Hľadám DJ na svadbu, 4.5.2019

26. jan 202111

Ahojte, dobrý deň, hľadám DJ na svadbu, ktorá sa bude konať 4.5.2019, s približným počtom hostí 90. Najlepšie by bolo, keby DJ mohol plniť aj funkciu starejšieho, avšak nie je podmienkou. Ďakujem pekne.

• Dobrý deň prajem, som mladý VideoDJ a Starejší na svadby, veľmi rád prídem na vašu svadbu. Zdarma pre Vás vypracujem cenovú ponuku na mieru podľa želaní. Referencie nájdete na mojom Facebooku Video DJ Dušan Dojčár a na Youtube kanály zase nájdete video ukážky zo svadieb. S pozdravom DJ Dušan
    @maria1618

• Dobrý deň, ponúkame aj kombináciu DJ a harmonikár čiže 2v 1 s pozdravom Šenky.

• Sponzor fóra
  • Pekný deň, termín mám zatiaľ voľný

s priateľským pozdravom
    dj pohoda

• @maria1618  Dobrý deň. Kde sa bude konať svadba?

• Ahoj, ja som mala na svadbe p. Pavla Bujnu a bola som moc moc spokojná, robí svadby už 30 rokov a je hlavne obdarený darom reči, ľudí zabával a bol aj ako statnejší aj Dj. Ak by si chcela napíšem kontakt 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @23041983  Dobry den, kto ste ked su schovavate pod niakym čislom ? Ako si má nevesta pozriet informacie o Vas ked nie ste PRO. Je to nekorektne voči tým čo si tu platia za PRO služby. Dakujem

• Ahoj kľudne sa ozvi ak bude chuť , čas a pozitívna energia , nech ta sila sprevádza 🙂

• Nech sa paci, zatial termin volny. Viac info v mojom profile..

• Dobry den,termin mam volny .Pokojne sa ozvite. 🙂

• Dobrý deň. Moje DJ služby na rok 2021 sú vám k dispozícii. Prezentácia na WEB stránke - klikni o riadok nižšie.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ako starejší sa postarám o organizáciu Vašej svadby. Správnu náladu a atmosféru dodám hrou na hudobné nástroje + spev, tradičným/moderným programom.
    DJ Čuky
    Celé Slovensko
    Profesionálny DJ na svadby s dlhoročnými skúsenosťami.
    Profesionálny Deejay, moderáror a starejší v jednom, ponúkam svoje bohaté 25 - ročné skúsenosti v tejto oblasti ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov