DJ Borinka 08.06.2019

28. aug 20185

Ahojte, viete mi prosím odporučiť dobrého DJ, hostina sa uskutoční v Bašte Pajštún 08.06.2019? 🙂

• Dobrý deň prajem, Volám sa Dušan Dojčár, pochádzam z Revúcej, som svadobný DJ a Moderátor, veľmi rád prídem na vašu svadbu. Venujem sa technickému zabezpečeniu svadieb ako dekoratívne nasvietenie sály, ozvučenie, bublinky, videoprojekcia, Fotokútik a iné doplnky. Referencie môžete nájsť na Fb Fun Page - odkaz v profile - "Video DJ Dušan Dojčár". Ukážky mojej práce ako svadobného DJ-a najdete na Youtube pod menom "Dj Dušan Dojčár" kam pravidelne pridávam ilustračné videá. Na požiadanie vypracujem cenovú ponuku presne na mieru podľa vašich želaní. S pozdravom DJ Dušan

• Dobrý deň, termín mám zatiaľ voľný, skúste pozrieť môj profil. Pený deň prajem. Ivan

• Dobrý deň. Skúste si pozrieť môj profil, moju FB Fun Page a kontaktovať ma.

• Sponzor fóra
  • Dobry den, termin je volny nevahajte ma kontaktovat.
    S pozdravom
    Juraj

• Dobrý večer prajem, termín vašej svadby mám zatiaľ voľný a vedel by som Vás prísť na svadbu zabaviť. Podrobnejšie info o mne nájdete v mojom profile a na mojej facebookovej stránke. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
    S pozdravom Martin Vozár

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia

DJ + starejší,
     moderátor na svadby,Karaoke , plesy, firemné podujatia, Podsvietenie sály , stužkové, a hlavne výborná zábava tešíme sa na vás.
    DJ Gabo
    Bratislava
    Profesionálna zvuková a svetelná technika a služby DJ-a.
    Profesionálny Dj na svadby:hudobná produkcia,moderovanie,osvetlenie,ozvučenie,karaoke atď.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov