Odpoveď na príspevok od natynka14:
Nevesticky, máte prosím niektorá skúsenosť a DJ a… @natynka14 Tiež by ma zaujímala recenzia od niekoho pretože nad ním rozmýšľame ale nevidím moc recenzie.Odpoveď na príspevok od kaj_ka23:
@natynka14 Tiež by ma zaujímala recenzia od nieko… @kaj_ka23 Ahoj, v inej staršej diskusii mi odpísala nevesta čo mala minulý rok a že bola veľmi spokojná,že im vyšiel v ústrety so zmenou aj na poslednú chvíľu, ževraj sa nemám báťOdpoveď na príspevok od natynka14:
@kaj_ka23 Ahoj, v inej staršej diskusii mi odpís… @natynka14 super ďakujem za informáciuOdpoveď na príspevok od anonym5553:
Ahojte žienky, hlavne budúce nevesty, upozorňujem… @anonym5553 pane bože to je nočná mora.... Mrzí ma, že vám zničil Váš deň... To sa nedá ospravedlniť, myslím, že hneď po dovolenke začínam hľadať nového DJ-a. Aj keď len jedna zlá rezervácia, nechcem riskovať, že zrovna tá moja bude druháOdpoveď na príspevok od natynka14:
@anonym5553 pane bože to je nočná mora.... Mrzí m… @natynka14 no ja len dúfam a pevne verím, že mojou recenziou zachránim či už len jednu nevestu pred jeho vystupovaním. Ešte čo som zabudla včera napísať, že pár dní pred svadbou sa ozval, že máme mu vyplatiť celú sumu vopred (štvorciferné číslo) do začatia obradu, pričom pri stretnutí aj telefonicky prízvukoval, že "stačí keď mi zaplatíte až po svadbe, pre mňa je dôležité, aby som dostal zaplatené iba v tedy ak každý je spokojný" no prd.... Už vtedy mne to bolo podozrivé, že prečo zrazu to čo už rok tvrdí, že stačí mu potom zaplatiť mení takto prudko (pričom ja som ako sprostá každého chcela vyplatiť čím skorej (ani to nerobte, lebo potom niektorí dodávateľia to odfláknu)). Mala som počúvať vnútorný hlas a aj 2 dni pred svadbou ho zrušiť!!! V inej diskusií pani písala, že úplne inak sa správa pri stretnutiach pred svadbou ako na hostine, čo sa aj u nás potvrdilo! Po obrade sme sa presúvali na miesto hostiny, kde mal povedať privítanie dvojjazyčne, keďže polovica svadobčanov ešte tam chýbala, chcela som počkať na nich...... no on začal s tým, že teda začneme a keďže sú tu iba slováci nebudem to opakovať v inom jazyku (prosím ?! my sme zaplatili za to, aby robil dvojjazyčne zábavu a príhovory a už hneď pri privítaní hostí sa na to vyprdol!) Ďalšia vec, ktorá mi vybilo poistky, že som mu povedala nie len raz, že si trvám na programe: stoličkový taniec, redový taniec a ďalšie hry, do ktorých som nemálo času a peniaze investovala - no nedalo sa s ním baviť. Hosťom sme povedali, že nech si chodia vypýtať od neho pesničky, lebo však sme sa s ním tak dohodli, že nech púšťa aj pesničky na želanie. NIČ, hovorím NIČ nepsutil čo som ja ako nevesta chcela!!! a hosťom už dupľom nie... Pohádali sa s ním aj fotograf aj kameraman, pretože nechcel im vyhovieť... aké zaujímavé, že každý robil to čo sme sa dohodli iba on nie! A čerešnička na torte, že mali sme zajednanú fotobúdku na 3 hodiny s neobmedzenou tlačou fotiek a zrazu tak robil "program" = tanečné kolá, aby ľudia v tedy keď mali ísť sa fotiť, tak ich volal na parket a nás teda poslal von, že teraz je priestor na kameramana.... my samozrejme, ako svadobný pár sme moc nemali na výber, keďže sme chceli stihnúť všetko. Avšak kým nám robili zábery vonku, tak asi aj cielene sa zabudlo na fotobúdku a namiesto toho, aby hostia naplnili knižku s fotkami z fotobúdky, tak máme ju zaplnenú iba na 1/3nu. Btw. majiteľ fotobúdky a on sú kamaráti - nie sa potom čomu sa diviť...Odpoveď na príspevok od pa3c1a76:
Práve mi prišlo riadne zle, máme ho rezervovaneho… @pa3c1a76 budete skúšať hľadať iného, či modliť sa ako to dopadne? Môžem poprosiť potom recenziu? Držím palce, a y váš deň dopadol podľa predstáv a nezažila ste také sklamanie