Svadobný veľtrh 2011. Kto sa chystá a kam?
- z
- 2
- Sponzor fóra
ahojte kocky! no my sme s drahým tento rok tiež boli na výstave ale sklamanie je veľké
sklamanie z cien, mali sme pocit, že tam prišli len tí najdrahší dodávatelia. Strašne veľa stánkov s obrúčkami ale v každom pýtali len za jednu obrúčku 800 € a keď sme chceli nech ukážu lacnejšie, tak vytiahli sotva 3 mm šírku za 500 € jednu. a to sme prebehli skutočne všetky predajne.
Inak na prechádzku cez valentína to bolo fajn, ale na kúpu či zajednanie drahé...28. sep 2010luna dievcata mali na mysli veltrh, ktory sa tento rok konal v inchebe a bol posledny januarovy vikend. ty myslis asi daku inu svadobnu vystavu. ja som bola na tom veltrhu a tam mali aj obrucky za 500€/par. aj buduci rok sa chystame. chceme si objednat obrucky nakolko mali celkom dobre zlavy.
28. sep 2010- Sponzor fóra
sinov ďakujem za info, určite budúci rok vyskúšame tú výstavu v BA. V Nitre sme moc nepochodili
ak by sme v BA zohnali obrúčky pár/do 500€ máme vyhraté. lebo v NR len za jednu pýtali 800€. Veď uvidíme, od BA nebývame až tak ďaleko. Autíčko máme pokazené
ale vlakom je do 30 min. takže v pohode.
5. okt 2010ahojte my sa tiez uz tesime do NR
@luna303 my mame obrucky priamo od zlatnika presne podla nasich predstav a platili sme za 2 kusy do 200 euro !!!!! ja totizto nepotrebujem mat v obrucke 5 diamantov ktore mi vypadnu lebo v nej budem umyvat riad,ja chcem obrucku nosit stale a nielen do kostola a na navstevukamaratke tak vypadli 3 kamienky z 5 a v zlatnictve jej povedali ze nezreklamuju nemala v nej umyvat riad vraj obrucka sa noci prilezitostne !!! a to dokopy stali ich obrucky vyse 600 euro a mali ich z NR z jedneho centra a dost renomovaneho zlatnictva som zvedava teda na ten veltrh ...
30. jan 2011@trdielko149 môžem sa spýtať, kde ste si dali robiť obrúčky?
30. jan 2011@galganka v Leviciach
30. jan 2011ahojte baby tak vraj BA veltrh obovske sklamanie tak som fakt zvedava uz sa az tak netesim ... inak mam TIP pre vas co sa tyka podbradnikov ak nechcete zbytocne vyhodit za ne kopec euracikov ja som dosla na taky napad moja kamaratka kresli na textil takze v tescu som si kupila obycajne biele podbradnicky a ona mi na nakresli zadarmo srdiecka a nase mena a samozrejme aj nasej Emmuške
takze v papiernictve v takom lepsom kupite v pohode fixky na textil a mozete zacat tvorit
je to netradicne,pekne a urcite osobnejsie aspon pre nas ako nejake vytlacene postavicky na tom a este aj kopec prachov to stoji
5. feb 2011
- z
- 2
Nenašli ste čo ste hľadali?
Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
Ahojte baby,tešíte sa na svadobný veľtrh?Ja sa už neviem dočkať,možno tam budú aj nejaké dobré nápady...a kam pôjdete?Nitra alebo Blava?