pozvanie takto ešte raz, lebo oni to tak chcu. Ak máte čas a chuť tak OK, ale ak nie, tak určite by som to nesílila a iba im zavolala alebo napísala.
Odpovedať
Spravte si podla seba, podla mna je to tiez nemyslitelne, aby sa ku kazdemu zvlast chodilo a este ked je rodina rozlezena kade tade. Normalne bud osobne teda, ked sa stretavate odovzdat pozvanku, ale normalne ju supnut do schranky.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kqueen:

Ahojte, stretli ste sa niektorá s tým, že z rod…
@kqueen spravte si podla seba, ja by som to teda riesila rovnako ze ked sa stretneme osobne dam pozvanku a ak nahodou je vzdialenejsia rodina tak poslem postou popripade ved sme v 21.storoci socialne siete a maily funguju.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kqueen:

Ahojte, stretli ste sa niektorá s tým, že z rod…
@kqueen niektorym dame pozvanku osobne, napriklad v praci ci casti nasich rodin a znamych, a niektorym to posleme postou a zavolame im, aby sme ich o tom informovali. Neviem si predstavit vsetkych tych ludi pozyvat osobne. To je fakt strata casu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?