Hľadám DJ 3v1 na 20.9.2019, Preseľany pri Nitre

24. okt 20184

Ahojte, hľadám niekoho dobrého kto vie zastúpiť DJ, starejšieho a aj moderátora na svadbe. Svadba sa bude konať 20.9.2019 v Preseľanoch pri NR. Super by bolo ak by mal aj dekoračné osvetlenie. Viete mi niekoho poradiť ? Prípadne voľný ak ste DJ a splňate tieto požiadavky ozvite sa mi 🙂 Ďakujem

• Dobrý deň prajem, termín 20.9.2019 mám voľný a vedel by som Vás prísť zabaviť na Vašu svadbu. Viem Vám ponúknuť služby DJa a moderátora priebehu svadobnej hostiny, svadobnych hier či súťaži, viem vám priestory nasvietit LED svetlami. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
    S prianím pekného dňa Martin.

• Pekny den prajem!
    Som Vam k dispozicii na Vasu svadbu. Posielal som Vam spravu so vsetkymi blizsimi info podla Vasich predstav.
    Prijemny den prajem!
    S pozdravom Dj Erni - Mgr.Ernest Balazs

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • Pozdravujem, volám sa Dušan, som svadobný VideoDJ a moderátor, termín mám voľný a viem prísť na Vašu svadbu. Pozrite si fotograie, videá a referencie v profile alebo na fb stránke "Video DJ Dušan Dojčár" alebo aj na Youtube kanály ("DJ Dusan Dojcar"😉, kam pridávam pravideľne ukážkové videá zo svadieb. Vypracujem pre Vás cenovú ponuku na mieru podľa želaní, stačí ma kontaktovať. S pozdravom svadobný DJ Dušan

• Dobrý večer. Skúste si pozrieť môj profil, môj FB Fun Page a kontaktovať ma.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ako starejší sa postarám o organizáciu Vašej svadby. Správnu náladu a atmosféru dodám hrou na hudobné nástroje + spev, tradičným/moderným programom.
    DJ Pohoda
    Celé Slovensko
    Profesionálny DJ, moderovanie, ozvučenie a osvetlenie Vašej svadby.
    DJ STEVE
    Liptovský Mikuláš
    DJ na vašu svadobnú párty.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov