Poraďte Dj na západnom Slovensku

Profilova fotka
Ahojte. Potrebovala by som pomoc s výberom DJ. Všetky diskusie na tuto tému sú staré. A DJ ktorý bol v 2008 super, už teraz nemusí byť. Nám bol napr.odporúčaný DJ Titus. V starej diskusii bol super ohodnotený a v novej už mal kritiky. Preto by som potrebovala aktuálne informácie od neviest. Ich skusenosti, čo bolo dobre a aj čo nie. Poprípade ktorým DJ-om sa vyhnúť :) dakujem moc za pomoc
Odpovedať
Profilova fotka
titus je v pohode. nikdy nevyhovies vsetkym....
Odpovedať
my sme sa zatiaľ informačne stretli s DJ Matúšom Škorvánkom. Svadby hrá za 250 EUR. Vyzeral sympaticky.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@katuska172 no skor by som potrebovala info od neviest, ktore uz svadbu mali a maju osobnu skusenost. Z videa na internete sa tazko pozna ci je niekto dobry.
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 ja odporucam DJ Laco Csengell z Modry, uzasny neskutocne si ho vsetci chvalili, ze takto sa uz dlho dobre nezabavili, perfektne hral presne vedel co ma hrat a aj na zelania hosti, pesnicky mal vsetky aj pre zahr.hosti - vytahoval ich cez internet....navodil hned od zaciatku skvelu zabavu, uplne vsetci tancovali az nas nohy boleli a rano sme odkrivkali domov.... pustal nam bublinky, krasne nasvietena sala a parket a aj odmoderuje svad.hry, mozem len odporucat
Odpovedať
Profilova fotka
@cyntia30 tomu som už napísala ale akosi mi už týždeň neodpoveda. Idem mu zavolať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cyntia30 tak som mu volala, má volné :-) . Budúci týždeň sa stretneme. Tak uvidíme. Snad sa dohodneme a bude sa nám páčiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalu33 verim ze ano, my sme boli velmi spokojni, nemenila by som :)))), povedali sme mu iba aku chceme prvu piesen na nas 1tanec a ostatne sme nechali na nom, vie aj odmoderovat aj vymyslal "neokukane" tanecne hry a robil neskutocnu zabavu...doteraz mame od ludi, hosti super ohlasy ked sa stretneme :))))
Odpovedať
Profilova fotka
My spolupracujeme takisto s DJ Škorvom - Matúš Škorvánek a sme s ním spokojný. Ak by ste mali záujem vieme vám sprostredkovať stretko alebo posunúť kontaktné info. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cyntia30 takže sme sa dohodli :-) tak a mám dalšiu vec vybavenu.
Odpovedať
Profilova fotka
skúste pozret môj profil sú tam aj videa..s nami sa nudit nebudete.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Bola som na x svadbách, ale uplne naj je podla mna SZOMI z KOlárova.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja ďakuejm za typ..už som aj ja písala DJ Laco Csengell ...cyntia30 koľko berie za svadbu a dokedy hral?
Odpovedať
@cyntia30 A koĺko ste mu platili?
Odpovedať
Profilova fotka
@satanka1 @23sonca08 Dj Laco chodi vo dvojici spolu s bratom, jedlo treba potom ratat na dvoch, bral 300e, z toho 50 zaloha ako zavazna objednavka a 250 sme mu dali v den svadby pocas hostiny. Hrali do rana, dokym sme tancovali, nadranom uz nikto nevladal tancovat, parket bol prazdny a tak stisil hudbu lebo uz sme len sedeli pri jednom stole a debatovali. Ostalo nas len par ludi cca 12, vsetci svadobcania uz sli domov. Cca o polpiatej sme koncili. Zenich siel potom za dj a povedal im ze mozu skoncit a zacat balit. Potom sa rozsvietilo a personal zacal upratovat, kolace a jedlo z bufet.stolov ktore boli na stoloch a vsetko zabalili do prepraviek a krabic to sme si brali so sebou. Ja som tiez pomahala balit kolace aj jedlo, lebo som to este delila co beru moji rodicia, co svokrovci a tak...Pre zvysok (alko, nealko, kvety a ostatne veci) sme si boli zobrat do saly v pondelok doobeda.
Odpovedať
Profilova fotka
@23sonca08 mne napísal,že berú 330 z toho popredu 50€ záloha
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
nemate niekto cerstvu skusenost s DJ Titus? rozmyslame nad nim, no chcela by som vediet, ake su vase skusenosti. Dik
Odpovedať
My sme si na základe odporúčaní vybrali Gusta. tak hádam bude fakt taký dobrý :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zazili sme niekolko vybornych DJ u nasich kamaratov, ale pre nas je DJ Titus najlepsi DJ. Mojej sestre totiz hral Titus na jej svadbe a boli sme s nim velmi, velmi spokojni. Preto sme ho velmi chceli aj na nasej. Mali sme uz naplanovanu hostinu v Raddison Carlton a a sme velmi radi, ze sme ho na nas termin vlastne ukecali, kedze noc predtym tam v hoteli uz mal francuzsku svadbu pre Velez Zuzulovu a vlastne ani neplanoval pokracovat dalsou svadbou :-) Ukecali sme ho a nasa svadba sa naozaj skvele vydarila, vsetky vekove kategorie, z nasej rodiny a aj kamaratov, nim boli nadseni. Musim povedat, ze naozaj sa nam velmi pacilo a skvelu atmosferu nam pripravil. Urcite doporucujeme :-)
Odpovedať
My sme mali tiez Dj Titusa na nasej svadbe 23.6.2012 . Boli sme s nim mimoriadne spokojni, da sa na neho vo vsetkom spolahnut, to na com sme sa dohodli na stretku a este si upresnili tesne pred svadbou dodrzal do bodky. Privitanie, hudba, nejake tie tradicie vsetko prebehlo podla nasich predstav. Mozem povedat, ze dj je na svadbe velmi dolezity, ak nie najdolezitejsi a vdaka nasmu dj Titusovi sme mali uzasnu svadbu. Ja ho urcite odporucam :-)
Odpovedať
baby nahpdpu dj zvuko ste nemali nikto ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@kalu33 Ahoj, mozes prosim napisat ako si bola spokojna s DJom Lacom? A mohla by si mi na neho poslat takisto kontakt? Vopred dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@marika_btt DJ bol super. a najdes ho pod menom DJ Laco Csengel. Ak si ho vyberieš, určite nebudeš lutovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?