Pozvať či nepozvať?

Baby čo by ste robili....mám resp. mala som kamošku s ktorou som sa bavila o svadbe mala byť medzi pozvanými no ako urazila sa na mňa, pretože ja nemám na ňu čas a podobné.....neustále si ona určovala kedy pôjdeme von po 20 hodine už sa nedalo jej a neskutočne sebecká bola....no ja som sa nevedela prispôsobiť jej v takom štýle nedalo sa mi tak jedna či druhá práca mám svoju rodinu mamine som s mladšími súrodencami pomáhala budúci manžel chcel tiež tráviť čas so mnou nešlo mi to tak skĺbiť a už aj keď som mohla, že večer ona odmietla s výhovorkou, že môže byť iba do 20:00 potom už nie (zas ja sa mala prispôsobiť)...samozrejme dlhé správy písala čo o kamarátstve a podobne ja som ju mala chápať ona mňa nemohla....také správanie úplne vhodné pre deti pod 15 a nie pre dospelú ženu ako tvrdí ona o sebe a preferuje sa tak je urazená na mňa na trest boží nepíšeme nevoláme už a ja sa zamýšľam posledný týždeň ci prehrýzť zas všetko a začať od znova pozvať ju a tak alebo nechať tak, a zas na druhej strane presne viem ako to na svadbe bude. Bude za mnou všade chodiť vynucovať pozornosť, že ona je tu a zas vyčítať, že jej som čas nevenovala nehovoriac o tom, že za svedka určite nepôjde. To zas preto budú výčitky a keď nepozvem bude peklo bo máme spoločných známych s ktorými ja lepšie vychádzam ako ona.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa stačí zodpovedať jednu otàzku: chceš s ňou mať ešte nejaký vzťah? Lebo podľa toho, čo píšeš, sa mi zdá, že nie. Potom by som neriešila také veci, že čo povedia “spoloční známi” alebo ktokoľvek.
Odpovedať
to máš pravdu naši spoloční známi ju poznajú vedia aká je tu skôr nejde o nich, že čo povedia ale o ňu, že ich do toho zatiahne a ešte horšie peklo zrobí
Odpovedať
Profilova fotka
@lauritas čo môže urobiť, aké peklo?
Odpovedať
Toto znie ako velmi toxicke priatelstvo. Aspon teda z tohto opisu mi pride ako hrozne sebecka osoba. Opytaj sa sama seba co ti taky clovek dava do zivota? Robi ti ho nejakym sposobom lepsi? Pomoze ti ked potrebujes? Ak ano tak dobre, prekonala by som to. Ak nie tak mozno nastal cas ju zo zivota “odstrihnut”.
Odpovedať
Profilova fotka
Prerus vztah, zivot je kratky na to aby si sa obklopovala ludmi co ti saju energiu.
Odpovedať
@lauritas už z tvojho písania vidno, že ju pozvať nechceš a urobila by si to len na silu... Uvedom si, že to má byť tvoj krásny deň s budúcim manželom a ty máš právo rozhodnúť sa ako to cítiš- či ju tam chces alebo by si ju pozývala len z povinnosti. Ak len z povinnosti tak ju urcite nepozývaj podľa mňa :)
Odpovedať
Suhlasim s ostatnymi. Nepozyvat, ignorovat, neriesit, to nie je kamaratka ked sa takto sprava. Z povinnosti by sa nikto pozyvat nemal...
Odpovedať
Asi by som ju nepozývala. načo. Podľa toho, čo a ako to celé opisuješ, tak si myslím, že ani nemáš nejak vôľu toto priateľstvo nejak udržiavať. nie je to tvoja povinnosť a nič ani nemusíš - to si zapamätaj
Odpovedať
Profilova fotka
Ty sama si musíš zvážiť či ju tam chceš alebo nie. Ja osobne by som ju nepozývala. Toto ozajstná kamarátka nie je! Ozajstná kamarátka by ti takéto veci nikdy nevykrikovala a správala by sa úplne inak!
Odpovedať
ano ja by som takehoto cloveka nechcela na svadbe hoci to bola tvoja kamaratka. keby bola, tak by sa inak spravala!
Odpovedať
Mo%zno ju pozveš, a ona keďže po 20 hod. nemôže tak nepríde :) Radšej si uži svadbu bez nej. Ak si ma vynucovať tvoju pozornosť a kradnúť si ju len pre seba počas tvojho dňa myslím že to máš zodpovedané :)
Odpovedať
asi by som to nechala tak. nevyzerate ako najlepsie kamosky a nepotrebujes podla mna vo svadobny den, aby ti tam niekto vycital, ze si na nu nemozes najst cas.. a ked je taka vyberava, moholo by sa ti kludne stat, ze ju pozves a ona naschval nepride
Odpovedať
Článok sa načítava...
Pozvat zo slusnosti neviem co by som robila na tvojom mieste. Ale isto viem ze na nu nebudes mat cas. Ja som venovala na svadbe asi 30 hostom zo 130 lebo stale nieco 'prisli gratulanti, ide torta, spolocne fotenie, druhá vecera, odchadzaju hostia, cepcenie, atd. S niektorimi som sa ani porozpravat nestihla a chcela som, staci ze som si to vycitala ja, nepotrebovala som k tomu nikoho druheho a ked by taky aj bol tak by ma to asi len rozculilo.
Odpovedať
Ja by som ju zavolala. Z vlastnej skúsenosti viem, že človek sa dokáže uraziť kvôli hocijakej hlúposti a bola by to škoda, keby ste svoj vzťah len tak zahodili. Niekedy stačí obyčajný rozhovor, prípadne slovíčko prepáč. Ak nepríde, je to jej voľba a v tom prípade by som sa už asi viac nesnažila.
Odpovedať
Profilova fotka
@andrejka135 veľmi pekne napísané a súhlasím s tebou. niekedy to tá kamarátka ani nemyslí tak zle ako to vyznie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?