Ako dlho asi trva jedno tanecne kolo a aka je asi dlzka prestavky medzi tanecnymi kolami?

Ake mate skusenosti vy - nevesty po svadbe, ale aj buduce nevesty a hostia zo svadieb na ktorych ste boli? Pomohli by aj odpovede od profesionalov DJ-ov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
neexistuje univerzalny recept podla mna ... niekedy 30min, niekedy hodinka a viac - zalezi od skladby a nalady ludi na parkete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nasa skupina ma jedno kolo 30-40minut ak ludia chcu pridaju a prestavka tak 10-15min ale ak sa je tak trosku dlhsiu pauzu maju
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím s kapelafantom. Všetko záleží od ľudí na parkete. Hodinka a viac by som skôr zaradil až po polnoci keď sú na parkete väčšinou už mladší. Ale keď sú svadobčania s dobrou výdržou tak prečo nie. Toto musí dobrý DJ a lebo kapela správne odhadnúť. Kolo odporúčam ukončiť pomalou skladbou, aby sa svadobčania na parkete trochu predýchali a nešli upachtení k svadobnému stolu. Prestávka takisto podľa potreby - niektorí si chcú zaspievať, podebatovať a iní zase netrpezlivo čakajú na ďalšie kolo. Určite nie dlhšie ako 20 min.( samozrejme okrem jedenia, fotenia,nejakého programu a prípadného spevu doplneného napr. harmonikou ).
Odpovedať
u nas bolo tak kym sa tancovalo sa hralo a prestavky boli podla toho ci a ako sa ludia bavili .....ale presny cas ti nepoviem kolko bolo kolo a kolko pausa, lebo boli pausy aj dlhsie aj kratsie....ale spravny dj si myslim to odhadne spravne....
Odpovedať
Profilova fotka
Tak, ako spomínajú kolegovia vyššie, dĺžka tanečných kôl a aj žáner závisia od aktuálnej situácie, nikdy sa nedá samotné tanečné kolo pripraviť celé od začiatku až do konca. Dobrá kapela a aj DJ ho vie prispôsobiť tomu, čo sa práve deje na parkete. Z našich skúseností však môžeme povedať, že taký priemer je 30 minút tanečné kolo a 15-20 minút prestávka. Ako som písal, záleží od situácie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dĺžku tanečných kôl prispôsobí DJ programu Vašej svadby a situácii na parkete. Dĺžka závisí aj na počasí a vybavenosti sály ( klimatizácia a podobne ), vekovom zložení svadobných hostí.... Univerzálny návod na dĺžku kola neexistuje. Prajem Vám, aby svadba vyšla podľa Vašich predstáv!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?