Ahojte. Máme naplánovanú svadbu a v podstate všetko vybavené, ale nevieme zohnať živú kapelu. Ak by ste mali nejaký typ, tak budem rada sa s ním podelíte. Uprednostňujeme živú hudbu, ale ak by sme nič nezohnali, tak by mohol byť aj dobrý DJ. Svadba bude v Senci, takže kontakty by boli najlepšie z okolia, resp. z Bratislavy. Dakujem.
Ja som si objednala klasicku kapelu Akcent. Maju webovu stranku. Hadam budu OK. Par ludi povedalo ze su ok boli aj v telke ak hadam to nebude daky prepadak :-) Maju aj webovu stranku (akcent-live)
Ahoj, neviem, kde v Senci budete mať svadbu, ale ak v Nostalgii, tak tam hrá jedná super kapela. My sme ich mali na svadbe. Sú super. Ak chceš kontakt, ozvi sa.
ahoj busni, ano skvele miesto a tiez prekvapivo dobra kuchyna, zazili sme tam akciu a vsetci sme si to pochvalovali, tancovalo sa a spievalo do svitania :-)
Caute Baby ,,
ja som mala DJ a harmonikara v jedenej osobe z okolia Nitry a urobil to za 4000 SK . ....hovori si Dj mino , myslim ,ze najdete ho v googli ... .ak date do uvodzoviek .. .. " DJ mino" Nitra . ... a najdete jeho stranku na muziklande ...
.... mozem vrelo odporucit .. . ..