Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
lentilusatko:Teda dosť blbý sen.Radšej ho nemať.
len22ka:Áno je to jedáleň, celkom pekná a hlavne veľká.Ak sa to za tie 4 roky nezmenilo,malo by tam byť aj menšie pódium pre hudbu.Je to hneď oproti učilišťu,cez cestu.
kellys tak to ja som bola davnejsie :-) ale koli satam si az taku hlavu nerobim,len sa mi snivalo ze som nahanala saty v den svadby :-D ze tie moje sa mi prestali pacit, blbe ze? :-)
len22ka: Fatranka naozaj nie je pre 80 ľudí.Je to tam rozkúskované na menšie úseky.To učilište by bolo tak akurát.Ešte možno oproti ten Stavmart-OSP.Tam mal svadbu brat a mali sme okolo 80 ľudí.
Kočky, ak chcete šaty z Valérie, odporúčam prečítať si túto tému:
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... !!!
Dajte si pozor, na tento salón som počula nejednu sťažnosť. Bohužiaľ, až po tom, ako som mala zlé skúsenosti s nimi ja. :-( ]-(
no, co ja viem, tak tam maju viac mensich miestnosti, mozno maju aj nejaku vacsiu, ale to ja neviem... mne sa to zdalo male..., to je muj subjektivny nazor...
lentilusatko:A kedy si si tam bola skúšať šaty?ja som bola v januári.Teraz sú tam 2 mladé a ochotné k
očky.Predchádzajúca majiteľka,ale fakt nebola nič moc.My ideme mať okolo 40-50 ľudí.
terqa:Tak potom je všetko jasné.
terqa: Ahoj..Ty už si bola v rešt. Fatranka, však? Ževraj sa tam zmestí 80 ľudí :-| Myslíš že sa tam toľkí popchajú??? Nejako sa mi to nezdá...a info mám priamo od nich
no mne sa zda ze tej "majitelke"alebo co to tam je /v strojari/ stupla slava do hlavy alebo co. ked som tam bola a pytala sa na saty chcela som poskusat nieco aj skor lebo som v pezinku, tak ze mam cas a ze stiham a bavila sa so mnou ako s 15rocnou. tak som sa nastvala a som jej povedala ze ked ma tolko penazi ze nepotrebuje zarabat a byt mila k ludom nech si trhne nohou a viac tam nepojdem. a tak aj bolo :-)
ak sa mozem pridat, obehala som vsetky salony v MT pred svatbou, a skoro vsada sa na mna kukali, ci zartujem, ze sa idem vydavat, ochotny boli akurat v jednom salone, teraz neviem ako sa vola, ale je pri krytej trznici na poschodi a este v strojari.
teraz otvorili salon vo Vrutkach a tam sa mi vidi pristup,aj vyber siat sa da...
Ahoj gulinka.Máš pekný dátum svadby.Ten istý má aj moja sestrička.Ja som ju však predbehla a mám svadbu 1.4.06.Čo sa týka salónov,u mňa Valéria rozhodne nie.Mám šaty zo strojára a som spokojná.
nemá tam toho veľa na výber,ale tie,čo som skúšala boli ako na mňa šité.Len tá sukňa.Pravý švik bol moc vpredu a na ľavo bolo také rešelié ale nebolo ho vydno,lebo bolo moc vzadu.Inak boli úúžasnéé.
Ma to v rodinnom dome na Mojmírovej ulici.Popri Národnom cintoríne ako bol kedysi Urad práce.Otvorila to len teraz od januára.Je to druhá ulica vpravo a tretí dom odzadu.Má tam aj tabuľu
Bola som sa pozrieť aj hore pri cintoríne v salone Biely sen.jedni my super sedeli,ale boli nakrivo ušité.Inak boli krásne.Rozmýšľam,že si ich dám ušiť.A skúšala som ešte jedni v Elizabete a tiež sa mi veľmi páčili.len sa neviem rozhodnúť ktoré.
Tam to dáva automaticky, pri tvojom mene to nie je lebo nebudeš posielať sama sebe internú poštu :-D , keď na to klikneš pri nejakom mene tak tomu dotyčnému môžeš poslať IP... :-)