DJ, ktorý má vkus - tipy a odporúčania

Termín ešte nemáme, ale cca koniec augusta/september. Svadba bude na strednom Slovensku (Zvolen), podmienka: DJ ktorý má vkus a nebude hrat trapne repete, rasputin a podobne vykopavky NIE! Bude ochotny si prejst playlist svadobny, pretože iba tak budeme mat istotu že to bude dobre a nie fiasko. Ak sa zdám byť niekomu naročná, nech ani nreaguje na tento príspevok. Chcem len aby sa ludia bavili, tancovali na tanecne pesnicky, nie ze DJ sa za svojim pultom bude bavit na svojich mixoch... Bola som na kopec svadbách kde to DJ zabil pesnickami...Ak teda myslíte že ste ten správny DJ, hláste sa prosím. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka33 Dobrý večer, píšeme Vám správu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam dj eLLy d vsetkymi desiatimi (pravdepodobne prispevok vam ju tiez odporuci). Je uplne perfektna, mila, ochotna, na vsetko sa vas opyta. Vypytala si zoznam nasich oblubenych skladieb aj interpretov a potom ich postupne zaradila a pridala podobne. A teda repete skutocne nie je jej styl 😁 Hrala nam predvcerom na svadbe a hostia si velmi pochvalovali, ze sa vsetko super pocuvalo, aj sme sa vyblaznili, aj sladaky boli... proste skveel. My sme jej napisali asi len 10-15 nasich naj skladieb a ona uplne odhadla zvysok podla toho.
Odpovedať
Profilova fotka
Vždy lepší Rasputin ako trápna Seňorita - iveď to čas potvrdí... Despacita dnes už málo kdo chce...skôr si zatancujú osvedčenú Dlouhu noc. ha-ha-ha. a čo tak Co-co jambo? nech je sranda!
Odpovedať
Profilova fotka
@fsenky ja som si teda radsej zatancovala na aktualne hity nez na 100 razi a 30 rokov obohratu Vondrackovu a Michala Davida. Akoze ak sa to niekomu paci tak ved preco nie, ale tuto nevesta sa tymto veciam asi prave chce vyhnut a asi vie preco. Za posledne 3 tyzdne som bola na 2 svadbach, kde sa ziadne taketo odrhovacky nehrali (z toho jedna svadba bola moja) a ani na jednej svadbe to nikomu nechybalo - ba priam naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani nevesta nikdy nevie na čo sa budú ludia baviť. Vo vašom prípade bude lepšie napísať kompletný , presný zoznam čo by ste chceli na svojej svadbe počúvať.
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe ,, ja som si teda radšej zatancovala '' nieje názor svadobných hostí. DJ hraje aj na želanie a názor ako ,,trápne Repete'' to vôbec ...škoda reči..
Odpovedať
Profilova fotka
@fsenky nuz, 1. Bola som uz na mnohych svadbach ako host a mala som na to rovbaky nazor. 2. mojich hosti ano. Povedzme ze moja partia znamych, rodiny a kamaratov by ozaj na vyssie spomenute netancovala a uz vobec by si to nepytala na zelanie. Nepride nam to sranda. Slovne spojenie trapne repete som nenapisala ja. Navyse nechapem preco vas tak velmi irituje takato poziadavka. Hlavne naco niekoho presviedcat o tom, ze sa mu ma pacit nieco, co proste nema rad.
Odpovedať
Profilova fotka
@slecnabe Presne tak,... Nech si nevesta hľadá svojho obľúbeného DJ s dobrým vkusom v čakárni u zubára ..;-)
Odpovedať
@fsenky neviem naco vobec reagujete ak nemate co rozumneho dodat k mojej poziadavke. Evidentne nemame rovnaky vkus, tak prosim ani nereagujte, ako bolo aj v mojom uvodnom prispevku hore uvedene. Dakujem za pochopenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@fsenky no tie evergreeny sú mega trápne. Na posledných svadbách boli dlouha noc mašinka kacaci tanec a podobne na blackliste. Nie všetky staré pesničky sú trápne, ale tie povinné jazdy djov z 90tych už dnes málokto chce.
Odpovedať
Profilova fotka
@hatsepset Vždy je to o dohode - niekto si to vyslovene želá, a na ďalšej svadbe sú tie isté veci na blackliste :) Podľa mňa nevesta si určite nájde dj-ja ktorý jej bude vyhovovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Nakoniec svadba nieje o hudobnem názore jednotlivca ,ale o spokojnosti svadobných hostí a celkovom priebehu svadby no to sa zistí bohužiaľ až na konci svadby..ja len toľko. Skúsenosti veru nepovolia. Dík za komentáre.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vždy platí pravidlo : Nevesta platí , hra sa na prianie mladomanželov .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?