Kameraman levice

Ahojte prosím vás nepoznáte nejakého kameramana do 200€ len kamera. Okres Levice. Dakujem
Odpovedať
200e kamera na cely svadobny den? + Niekolkodnove spracovanie videa?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, budu to zial vyhodene peniaze nakolko za 200 eur Vam pride urobit svadobne video ako z roku 1992 nejaky ujo s kamerkou... Zial ked sa to prepocita na hodinovu mzdu aj upratovacka (nikoho neurazam) zarobi viac a bez zodpovednosti a len s metlou... Pekny den prajem Marek
Odpovedať
Profilova fotka
@fotosuchy takych ujov je tu vela. stlaci REC, natoci celu akciu a v postprocese nahadze medzi prechody nejake zaujimave efekty z devatdesiatehostvrteho. evribady hepi :) :) :)
Odpovedať
@fotosuchy @photostancik akože ďakujem...ja som položila otázku ale normálnu odpoveď som nedostala.. .. Aj tu to asi funguje ako na MK. Ak neviem, nekomentujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@janullka2008 je velka pravdepodobnost, ze niekoho a to doslova najdete co to natoci aj lacnejsie "nejake video". Snazil som sa len poradit a usetrit Vam peniaze a nie len to :-) Verim, ze cast neviest si da poradit a potom nebude lutovat. Video okolo 200 eur bude stacit v pripade velmi nizkych narokov objednavatela. Venujem sa profesionalne fotografovaniu svadieb od roku 2010 a ponukame aj profesionalny video zaznam. Moje rady su na zaklade dlhorocnych skusenosti :-) Prajem prijemne svadobne planovanie Marek
Odpovedať
Profilova fotka
@janullka2008 Nuž,tieto debaty sa tu pravidelne opakujú...Milé dámy,len tak na okraj,viete aká je v tomto štáte len minimálna mzda,alebo i priemerná ? Keď kameraman sa Vám venuje cez svad.deň cca 16 hod.+preprava a min. 2 týždne pri PC spracováva Vaše Video ,tak je to cca 100 hod.práce. Myslíte,že 5 Eur/hod. btto je veľa ? Alebo teda 500 Eur na Zmluvu a Faktúru ? Len min. odvody sú cez 200 E /mesiac,k tomu technika,auto atd. Automechanik si vypýta cez 20 E/hod., Starejší na Svadbe tak isto...200 E za 10 hod. svadbovania... Pozdravujem, Milan
Odpovedať
@fotosuchy viem ze ceny sa pohybuje cca 450-500€ v okolí ale to je kamera aj fotky. Ale ja zháňam len a len kameramana. Tak som si myslela ze keď robí len jedno tak 200€bude dosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@janullka2008 nuz takto: pisal som kolegovi, nie vam. mozete si vsimnut, ze nie ste oznacena vy, ale on. to po prve. po druhe - toto je verejne forum a diskutovat moze kazdy s kazdym, nemusi bezprostredne reagovat na toho, kto vlakno zalozil. po tretie - forum citaju aj ine nevesty, ktorym i komenty nereagujuce na tvorcu vlakna rozsiruju obzory. po stvrte - myslim si, ze kolega vam napisal dost na to, aby ste pochopili, ze vas zamer nie je dobrym napadom. na mieste by od vas mozno bola skor doplnujuca otazka, ktora by smerovala k zisteniu dalsich podrobnosti v zmysle rizik vyplyvajucich z lacnej sluzby. a po piate - naozaj v dobrom vam radim, aby ste svoj zamer zvazili. za taku sumu sa neda urobit ani len priblizne kvalitne video. budete mat iba video, mozno, ak vobec. pripadov, kedy nevesta caka rok-dva je tu neurekom. spolocnym menovatelom je lacny dodavatel. a este po sieste - nepochybujem, ze v sukromnej poste vam uz pristalo niekolko ponuk od "profesionalov", takze svojho dodavatela mozno uz aj mate :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janullka2008 profesionalna sluzba zacina na sume, ktoru uvadzate. avsak za jednu sluzbu, urcite nie dokopy.
Odpovedať
Ale chlapci nebuďte na ňu takí zlí, nie každý má prehľad ako to je so svadobnými službami v súčasnosti. Veď možno sa jej pred 10-15 rokmi vydávala sestra a mala na fotky a video univerzála 2v1 /ilustračné foto prikladám/ v cene tých 300-400€ a slečna nemá zbehaný net ako sa dnes robia svadobné fotky a videá a koľko to všetko stojí. Tak to pre @janullka2008 narýchlo zhrniem: Za 100-200€ máš dnes starejšieho ktorý Ti na svadbe odrecituje pár naučených a stále sa opakujúcich fráz. Možno spraví aj nejaké tie /často trápne/ súťaže ktoré opäť nebudú originálne ale opakujúce sa v jeho réžii každú sobotu /nič v zlom, nie je jednoduché s ľuďmi, často v podnapitom stave, pracovať/ a aby to bolo ešte aj zábavné. Inak na svadbe za 200€ nemáš nič. Aj výzdoba, DJ a požičané šaty sú drahšie. Za 200-300€ možno budeš mať matrikárku a jej kolegyňu ktoré vám za 20 minút spravia civilný sobáš. Taká je realita, bohužiaľ. Je rok 2020, ja viem že bežný človek mimo BA zarobí 500-600€ ale to dnes nikoho už nezaujíma, 200€ nie je žiaden peniaz a za služby na úrovni sa platí viac. Musíš zobrať do úvahy že fotograf/kameraman sú na svadbe dlhšie ako DJ, starejší a majú s vašimi spomienkami ešte prácu aj PO svadbe kedy už Dj ,starejší, matrikárka, farár, firma zabezpečujúca výzdobu aj zabudli že nejaká svadba vôbec bola. Táto práca nie je to isté ako stáť pri páse a 8 hodín montovať do TV celý deň tie isté 3 šrouby, je to kreatívna práca vyžadujúca v prvom rade dobre nafotený/natočený materiál, skúsenosti koré si tiež zaplatíš a všetko čo je k tomu treba, vrátane technickej výbavy ktorá doma zvyčajne bežná nie je. Ak si nevesta myslí že je brnkačka spraviť svadobné fotečky a nejaké to videjko kľudne môže poprosiť niekoho z rodiny, veď foťáky a kamery sa nájdu v každej rodine. Kvalitnejšie foto alebo video služby žiaľ začínajú na 600€, v prípade videa skôr na 800€. Treba si pozrieť net, venovať tomu pár hodín a pozrieť sa za čo sa vlastne toľko platí. Bez toho je zbytočné niečo viac rozpisovať, takýchto tém je sú na tomto fóre inak už desiatky.
Odpovedať
@realista Perfektne napísané.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?