Aká je cena za svadobný makeup a účes?

Profilova fotka
Ahojte, poradili by ste mi koľko je dnes bežná suma za líčenie a účes ? :) Každé zvlášť, nie 1 osoba. (+ aj za skúšku?) Okolie TN/ Nové Mesto/ Stará Turá Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja som z okolia ZM a tu mi naučtúvali 40€ za účet už s cestou ( 40km tam a naspäť ) ale musíme byť 4 osoby. Mne to príde dosť veľa, tak ma zaujíma názor ostatných.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v Prešove, idem ja ku kadernícke a skúška 30cca a naostro 55cca. Líčenie neviem
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem platiť v BB líčenie 20 + 30€, účes 15 + 50€
Odpovedať
Ja budem platiť za líčenie 35 (je jedno čo skúška alebo nie) a za účes tipujem že tiež cca okolo 30e. Lenže veľmi záleží od zložitosti účesy...A ďalej aj od akého profesionála sa dáš nalicit ...sú dievčatá ktoré uplne bez zaváhania zoberu 100e za líčenie ... A to nehovorím o lucid a posobných kapacitach kde by sa až zatočila hlava. :-) je to individuálne určite. Ja som okolie Tn.
Odpovedať
Profilova fotka
Chcem sa dať líčiť od jednej Mary Kay pani, ktorá ma líčila kedysi na stužkovú a vydržalo mi to celý deň a bolo to super, a chce 30 za skúšku a 37 v deň svadby čiže podľa toho čo píšete je to cca priemerná cena ? (TN)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás bude stáť make-up 50€ a budeme štyri, + cesta :-) ale nás bude líčiť Beauty by Adela ak niekto pozná, takže tam som s takouto cenou aj rátala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nevesty :) Pri výbere vizážistky treba pozerať na viac faktorov, jedným z nich je samozrejme aj cena :) Tú si určuje každá samostatne- nie sú na to žiadne pravidlá či predpisy, preto sa rozdiel medzi jednotlivými vizážistkami môže vyšplhať aj na 200-300€. Myslím, že na zváženie ci je cena za dané služby adekvátna, Vám môžu pomôct odpovede na otázky: - Vprvom rade to, či je to pre danú osobu len side job alebo skutočná práca/zdroj príjmu? Ak je to profesionál- živnostník- musí platiť aj socialku a zdravotku a to sa premietne na cene - V akom mieste pôsobí/ aký veľký dopyt je po jej práci - Aké má dosiahnute vzedalnie v tejto oblasti- absolvovala nejaké profesionálne kurzy/workshopy? - koľko rokov líči? Aké má skúsenosti s nevestami a svadobným makeupom? - Lepí aj umelé mihalnice? Ak áno, sú už započítané v cene alebo sa platia zvlášť? - Akú kozmetiku používa? - Robí aj účesy? Ak áno, vie pracovať aj s výplňami/ozdobami/živými kvetinami či clip in priceskami? Je to už v cene? Musí si klientka sama zaobstarať sponky a gumicky? - Má tú možnosť a je ochotná prísť za mnou domov? Toto sú vsetko veci, ktoré vašej vizážistke ovplyvňujú ceny. Nie všetky body musia byť pre každého relevantné, ale osobne si myslím, že nie je na tom nič zlé spýtať sa, keď už sa pre niekoho rozhodujete :) Pekný deň a držím palce pri výbere :)
Odpovedať
tazko povedat, kazdy kraj ma ine cen, no podla mna do tych 50€ je to myslim si, ze dobra cena. zalezi aku vizazistku si najdes, ci ma nejaky vychyreny salon, alebo to robi z domu
Odpovedať
Profilova fotka
:) ja budem mať make up spolu s účesom 30€ Okres Poprad a skúšku som mala 25€
Odpovedať
Profilova fotka
Presne ako napísala Paula. Cena nie je jedina vec, na ktorú treba pozerať. Takisto aj ceny bežného líčenia su rôzne od 10-60 a kľudne aj viac €. Ale vybrala by som si takú vizazistku a kaderníčku, kde by som(okrem toho, co písala aj Paula) videla aj reálne ukážky jej práce, nielen fotky, ako vie nalicit seba samu. Lebo je velky rozdiel licit seba a niekoho iného. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@natchos Podľa mňa je to veľmi super cena. Ja som hľadala okolie NM a PN, s tým, že ja som hľadala 1 osobu, ktorá robí vlasy aj make up a bola by ochotná prísť ku mne. Vyberala som z dievčat, ktoré majú veľa fotiek na soc. sieťach a robia top robotu. O tom svedčí aj to, že väčšina z nich už mala termíny zarezervované rok dopredu. Ceny za nevestu za make up + vlasy sa pohybovali okolo 100-150 eur + skúška.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem moc za rady :) danú slečnu som si vybrala lebo ma už líčila a vydržalo mi to celú noc bez problémov :) takisto kaderníčku svoju chcem kontaktovať lebo jej účes aj kučery mi vydržali naozaj celú noc :) ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?