Svadobný príhovor ženícha a nevesty

ahojte kocky, nemate tip na nejaky vtipny svadobny prihovor (ako zanich a nevesta). Vacsinou maju prihovor len svedkovia, rodicia a pod, ale aj my chceme povedat par slov. Hlavne nechcem aby to bolo kvetnate, teatralne a pod. Hladam nejaky vtipny uvod, "prupovidku" a pod ... Poznate nieco?
Odpovedať
@magdalena82 ahoj, prave som nad tym rozmyslala, tiez chceme dat prihovor. Rozmyslala som nad niecim vtipnym, ale to mi moc nejde tak to urobime takto. Ja precitam citat, a drahy k tomu povie take klasicke dakujeme.. Nejak takto: Ja: Je tisíc hviezd na nočnom nebi, tisíc mušlí na brehoch mora, tisíc vtákov v oblackoch, tisíc motýlov na lúkách, ale iba jedna matka a jeden otec na celom svete. On: Drahy rodicia, dakujeme Vam za Vasu lasku a podporu. atd, (to si vymysli drahy, jednu dve vety take obyc) Ja:Šťastná rodina je ten najkrajší dar. Podobá sa naladenej lýre - každá struna vydáva iný tón, a predsa spolu vytvárajú krásnu harmóniu. On: Drahy pribuni...atd. tiez nejaka veta typu sme radi ze ste tu dnes s nami, taka hola veta nejaka. Ja:Priatelia sú ako hviezdy, nie vždy sú vidieť, ale vieme, že existujú. On: Mily priatelia...atd zas nejaka hola veta ze sme radi ze prisli a ze prajeme vsetkym dobru zabavu. Nieco v tom zmysle.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Celkom dobry napad, hladam inspiracie:)
Odpovedať
@magdalena82 ja mam odtial http://www.romanticpo.sk/ som si v katalogu vybrala strih, ozdobu, vysku opatku. maju aj nejake v salone, ale davaju aj robit. len to chvilku trva, aj ked mala som ich skor, ako mali byt :-)
Odpovedať
sorry, toto malo byt k inej teme, len som mala otvorenych viac okien...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Začína sa hostina, tak Vás na ňu pozývam! Pekne sa tu usaďte, predjedlo si zajedzte, potom teplú polievočku. Utrite si slzu v očku, ak ste boli dojatí. Aj to k svadbe tiež patrí. Mamka, ocko, svedkovia, aj najbližšia rodina, dosýta sa najedzte, náš veľký deň oslávte! Ešte chceme poďakovať za pomoc pri príprave, za všetky dary podarované. A zo srdca nám všetkým PRIPÍJAME NA ZDRAVIE! Vymyslela som basničku, aby sa mi to lepšie zapamatalo a nehabkala som v strese...
Odpovedať
@dokina jasne je to super a take mile vtipne, ja by som sa skor bala, ze by som sa rozosmiala a samo stres urcite, ale ja by som si musela vypit predtym, lebo ja fakt asi zareagujem, ze na odobierke s arozplacem a v kostole rozosmejem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Obnovujem temu. Nema nahodou niekto nachystany nejaky?? Vopred dakujem
Odpovedať
My sme povedali ze dakujeme ze prisli a ze si nasli svoje miesto,ale ze po vecery sa zasadaci poriadok meni a ze kazdeho miesto bude na parkete.A tot vsio.Dobru chut nazdravie :) Nikto iny uz nic nehovoril( si myslim, ze aj keby hocikto rozprava,nikoho to nezaujima,vseci chceli jest:D)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?