Odpoveď na príspevok od puklinha:
co sa tyka druhov, urcite by som zvolila mix. cis… @puklinha ďakujem krásne tie džbány s citronom a mätou budeme mali počas celej svadby máme to v balíčku takže len kvôli tomu sa pýtala že približne koľko. Svadba bude v júni tak predpokladám že asi viac vody pôjdu take osviežujúce/ čisté pretože cez leto čo si aspoň ja myslím nepôjdu až tak tie sladšie ale určite nesmú chýbať ani také na svadbe.Odpoveď na príspevok od zuzanakusnirova77:
@puklinha ďakujem krásne tie džbány s citronom a … @zuzanakusnirova77 my sice budeme mat ovela menej ludi, ale svadba bude tiez v juni. Nealko ratam minimalne 2l na osobu. S alkoholom je to trochu zlozitejsie, ale priblizne flasa alkoholu na osobu. Urob si zoznam napojov kto co pije. Budes mat o tom aspon nejaky prehlad. U nas budu aj sladke napoje.Odpoveď na príspevok od zuzanakusnirova77:
@puklinha ďakujem krásne tie džbány s citronom a … @zuzanakusnirova77 no jasne, proste z kazdeho druhu aby bolo a myslim, ze vsetci budu spoko 😊Odpoveď na príspevok od boskovie:
@zuzanakusnirova77 no jasne, proste z kazdeho dru… @boskovie u nás to bude okolo 12 druhov rôzneho alkoholu. Nikto nič poriadne nepovedal co pije, tak som si urobila svoj zoznam. Niečo som pozmenila a niečo pridala. Nealko detto, ale to až neskôr budeme kupovať.Odpoveď na príspevok od zuzanakusnirova77:
Dobrý deň, keďže sa moja svadba blíži, tak som si… @zuzanakusnirova77 my sme minuli takéto množstvá nealka (počet hostí bolo 50 + cca 15 večerných): džbány s vodou – citronáda 1,50l (50litrov) džúsy 20ks káva / čaj 100ks cola 20ks tonic 10ks džúsy, cola, tonic boli klasické 250-330ml fľaškyOdpoveď na príspevok od zuzanakusnirova77:
Dobrý deň, keďže sa moja svadba blíži, tak som si… @zuzanakusnirova77 za mna cista voda musi byt, moja svokra si napriklad vino dorieduje vodou cize ta vypije viac tej vody ako vina 😄 ale to si myslim ze je taka polozka ktora sa da jednoducho "docapovat".