Fotograf a kameraman, 23.5.2020, Galanta

10. sep 201917

Ahojte chcem sa opytat, budeme mat svadbu 23.5.2020 a zhanam fotografa a kameramana cenovo dostupneho neviete mi nieco odporucit? Okres Galanta dakujem 🙂

• Dobrý deň, sme z TT,takže na skok a robíme foto aj video 😉 Nahliadnite na náš web, kde nájdete portfólio aj cenník a v prípade, že Vás naša tvorba zaujme, neváhajte nás kontaktovať 😉

• @mariana1529  Pekný deň termín máme ešte voľný. Ponuku som Vám poslal do IP.

• @mariana1529  
    Pekny den,termin volny,viacere vyhodne balicky za Foto i Video,viac info i na mojej web stranke,
    v pripade zaujmu ma prosim kontaktujte.Dakujem, Milan

• Sponzor fóra
  • @mariana1529  pozrite si aj moje svadobne fotografie, viac info na webe

• Nech sa páči radi ponúkneme naše služby 🙂 Do Galanty chodievame 😃

• príjemný dobrý deň ... termín máme voľný 🙂 posielam cenovú ponuku do internej pošty

• dobrý deň, skúste pozrieť moju prácu, na otázky rada odpoviem

• dobrý deň nájdete ma na FB: Kyria photography, termín mám voľný zatiaľ, cesta do GA by bola už v cene balíkov

• Ahojte zháňam kaderníčku a vyzážistku okolie trnava 🙂

• Prosím špecifikujte výraz "cenovo dostupného". Ďakujem

• @jilekproduction  uz mam fotografa aj kameramana. Cenovo dostupny? Je 700az 800e 🙂 pekny vecer

• @mariana1529  700 až 800 spolu za foto aj video ci samostatne?

• Dobrý deň,
    rada Vám ponúknem naše služby. 🙂
    V prípade, že máte nejaké konkrétne otázky odpoviem Vám na ne prostredníctvom emailu.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Sponzor fóra
  • Skús Romana Zatráka z Nových Zámkov.

• Dobrý deň.
    Dovoľte nám ponúknuť naše služby. Sme z Nitry/Trnavy a prenajímame krásne kvetinové fotosteny a zásteny za mladomanželský stôl. Našu prácu si môžte pozrieť v našich albumoch🙂. Ďakujeme

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    juliovideo.sk
    Ružomberok
    svadobné video pre vás
    Svadobný kameraman a svadobný fotograf na zachytenie neopakovateľných chvíľ za dostupné ceny. Ponúkame aj FOTOKÚTIK + rekvizity a tlač foto na mieste.
    Každé video je originál a niečim výnimočné. Pretože každá svadba je o výnimočných ľuďoch, ktorí sa rozhodli spojiť svoje životy vďaka láske.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov