Diskusiu odoberájú 2 ľudia

Detaily a doplnky

Ahojte Nevesty, stále mám taký pocit, že som na niečo zabudla 🙈 Máte niektorá zoznam takých tých menších vecí detaily, doplnky a na čo všetko nezabudnúť. Tie hlavné body už mám, ale je 100000 maličkostí, ktoré na svadbe nesmú chýbať. 😊
Odpovedať
A co uz mas? 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nevesta2025:

Ahojte Nevesty, stále mám taký pocit, že som na n…
@nevesta2025 tiez by ma to zaujimalo. Co vsetko uz mas ??? Nejaky ten zoznam tiez mam, ale ci tam je vsetko, tak to netusim. Snad ano 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od greenplants:

@nevesta2025 tiez by ma to zaujimalo. Co vsetko u…
@greenplants a kedy mate svadbu ak mozem vediet? myslim tak ze ako velmi dopredu je dobre zacat planovat alebo aj kedy termin zhanat 😃
Odpovedať

Ahojte Nevesty, stále mám taký pocit, že som na n…
@nevesta2025 ahoj, ja mám spracovaný taký ročný harmonogram príprav na svadbu, ak chceš, pošlem ti ho do správy. Možno tam nájdeš niečo čo ti treba ešte vybaviť, prípadne si iba potvrdíš, že všetko máš :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ela4:

@nevesta2025 ahoj, ja mám spracovaný taký ročný …
@ela4 posles aj mne prosim?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ela4:

@nevesta2025 ahoj, ja mám spracovaný taký ročný …
@ela4 dakujem, je to dokonale :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

@greenplants a kedy mate svadbu ak mozem vediet? …
@kiarra55 ja som zaĉala riešiť svadbu od januara 25 svadba bude v septembri, a myslim ze to stihnem tak akurat, je tolko malych detailov na ktoré treba myslieť
Odpovedať

A co uz mas? 😅
@kiarra55 už mám asi všetko 😉 svadobný debilníček zaplnený 😁
Odpovedať

@greenplants a kedy mate svadbu ak mozem vediet? …
@kiarra55 svadbu mame v juni tento rok. Vybavovat sme zacali v podstate hned po zasnubach ( cca tyzden po ). Tie boli minuly rok pocas oslav noveho roka. Mam doma niekolko planovacov, dokonca aj v telefone, ale urobila som si svoj vlastny zoznam 🙂 Este stale mame co vybavovat, ale uz tych 50-60% mame vybavenych 🤗
Odpovedať

@kiarra55 ja som zaĉala riešiť svadbu od januara …
@nevesta2025 no tie detaily. Práve som začala s mužom preberať tému "darčeky pre hostí" a taktiež akú farbu výzdoby by sme chceli. Dokonca som si objednala aj popolnocne šaty a to som ich pôvodne vôbec nechcela, aj keď úplne na začiatku áno. U mňa sa to mení podľa nálady 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od greenplants:

@nevesta2025 no tie detaily. Práve som začala s m…
@greenplants no aj ja to mám tak, a hlavne po zaplatení zálohy menim nàzor 🤣🤣🤣
Odpovedať

@greenplants no aj ja to mám tak, a hlavne po zap…
@nevesta2025 u mňa to síce po zaplatení nie je. Skôr pred. Veľmi dlho sa rozhodujem, počítam všetko možné a aj tak nie som spokojná 😂 teraz sme začali riešiť koláče a výzdobu. Zajtra ideme do kvetinárstva a budeme kecať. Už predstavu mam, len ci to bude aj realizovateľné ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?