Zákusky na svadbe v teple

Prosím o radu, aký vyriešiť na svadbe umiestnenie zákuskov ak je teplo? Rozmýšľala som nad vitrínou,ale neviem či sa to hodí. Za každú radu ďakujem
Odpovedať
Kde budete mat svadbu? Oni vam to nevedia nejako zabezpecit? Nie je priestor klimatizovany?
Odpovedať
Tak zákusky niečo vydržia, keď tam budú pár hodín tak sa nič nestane. Tá vytrína nie je zlý nápad ale pokiaľ je tam normálne klíma tak si myslím že to netreba. Tiež sme mali svadbu v lete a zákusky boli proste na stole.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od noravana:

Kde budete mat svadbu? Oni vam to nevedia nejako …
@noravana no práve priestor nie je klimatizovaný. Preto by som to riešila chladiacou vitrínou, len si to neviem dobre predstaviť,ako by to vyzeralo. Robia sa candy bary ,ale to je všetko len sa stoloch bez chladenia. Chcela by som preto také niečo ako vitrína,kde si hostia naložia ako keď je candy bar,len by to bola chladiaca vitrína.
Odpovedať
My sme mali v lete svadbu a uplne postacilo, ze bola miestnost klimatizovana. Tortu priniesli az na krajanie a zakusky tiez vykladali postupne, nie vsetko naraz. Doplnali ako bolo treba. Ale urcite zalezi aj ake zakusky si vyberiete.
Odpovedať
My sme mali tiež veľa zákuskov s krémom a tiež sa dopľňalo postupne, takže nikdy neboli dlho na stole. Myslím že 3 či 4 hodiny na stole v pohode vydržia.
Odpovedať
Tomuto sme sa my na svadbe nastastie vyhli. Ale ked som isla za svedka, tak to bol problem a museli si zhanat chladiacu vitrinu...
Odpovedať
Všade kde som bola tak zákusky boli na stole a vydržali v pohode celé popoludnie aj noc:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?