Koľko času ste si vyhradili na obliekanie a iné prípravy pred sobášom?

Profilova fotka
Ahojte. Koľko času ste si vyhradili na prípravu pred sobášom? Máme obrad o 15.00 Na fotenie pôjdeme okolo 13.00 Čo treba ešte stihnúť pred tým? Obed? Koľko asi strávite pri obliekaní a finálnej úprave? Kozmetička 10.00-11.00 ??? Potom by bola kaderníčka 7.30-9.30 Zdá sa mi ten začiatok príprav strašne skoro 😭
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mna to este len caka, ale casovy rozvrh cca mam taky ako pises ty.. 7 rano komplet vizaz, potom by som chcela behnut pozriet do saly a doladit posledne veci s nimi, cca o 11 sa obleciem(predtym sa planujem naobedovat) a ideme na fotenie.. prichod domov max o 14 a 14,30 uz odchadzame na obrad.. cize tych 7,30 nie je vobec vobec skoro 😄 ja uz som zmierena s tym ze na vlastnej svadbe budem nevyspana 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Co ja viem tak kadernicke to zvykne fakt dost dlho trvat, plus presuny a rezerva ak by daco... Nazbiera sa to.
Odpovedať
My sme mali obrad 16:00 a na fotenie sme išli 13:00, obed sme si urobili na raňajkách na hoteli žemle do cesty aby sme nestrácali čas a aj tak sme nemali na ne chuť 😊 ráno na 9tu prišla kaderníčka/kozmetička a o 12tej sme boli hotové. Ja som bola u nej na skúške tak sme presne vedeli koľko to bude trvať 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Z mojich skusenosti, cim skor zacnes, tym lepsie lebo uvidis, ze nepojde vsetko presne podla planu. Mozno kadernicka bude dlhsie cesat alebo kozmeticka licit. Radsej zacni skor, aby si zbytocne nebola v strese, ze nieco nestihas. Mate aj odobierku?
Odpovedať
Profilova fotka
@kati301 tak toto si ma veľmi nepotešila 😂 dúfala som, že v pohode vstanem, dám sprchu, raňajky... no ako vidím asi nie 😂 @janeninka na kaderníčku rátam 2 hodiny, ona povedala, že to stihne, no aj tak nechávam polhodinu rezervu na presun a zdržanie, kozmetička detto s rezervou. No to obliekanie fakt neviem. Za hodinku to stíham? Obed+obliecť... či čo sa ešte robí po kozmetičke? Nech nezabudnem na niečo. @kris_tin257 takže ste fotografovi, kameramanovi nezabezpečovali riadny obed? 🤔 mňa dost zdržujú ešte presuny, možno to skúsim ešte vyriešiť inak. @kajka_majka nie som ranné vtáča, tak som v strese už vopred 😂 odobierku nemáme, budú len prípravy, fotenie, obrad, hostina (možno)
Odpovedať
@nikiki29 my sme sa presúvali na fotenie autom asi pol hodinu tam a pol hodinu spať jedine to nám zobralo čas... Kameramana sme nechceli mali sme len fotografa a keď som sa ho predtým pýtala povedal ze on si dá v aute proteínovú tyčinku či čo že jemu obed netreba že nikdy obed nemáva... Tak sme to neriešili
Odpovedať
Inak podobne riešim aj ja ...tiež som v strese že nestihnem vsetko, 8:30 - 9:30 kadernicka, od nej idem ešte po kyticu, od 10 do 11 sa budem maľovať a obliekať, o 11 sa ideme fotiť,o 13 by sme mali byť naspäť- este sa skontrolovať ci je vsetko ok,oddýchnuť si,privítať rodičov,a o 14 je obrad,potom obed s rodičmi . Ak to nestihnem ma porazí😂
Odpovedať
Profilova fotka
@christina312 no mne rovno kaderníčka povedala, že na ten účes a moje vlasy aspoň 2 hodiny, už teraz to ľutujem 😂 a presuny strašne veľa času záberu, všade som sa snažila dať rezervu 15 minút a aj tak som v strese 😂
Odpovedať
@nikiki29 mne povedala podla fotky a dĺžky vlasov ze to za hodinu dame,presuny mam vsade max 10 minút,či kadernik, Či kytica, Či sobas, aj miesto fotenia stihneme do 15 min prísť 😂ale citam tu príspevky ako baby uz od 7 boli u kaderníka a začínam chytať paniku a googlit ako dlho trvajú svadobné prípravy 😂😂😂😂😂😂
Odpovedať
Ja som mala budik tusim 7:00 alebo 7:30, v klude hygiena atd ranajky. O 8:30 som mala kadernicku a 10:30 vizazistku. Najest som sa pred licenim ani moc nestihla ale ani mi nechutilo. Potom obliekanie a odobierka bola tusim o 12tej ale popravde som nestihala. Bol chaos doma do toho prisla este kvetinarka, fotografka, este dj mi nieco volal..bol stres. Vyhradila by som si teraz tak o hodinu viac casu. Tym ze mas svadbu o 15tej by to bolo ok my sme mali tusim o 14tej
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zacinam kozmetickou o 7 a potom kadernicka o 9. Je to skoro, ale nemala uz kozmeticka volny termin🤦 a uplne sme preplanovali uvodne oficiality, lebo by sme vobec nic nestihali. Tym padom mam cas do 13:30 ked pridem od kadernicky, takze este dufam, ze stihnem posediet s vylozenymi nohami😂 fotograf mi povedal, ze cca 15 min trva fotenie obliekania a nejakych 45 min spolocne fotenie, ratam ale samozrejme s rezervou 15-30 min ku vsetkemu
Odpovedať
pripojim sa, tiez neviem ako si to casovo rozlozit aby to bol pre mna co najmensi stres 🙂 chlapi to v tomto maju zase raz ovela lahsie, ze 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@adrinika ja som si v exceli spravila casovu os 😄 zacala som spatne od obradu do rana, aby som videla kde/co/kolko casu zaberie. Ale zas ja som uchylna na planovanie a organizaciu😂
Odpovedať
Profilova fotka
@candice_charlie_mcqueen ja si tiež píšem do mobilu po poradí, že kedy čo, no niektoré veci aj tak neviem zaradiť 😁 a stresovať v deň svadby, že nestíham určite nechcem...
Odpovedať
Profilova fotka
No veru ak mate pred tym este fotenie tak rano sa zacina dost skoro. Samozrejme treba vediet kolko casu ti zaberie uces, make-up a podobne. Nechat si trosku casovu rezervu keby nieco. Sestra ked sa vydavala tak rano od 6 ale neboj sa, nervozita bude pracovat takze vyspavat dlho by si aj tak nevedela 😄
Odpovedať
tak ono je to podľa mňa normálne, vždy sa začína tak skôr, hlavne teda nevesta to má náročné pretože musí stihnúť najviac. ženích ten sa len oblečie a ide 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?