Nevestu ženích uvidí až v kostole. Čo vy na to?

Profilova fotka
Ahojte babenky, mam jednu velku dilemu, a sice, velmi by som bola rada, keby ma moj buduci manzel uvidel az v kostole a aj co najviac ludi. Lenze mamina a starka sa buria, ze ako to bude vyzerat, ked nevesta nepojde ako prva do kostola. ze treba urobit zastup, vsetky auta pekne za sebou. Ale ja si to tak predstavujem, ze ludia sa stretnu v jednom penzione, cosi si zajedia, popiju a odtial pojdu do kostola. A ja potom pridem ako posledna s ocinom. Co vy na to??? aky mate nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
vroni, mna manzel videl uz pred obradom na foteni, ale ostatni az v kostole, cakala som v aute, kym sa vsetci usadia a az potom sme s otcom vyrazili... bolo to perfektne ak mas svoju predstavu, nedaj si ju vziat. Mamina a starka si mozu povedat svoj nazor, ale finalne rozhodnutie by malo byt na tebe ;-) zelam vela stastia.
Odpovedať
Ahoj vroni, ja to budem mat tak isto ako si to predstavujes. Vsetci vnidu do kostola a usadia sa a ja pridem ako posledna s ocinom :-).
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa, aj mna povedie ku oltaru tatino, a drahy aj vsetci ostatni svadobcania (okrem mojich druziciek s ktorymi sa chystame spolu a mojej najblizsiej rodiny) uvidia az v kostole. mame v tomm s drahym jasno, uz to len treba vysvetlit vsetkym ostatnym, drzim palce, nech vam to vsetkych vyjde, podla mna je to krasne a symbolicke, a nenechaj si vlastnu predstavu vziat!
Odpovedať
moja sesternica to mala zorganizovane tak, ze ona prisla do kostola ako posledna {svadobcania uz vsetci sedeli vnutri, ked prisla na aute} v sprievode otca a druziciek. Bolo to nadherne, vsetci boli taki dojati, ze uz vtedy plakali :-) , a o zenichovi ani nehovoriac :-D
Odpovedať
mna videl zenich prvy raz, ked ma vyzdvihol na fotenie-u nas na dvore, kde zvedavo cakala cela moja rodina..:-) ale ten jeho vyraz a tisko zasepkanu vetu "Si nadherna" si budem pamatat cely zivot bez ohladu na miesto a cas. do kostola sme vchadzali spolu, lebo otca uz davno nemam a braska som chcela za svedka. ale vtedy uz boli vsetci vnutri a cakali na nas-tiez sa nam to tak pacilo viac. takze vroni, ako to chces (chcete), tak to bude urcite najlepsie. mamina aj starka uz predsa maju svoju svadbu za sebou, nie? ;-). a hlavne-a to je pravda, u nas sa to potvrdilo-ak budu veci prebiehat tak, ako ste si naplanovali, budete spokojni a v pohode, a ono sa to strasne odrazi na celej atmosfere, samozrejme pozitivne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky, dakujem velmi pekne za podporu!!1 A drzte palceky, 1.8.to uz mame!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?