Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
Odpovedať
Profilova fotka
lentilusatko:Teda dosť blbý sen.Radšej ho nemať. len22ka:Áno je to jedáleň, celkom pekná a hlavne veľká.Ak sa to za tie 4 roky nezmenilo,malo by tam byť aj menšie pódium pre hudbu.Je to hneď oproti učilišťu,cez cestu.
Odpovedať
kellys:To OSP je tiež nejaká jedáleň??
Odpovedať
Profilova fotka
kellys tak to ja som bola davnejsie :-) ale koli satam si az taku hlavu nerobim,len sa mi snivalo ze som nahanala saty v den svadby :-D ze tie moje sa mi prestali pacit, blbe ze? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
len22ka: Fatranka naozaj nie je pre 80 ľudí.Je to tam rozkúskované na menšie úseky.To učilište by bolo tak akurát.Ešte možno oproti ten Stavmart-OSP.Tam mal svadbu brat a mali sme okolo 80 ľudí.
Odpovedať
Kočky, ak chcete šaty z Valérie, odporúčam prečítať si túto tému: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... !!! Dajte si pozor, na tento salón som počula nejednu sťažnosť. Bohužiaľ, až po tom, ako som mala zlé skúsenosti s nimi ja. :-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no, co ja viem, tak tam maju viac mensich miestnosti, mozno maju aj nejaku vacsiu, ale to ja neviem... mne sa to zdalo male..., to je muj subjektivny nazor...
Odpovedať
Profilova fotka
lentilusatko:A kedy si si tam bola skúšať šaty?ja som bola v januári.Teraz sú tam 2 mladé a ochotné k očky.Predchádzajúca majiteľka,ale fakt nebola nič moc.My ideme mať okolo 40-50 ľudí. terqa:Tak potom je všetko jasné.
Odpovedať
terqa: Ahoj..Ty už si bola v rešt. Fatranka, však? Ževraj sa tam zmestí 80 ľudí :-| Myslíš že sa tam toľkí popchajú??? Nejako sa mi to nezdá...a info mám priamo od nich
Odpovedať
Profilova fotka
kellys: ja som rodena Vrutocanka, ale moj muzicek je z VT, a sme to ratali, tak nas to tam vyslo podstatne lacnejsie...
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby kolko idete mat ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa zda ze tej "majitelke"alebo co to tam je /v strojari/ stupla slava do hlavy alebo co. ked som tam bola a pytala sa na saty chcela som poskusat nieco aj skor lebo som v pezinku, tak ze mam cas a ze stiham a bavila sa so mnou ako s 15rocnou. tak som sa nastvala a som jej povedala ze ked ma tolko penazi ze nepotrebuje zarabat a byt mila k ludom nech si trhne nohou a viac tam nepojdem. a tak aj bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj terqa.Ako som si všimla vydávala si sa na východe,aké vetry Ťa zaviali do MT?
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa mozem pridat, obehala som vsetky salony v MT pred svatbou, a skoro vsada sa na mna kukali, ci zartujem, ze sa idem vydavat, ochotny boli akurat v jednom salone, teraz neviem ako sa vola, ale je pri krytej trznici na poschodi a este v strojari. teraz otvorili salon vo Vrutkach a tam sa mi vidi pristup,aj vyber siat sa da...
Odpovedať
Profilova fotka
Veru mám.Čo sa týka Valérie,3krát ma odtiaľ vypoklonkovali,že mám ešte čas a prečítala som si tu na fóre tiež nejednu sťažnosť.Čo bolo v strojári zlé?
Odpovedať
Profilova fotka
kellys ja mam zase zlu skusenost zo strojarom...sak kazdy sme nejaky ;-) no mas to za par, sa maaaaaaas :-)
Odpovedať
gulinka: kdesi som čítala že máš zajednanú sálu...môžem vedieť kde??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj gulinka.Máš pekný dátum svadby.Ten istý má aj moja sestrička.Ja som ju však predbehla a mám svadbu 1.4.06.Čo sa týka salónov,u mňa Valéria rozhodne nie.Mám šaty zo strojára a som spokojná.
Odpovedať
Máme to máš pravdu. :-) Ale velmi sa na ten deň teším.
Odpovedať
Profilova fotka
ńo ved casu mame este dost ;-)
Odpovedať
nemá tam toho veľa na výber,ale tie,čo som skúšala boli ako na mňa šité.Len tá sukňa.Pravý švik bol moc vpredu a na ľavo bolo také rešelié ale nebolo ho vydno,lebo bolo moc vzadu.Inak boli úúžasnéé.
Odpovedať
Ma to v rodinnom dome na Mojmírovej ulici.Popri Národnom cintoríne ako bol kedysi Urad práce.Otvorila to len teraz od januára.Je to druhá ulica vpravo a tretí dom odzadu.Má tam aj tabuľu
Odpovedať
Profilova fotka
to je kde? ku mne bola v poho, ale zmenit sa mohla...
Odpovedať
Bola som sa pozrieť aj hore pri cintoríne v salone Biely sen.jedni my super sedeli,ale boli nakrivo ušité.Inak boli krásne.Rozmýšľam,že si ich dám ušiť.A skúšala som ešte jedni v Elizabete a tiež sa mi veľmi páčili.len sa neviem rozhodnúť ktoré.
Odpovedať
Lentilusatko o Valerii viem,len kolegina mala šaty od nej a vravela,že nieje moc ochotna.A čo povieš na Elizabeth?
Odpovedať
Profilova fotka
Gulinka asi naj je Valeria v pasazi pri policajtoch :-) potom je v stojari hore, a este v meste v jednosmerke a aj ako je alievic. ;-)
Odpovedať
Ešte by ma zajímalo,kde robia pekne svadobné oznámenia a kde je dobrá požičovňa svadobných šiat v MT. x-)
Odpovedať
Tak už tomu rozumiem.Ďakujem.
Odpovedať
Tam to dáva automaticky, pri tvojom mene to nie je lebo nebudeš posielať sama sebe internú poštu :-D , keď na to klikneš pri nejakom mene tak tomu dotyčnému môžeš poslať IP... :-)
Odpovedať
Už som to našla.aj prečítala.Ďakujem.ešte mi poraď ako to uložit k tomu výkričniku ako to mate všetky
Odpovedať
IP sa otvára úplne hore na stránke...máš to hrubým napísané: "interná pošta" len na to klikni ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?