Svadobné prípravy v Martine. Poraďte mi čo,kde,ako...

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte...Viete mi prosím odporučiť z vlastnej skúsenosti dobrú vizážistku, kaderníčku, kvetinárstvo, fotografa, kameramana a reštauráciu pre 50-70 ľudí, proste všetko čo k tomu patrí..Ja mám ešte času ale pomáham kámoške ktorá je momentálne v Nemecku...Ď
Odpovedať
1
153
154
Profilova fotka
len22ka: poslala som ti IP ;-)
Odpovedať
skoro by som zabudla Matja: a akých kameramanov by si mi odporučila??? píšeš o dvoch dobrých papa
Odpovedať
Terqa: Poprosím poradiť aj tú kaderníčku.Nielen na svadobné účely ale aj na "bežné použitie", nakoľko začína moja kaderníčka nechápať moje požiadavky 8-( ....ak je fakt šikovná a cenovo dostupná rada vyskúšam niekoho nového....pa
Odpovedať
terqa: až budúci rok....ale odkedy tu behám to tejto stránke tak som akási nedočkavá :-D :-D Vtiahli ste ma do predsvadobných príprav... :-D :-D Zatiaľ sa len tak obzerám a vytváram si nejaké tie predstavy, lebo kým som sem neprišla žiadne presné som nemala... A do Luny sa koľko ľudí zmestí???
Odpovedať
Profilova fotka
len22ka: ja som tiez myslela na Fatranku, maju to tam celkom OK, a da sa tam zajednat aj izba pre kazdy pripad(deti a tak...) a skusila by som aj hotel Luna, aj tam to ujde... co sa tyka kadernicky vo Vrutkach je celkom vyborna, ale aj v MT by som vedela poradit... a kedy sa vlastne vydavas?
Odpovedať
no ja keď som zháňala miesto na hostinu, tak som sa tuším informovala aj priamo v Stavoindustrii. Aj tam by to šlo.
Odpovedať
matja: Jeeeeej ďakujem....Fatranka???? To je to pri zástavke s takou terasou, kde je aj ubytovňa??? Myslíš že je to veľké???Turiec sa mi moc nepozdáva :-| Ešte som rozmýšľala nad reštikou pri hoteli Stavoindustria, myslím Mia? Tam som raz bola na svadbe a bolo to dosť veľké aj pekné...a hneď tam je aj ubytko pre cezpoľných...neviem či nepýtajú veľa prašuľov...nooooo veď uvidííííme :-) :-) papa
Odpovedať
lenka, kaštieľ je menší, tam sa 70 ľudí nezmestí. Nerozmýšľala si nad Fatrankou vo Vrútkach? My sme mali 65 ľudí a boli sme v bývalom OSP (Stavmart). Ale 70 ľudí by sa malo zmestiť aj do Turca. S fotografkou som bola celkom spokojná, ale určite to nie je RoFo. Mám dojem, že za fotky aj prácu sme zaplatili niečo viac než 4500 Sk. Braňo je určite drahší. Kontakt na vizážistku ti posielam v IP.
Odpovedať
terqa a matja: Zdravím vás..A nejakú reštauráciu 50-70 ľudkov??? Neviete niečo o kašt.v Záturčí???Je to tam drahé?? :-) Matja poprosím ťa aj kontakt na tú vizážistku...S fotografkou si bola spokojná?A koľko vôbec taký fotograf stojí?? :-) Nebude ten Braňo Konečný trochu drahší, vyzerá na dosť dobrého profíka...ale za kvalitu sa platí no nie? ;-) Ak by ma ešte niečo napadlo tak sa ozvem ale hlavne ma zaujímajú tie reštiky pre viac ľudí...papa :-) :-) :-)
Odpovedať
len22ka, kvetinárstiev v MT je dosť, kde vedia pekne viazať kvietky. Napr. v Priore, v Zahradke, pri Stahlke kvetinárstvo ACER, v budove u Aljeviča. Vizážistku som mala celkom fajn, je to jej koníček, nemá vlastné štúdio, chodieva domov. Ak budeš chcieť kontakt, napíš. Fotografku som mala z BaB p. Karkošiakovú, ale skús sa popýtať aj Braňa Konečného, nech ti ukáže jeho fotky, ktoré nafotil. Kameramanov je tiež dosť, z tých lepších by som ti vedela odporučiť dvoch, na ktorých mám kontakt.
Odpovedať
Profilova fotka
tak s niecim by som ti snad vedela pomoct, aj ked som sa nevydavala v MT, ale tam byvam a uz som riesila aj nejake vacsie akcie, tak ak mas zaujem napis co konkretne potrebujes a snad ti pomozem ;-) aspon sa pokusim
Odpovedať
1
153
154
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?