Pozvanie bratrancovej frajerky

Ahojte, zo snúbencom riešime takú dilemu. Bratranec má frajerku, ktorá je ale vydatá a stále žije v jednej domácnosti s jej mužom. Je sňou rok dva a my sme sa sňou dokopy videli asi 3-4x. A teraz sa naskytuje otázka či ju pozvať na svadbu alebo nie. My so snúbencom sme skor za nepozvanie ale z jeho rodiny do nás hučia, že ju máme určite pozvať lebo je to predsa len jeho frajerka. Ale mne sa to docela bije, že je vydatá za niekoho iného a chodí z druhým a mala by byť pozvaná na našu svadbu. 🫣
Odpovedať
Profilova fotka
Vsak urobte si ako chcete vy, je to vasa svadba. Nech je podla vas. Ak to tak necitite, tak ju nevolajte. 😉
Odpovedať
Ja by som ju pozvala. Vsak bezne sa pozyvaju svadobcania + 1. Co ma prist sam?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kurajka:

Ja by som ju pozvala. Vsak bezne sa pozyvaju svad…
@kurajka ide o to že je to vydatá žena žijúca s jej manželom v jednej domacnosti čo sa nám trošku nepáči🫣- a hlavne ju nepredstavil ako oficialnu priatelku
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od becca1712:

@kurajka ide o to že je to vydatá žena žijúca s j…
@becca1712 A keby ste si to s ním normálne po lopate vydiskutovali? 🙃
Odpovedať

Ahojte, zo snúbencom riešime takú dilemu. Bratran…
@becca1712 Ostatni bratranci boli pozvani +1? Ak ano, tak je neslusne ho vyclenit len preto, ze sa vam frajerka nepozdava, hlavne ked su uz spolu nejaky ten piatok. Keby to bola nova frajerka, je to ine. Ale takto? Ak sa vam nepozdava frajerka, a mate voci nej moralne vyhrady, nepozyvala by som ani bratranca. Ten tiez chodi s vydatou a je rovnako "nevhodny" ako ona.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od metele:

@becca1712 Ostatni bratranci boli pozvani +1? Ak…
@metele Presne tak, ja si tiez myslim. Vsak a co, ze sa im nepozdava aktualny stav jeho priatelky? 😑
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od metele:

@becca1712 Ostatni bratranci boli pozvani +1? Ak…
@metele ostatní bratranci/ sesternice žijú s partnerkami/ partnermi a su zobratí, on žije u rodičov a sám ten vzťah neberie ako 100% vztah tym ze nieje rozvedena a podobne.
Odpovedať

@metele ostatní bratranci/ sesternice žijú s part…
@becca1712 tak ked ju neberie ani poriadne ako svoju priatelku, tak preco vobec riesit, ze ju pozvete? dajte +1 a hotovo, ako sa to aj bezne robi, nie? a potom uz je teda na nom, ci si ju privedie alebo nie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od juliancha:

@becca1712 tak ked ju neberie ani poriadne ako sv…
Tak sú len dve možnosti. Buď ju pozvete alebo nie 😃 Myslím si, že svet sa nezrúti ani tak ani tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?