Mohli by ste mi poradit, kolko asi tak zakuskov sa mesti do kartonu? Jedna kamaratka mi povedala cenu za karton zakuskov a teraz si to neviem prepocitat, ci sa to oplati. Dakujem
Ahojte neviete my daktora poradit dobru cukrarku na svadobnu tortu? Mala by byt z okolia Topolcianok a Zlatych Moraviec, pripadne Nitra alebo Piestany. Dakujem vopred
Ja som potrebovala obrázok pre cukrárku ktorú mám v Kostolišti ale tiež mám kolegovú manželku tá nám tu všetkým pečie torty aj k Vianociam zákusky. Tortu upečie akúkoľvek. Ja som si na promóciu pre dcéru vymyslela otovorenú tubu s rozsypanými liekmi a bolo to úžasné a chuťovo fantastická. Tak asi oslovím aj ju. Papuče jej nebudú robiť problém. Ak chceš opýtam sa Ti.
zuzula tak nech je po nej ked si ich zaplati.nech si ich objedna aj viac potom. :-D
ja som prisla na to ze nebudem rozmyslat nad tortou na redovy a budu kolace poskladane pyramidovo(nejake zaujimave samozrejme kolaciky,brala by som aj kazdy jeden ozdobeny inac).
kika 21, no my sme to ratali nasledovne : 5 ks na hosta pocas hostiny a 30 ks kolacikov do vysluzky. tak nam to aj poradila cukrarka. Hlavne si popocitaj, kolko vysluziek budes davat robit.
ahojte babenky, tak vcera som ukoncila debatu o kolacoch a dnes mi kolegynka v praci povedala, ze oni mali 70 ludi a 5000 kolacov, ja som myslela, ze sa odstrelim, ved to je strasne vela - moj snubnec sa ma opytal ci to je aj do detskeho domova. Oni maju sice zvyk, ze davaju aj celej dedine, ale aj tak fuuuu, tak som to rozdychavala, lebo vraj to bolo tak akurat :) sak kolacov nikdy nie je dost :)))
K tym druhom, my sme tete cukrarke povedali asi 12 druhov na akych nam zalezi a ona este asi 10 doplnila, ze aby to bolo pestre :) Ale ona to tak zvykne robit, aby si kazdy prisiel na svoje a mne sa to celkom zapacilo, ze nebude vela kusov rovnakych :)))
my mame objednanych 600ks zakuskov pre 45 hosti plus trojposchodovu tortu...myslim si, ze to uplne bohate staci...nikto sa nemusi predejat sladkym a vysluzka tiez nemusi byt velka ako krabica od zimnych ciziem...
to: barbulik
tie spice sa ti budu trosicku tazko exportovat :-D
to: anaxamon
ved sa daju urobit spice aj veterniky vo velkostiach "minonky", tzn. take mensie, 1,5 hubky :-D
inak ja si neviem predstavit svadobne kolaciky bez gulicky so vsetkych okrajkov:-) myslim rumova gulka sa to vola oficialne a byva to obalene v kokose:-))
to: anaxamon
mnamik...tiez ju mam velmi rada :-D
kto chce cennik z cukrarne Danela (Bratislava-Trnavka), poslite mi do IP svoju normalnu e-mail adresu (je to vo formate .jpg)