Poraďte Dj z okolia Bratislavy, Pezinka, Modry

Ahojte. Viete mi, prosím, niekto poradiť dobrého DJa na svadbu? Najlepšie by bolo, keby bol zároveň aj trošku starejším a moderátorom :) Ďakujem.
Odpovedať
Skus PP Production - mam s nimi dobre skusenosti a maju dobre referencie aj od inych neviest. Peto je DJ a Monika moderuje. Su zohrati a neotrepani.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý skúste pozret našu stránku radi prijdeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@epsilon rád poslúžim , pozrite si môj profil, prípadne moju stránku ww.djcuky.sk
Odpovedať
Martin Závadský
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@iamhappy Odporucam aj ja, spravia vam svadbu snov, dohliadnu na vsetky detaily, DJ hra neskucne, vie, kedy co, Monika je profik, robia aj vyzdobu aj osvetlenie parketu. A navrhnu vam aj scenar svadby s programom.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
nieje to sice DJ, ale nam hrala skupina SENATOR, svadba bola perfektna, hrali do pol 5 az 5 rana a cena tam bola 450€. teraz maju hrat vo Vistuku zabavu 25.5. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak teda ešte nemáš dohodnutého, doporučím ti DJ Robo, ak ti ide o cenu, hráva za menej ako sa píše vyššie. zavolaj mu, opýtaj sa na cenu podľa hodín a hlavne či má volný termín, hráva pravidelne svadby, podla želania aj hry či iný program. určite máš sama nejakú predstavu aký chceš aby bol tvoj jedinečný deň :-D . poznám ho velmi dobre a tak sa môžem za neho zaručiť ;-)
Odpovedať
Ja som mala na svadbe dj juraj turcar bol super teraz bude mat svadbu segra a ani na chvilu sme nezavahali a volame jeho. Ked budes chciet cislo napisem do ip alebo si ho najdi ma aj stranku. Fakt bol super.... :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dobrý večer "mibe6973". Zdravím vás, ako dnes s zaregistrovanú (dvojpríspevkovú) nevestu. Chcem sa opýtať, či má spomínaný DJ živnostenský list, teda podniká, alebo či to robí popri zamestnaní, ako hobby. Teda nemá to vedené ako pracovnú činnosť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?