Pánsky kútik

Zdravim, mali ste niekto na svadbe pánsky kútik s výberom rumov? Chcela by som poprosiť tipy na rumy v takej normálnej cenovej kategórii (okrem Diplomatica, to je samozrejmosťou), aby sme mohli mať výber aspoň 5-6 značiek. Ďalej ma môžete inšpirovať, čo okrem rumu (a pohárov) do takéhoto kútiku zaradiť, prípadne ako ho dodekorovať. Bude to jesenná svadba v minimalistickom štýle s bohom prvkami, uvažovala som kútik vyskladať na starý drevený sud (Mimochodom, poradí mi, prosím, niekto, kde sa niečo také dá zohnať? 🤭) Ďakujem za každú radu a každý nápad 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ku rumu patria cigary 😉 https://sk.northwoodshumidors.com/cig...
Odpovedať
Profilova fotka
Skús pozrieť aj tuto, švagor je dosť na rumy, zakaždým, keď má nejaký sviatok, kupujem mu odtiaľto a ešte sa mi nestalo, že by som sa netrafila do chuti 😁 Chváli si ich dosť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivkaeddie:

Zdravim, mali ste niekto na svadbe pánsky kútik s…
@ivkaeddie starý drevený sud najskôr zoženiete v nejakej štýlovej predajni s vínom alebo vinárničke. Tam ich mávajú ako dekorácie, určite by vedeli aj zapožičať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od divalusik:

Skús pozrieť aj tuto, švagor je dosť na rumy, zak…
@divalusik Súhlasím, so stránkou mám aj ja dobré skúsenosti, už som tu nakupovala. :-)
Odpovedať
rum a cigary - no hadam to bude vsetko dostupne az po obrade, takeho zenicha by som nebozkala :))
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

rum a cigary - no hadam to bude vsetko dostupne a…
@kiarra55 samozrejme, až po hostine 😁 ale bozkávať sa budeme aj potom 🙈
Odpovedať
Profilova fotka

@kiarra55 samozrejme, až po hostine 😁 ale bozkáva…
@ivkaeddie Haha jasné, veď to nie je žiadny problém, žuvačka to predsa istí 😁 Tiež by som spravila možné aj nemožné, aby boli svadobčania aj nastávajúci spokojní, toto mi príde ako skvelý nápad 😉
Odpovedať
My sme mali cigarový bar na takom kruhovom vysokom stole. Výber viacerých cigár plus samozrejme orezavatko a zapaľovače na cigary. K rumu - nakoniec sme dali dobrý výber vína ale ak sa pýtaš na rum - odporúčam Bumbu (hoci nie je to pravý rum no okrem znalcov, to nik nepozná a chutí aj tým 😁). Ďalej sme mali magnetické šípky, tiež sa celkom uchytili.
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze nie som si ista, ci by mi potom muz nesmrdel 😄 Tie cigary mam na mysli 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajka_majka:

Akoze nie som si ista, ci by mi potom muz nesmrde…
@kajka_majka nie len cigary ale asi aj tym rumom. alebo celkovo ta kombinacia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

@kajka_majka nie len cigary ale asi aj tym rumom.…
@jajuska889 "smrad" rumu mi nevadí, my síce pijeme málo, ale keď drink, tak práve rum 😁
Odpovedať

@kiarra55 samozrejme, až po hostine 😁 ale bozkáva…
@ivkaeddie no tak mozno uz potom ti to bude jedno 😂
Odpovedať
Článok sa načítava...

@jajuska889 "smrad" rumu mi nevadí, my síce pijem…
@ivkaeddie Áno, my takisto. Keď alkohol, tak nejaký kvalitný rum. Ten rozhodne nesmrdí 😃 Na druhý deň už možno trochu áno, ale inak v pohode. 🤣
Odpovedať
a aky je to kvalitny rum ktory nesmrdi? :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jajuska889:

a aky je to kvalitny rum ktory nesmrdi? :D
@jajuska889 pre mňa napríklad každý, lebo mne to vyslovene vonia 🙈😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kiarra55:

rum a cigary - no hadam to bude vsetko dostupne a…
Ja som este asi ani smradlavy rum nepila. Mala som uz rozne, a teda najlepsi bol za mna Bumbu, jemne citit karamelom, dokonala vona aj chut. Proste mnam. A to nejak nie som na tmavy alkohol, ale tento si vyslovene vychutnavam. 😊
Odpovedať
Určite zaradiť do výberu okrem Diplomatica aj Bumbu Rum, Zacapu, Plantation, prípadne Espero (je obyčajný, ale aj s rôznymi príchuťami). Starý sud by si určite kúpila aj na bazoši, alebo minimálne nazdobiť rumy na nejakú drevennú krabičku, krorá bude vystlaná "slamou" - viď prvý obrázok, alebo len obyčajne naukladať - viď druhý obrázok :) všetko bude pekné :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ela4:

Určite zaradiť do výberu okrem Diplomatica aj Bum…
@ela4 ale akoze tak toto nevyzera vobec zle :-D ako dekoracne sa mi to velmi paci ked je to takto nastajlovane, no asi by som tam niekde dala aj zuvacky :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?