Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
Tak to určite stačí január lebo ak cceš mať scadbu v piatok,bude určite voľný.Len neviem ako to bude s tou sálou.Zistím a napíšem ti do IP.Lebo cez týžden tam majú okolité firmy obedy. :-|
Baby ukľudnite ma!!! :-| Zarazilo ma ako niektoré baby zajednávajú tak zavčasu termín na matrike...Však mi toto stačí vybaviť až budúci rok niekedy v januári (svadba je 25.5. PIATOK - ja si myslím že to veľa svadieb v Martine určite nebude)...čo vy na to?
Kocky, mam proble... Svadbu za 2 mesiaca a DJ este ziadneho. Poslete aj mne kontakty, prosim? Skusim ich obvolat, ci este nie je niekto volny... Vopred dakujem :o)
Baby potom myslite aj na mňa s tým kontaktom na nejakého dobrého DJ....lebo všetky sa povydávate, a potom sem náhodou neprídete písmenkovať a mne nebude mať kto poradiť :-( na budúci rok
Lentilusatko;Tak zistila som si číslo na toho Lukášika,ale smola už je obsadený.Baby skúste mi poradiť ešte nejakého dobrého DJ.Dnes som bola vo Valérii a nechutne ma odbila,že na skúšanie šiat mám ešte čas.Otočila som sa na päte a odišla bez slova preč.Jej ochota je nanič.Už tam nevkročím a ak hej tak len poskúšam a poviem,že inde majú krajšie. :-N .Bola milá a oslovovala ma kočka.Tak asi hovorí každej. :-|
gulinka ja mam dohodnuteho alana lukasika pozname sa uz roky a pozna sa aj s mamcou a robil aj segre svadbu tak u nas vyhral jednoznacne on. a kedze som uz dlhsiu dobu z mt prec tak som stratila prehlad. ale skusim sa popytat ;-)
Tiež som si rezervovala sálu v OSP.Je to velmi pekná a veľká sála.to je super na tancovanie.Ideme mať približne 70 ľudí,tak nech sa majú kde zabávať.Robia krásnu výzdobu a varia super.Aj obsluha je dobrá.Odporúčam každej neveste.A neviete mi poradiť nejakého dobreho DJ?
je to maly certik, da zabrat aj 10dospelakom. Ja som bola v jednom v salone (ale za nic neviem ako sa vola) a tam mi povedali ze ak sa budu pacit tak ich daju usit, a ked nie tak by som si ich dala usit ja. vsak uvidim ci na nieco este natrafim, pojdem so segrou na prve kolo obehavania ;-) len som v pezinku tak to mam vsetko ltt, mam pocit toto obdobie bude zase raz narocne... a to este ta prerabka domu,uf uf
:-D lentilusatko, super nápad. Ináč ona je mimoriadne milá, úlisná, všetky kočky sú pre ňu zlatinko a neviem čo, ale pre mňa sú prehnane milé osoby s ich príliš nežnými pomenovaniami veľmi falošné. A mala som možnosť presvedčiť sa o tom aj pri tejto ženskej.
ináč, dávaš si tvoje šatočky nakoniec šiť alebo si ich chceš požičať? Pamätám si, že kedysi si ich chcela dať šiť...
matja normalne asi nabehnem do valerie poskusam sam co sa bude dat a potom jej poviem ze som neni spokojna nech ju rozdrapi, tak ako to pisali baby. nechapem ako ti mohla nieco take povedat, normalne len cumim ]-( a vezmem aj maleho tibca (9mesacne krsna) nech jej vsetko oslinta :-D
vyzdobu som nechala na nich, bola som s ňou spokojná. Tá pani ti ukáže fotografie s rôznymi typmi a farebnými kombináciami výzdoby a ty si môžeš vybrať, aká sa ti páči najviac.
Určite sa tam zmestí aj 80 ľudí. ;-)