Svadobné poháre bez gravírovania

Zdravím všetkých. :-) Zaujíma ma Váš názor na situáciu okolo gravírovania pohárov. Mne to príde ako úplne zbytočná vec. Kúpili sme si so snúbencom krásne poháre na svadbu. Keďže sme praktické typy, tak sme ich kúpili šesť s tým, že po svadbe ich budeme bežne používať ... aj tie dva, ktoré budeme mať na svadbe - či už s gravírovaním alebo bez. Uvažujem, prečo si vlastne máme dávať gravírovať tie poháre, ktoré sú samé o sebe krásne, s rytými ornamentami. Budete mať nikto poháre bez gravírovania? :-)
Odpovedať
Ahoj my chceme mat tiez nieco velmi podobne, prakticke a vyuzitelne aj potom. Urcite ich nebudem gravirovat ani nic specialne s nimi robit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ani my sme nemali gravírované :-D
Odpovedať
Ja som tiež nedavala gravirovat. Vobec sa mi to na tie pohare nehodilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež nebudeme mať gravírované. Kúpila som dva poháre a dva štamprlíky, na ktorých je oblečenie nevesty a oblečenie ženícha. Oblečenie sa dá jednoducho odlepiť, takže po svadbe ich využijeme na bežné použitie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani ja nechcem gravírované, lebo po svadbe by sme to už viac-menej nevyužili, len by to stálo vo vitríne a sadal na to prach...
Odpovedať
A my vobec nebudeme mat "svadobne pohare" ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala bez gravírovania. kúpila som poháre z tesca za 1,39 dva kusy a jedna známa na nich farbami na sklo nakreslila srdiečka, naše mená a dátumy, môžem to nechať na pohári alebo zmyť ako chcem :) pozri moj svadobný album prípadne :) ja som an nich ešte dala mašličku z bielej organzy a bolo :) takými hlúposťami sme sa ani nezapodievali, lebo sme mali 150 hostí a mali sme čo robiť okolo nich :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame tiez bez gravirovania,priatel povedal ze su pekne aj bez toho tak ich nejdeme nicit
Odpovedať
Profilova fotka
@majkazgurunu ja som vybrala tiez bez graviru ale s vzorom...ani ma nenapadlo tam dat dorobit mena a datum...kuk album ak chces :-) a planujem to tak ze vzdy na vyrocie si z nich pripijeme :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?