Čo všetko potrebujem k príprave svadobných pierok?

Profilova fotka
Ahojte kočky. Prosím môžete mi poradiť čo všetko potrebujem na prípravu svadobných pierok?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... kuk sem :-)
Odpovedať
@vicuska161 mne stacili spendliky,dve farebne stuhy a ihla s nitou na zosivanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmm a ako sa to robi s tym "ihlicim" ako to ja vola (rozmarin napr) nejako mi to nejde do hlavy ako to spojim s tou maslickou napr?
Odpovedať
@bayuska, @vicuska161 aké pierka chceš robiť? Ja mám z jednej svadby doma klasické krušpánové (tá zelená vetvička), a to je extrémne jednoduché, až primitívne - mašlička z úzkej bielej stužky priviazaná/prišitá niťou na vetvičke krušpánu a obyčajný špendlík, ktorým sa to prichytí na šaty. ktorý tam už nie je, asi odpadol. Myslíš takéto klasické pierka?
Odpovedať
@vicuska161 ja som až tu zistila, že sa robia aj také zo stužiek a veľmi sa mi to zapáčilo, takže som si skúsila spraviť jedno ako pokus, viď môj prípravný album, práve som ho tam dala. Stačili mi dve saténové stužky 6mm šírky a niť s ihlou. Keď sa na to pierko pozrieš, ľahko zistíš, ako je urobené. Spodná vrstva je z jednej stužky, má dve mašličky, a vrchná je z druhej stužky. Sú zošité dvoma maličkými stehmi cez stred, krížom cez seba. Ružičku som robila z takej istej stuhy, to bol taký pokus, aj to je jednoduché (sama som na to prišla), ale ružičky sa dajú kúpiť hotové alebo sa dá použiť iná dekorácia. Dozadu patrí ešte špendlík, ten ešte nemám, plánujem použiť malé zicherky, za tou mašličkou sa to schová.
Odpovedať
cokolvek sa ti bude pacit, fantazii sa medze nekladu :) ziadny povinny recept na pierka neexistuje. ak sa rozhodnes ze budu zo starych gombiciek alebo trebars z kociek Lego, je to len na tebe. Zelam vela vela kreativnej zabavy pri tvorbe pierok ;) urcite najdes kopec inspiracie aj v albumoch ostatnych neviest, ja som tu videla mnoho krasnych a originalnych pierok. 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?