Koľko pred svadbou sa treba objednať na líčenie a účes?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať vás, čo máte skúsenosti.. nikdy som sa nedávala profesionálne nalíčiť ani učesať a nemám predstavu koľko pred svadbou mám zháňať tieto služby a objednať sa.. ďalej by ma aj celkom zaujímalo čo je vhodnejšie, aby prišla kozmetička/kaderníčka ku mne domov, alebo aby som ja išla do salónu? Ak sú tu aj nejaké Trenčanky ktoré by vedeli poradiť a odporučiť nejaké šikovné a spoľahlivé vizážistky. ďakujem :)
Odpovedať
ahoj..tak my mame svadbu 7.9.2013 a uz mam objednanu kadernicku aj kozmeticku..zavisi aj od toho aky mas datum svadby aspon u nas je septembrovy datum dost časty...ja byvam na dedine a kadericku a kozmeticku mam v okresnom meste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majiskoo my mame svadbu 8.6 a objednavala som sa v januari. Tiez mi kazdy hovoril, ze v juni je vela svadieb, takze to nemam nechavat na neskor. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@meduzka18 @jarkatkacova .uuuf.. my máme svadbu 17.8. a vôbec nemám ani poňatia o dostupnosti týchto služieb u nás v TN :D asi by som to mala zača´t teda riešiť
Odpovedať
Profilova fotka
noo... ja som mala kadernicku objednanu ako druhu... po miestnosti... vlastne tretiu.... este Radnica bola predtym... aby som vedela uz cas o kolkej k nej pojdem... takze najskor sme Radnicu vybavili a tam sme si termin zvolili... boli sme vtedy prvi na Radnici... a objednavala som ju v marci... svadba v auguste bola... a to som sa uz bala... aby volno na mna mala este.. lebo k tej mojej sa na normalne strihanie min. mesiac dopredu objednava... :) takze naozaj to zavisi od toho... a kozmeticku som objednavala asi v juni sa mi zda az...
Odpovedať
Profilova fotka
@majiskoo no urcite by som s tym uz zacala. Skus si najprv zistit nazory na rozne kadernictva a do konca marca by som ti odporucila si to uz rezervovat. Najlepsie je, ak by si mala kozmetiku a kadernictvo v jednom (ja to tak mam) alebo aspon nejak blizko.
Odpovedať
my máme svadbu 14.9. a kaderníčku mám objednanú snáď od októbra :) a je to kaderníčka, ku ktorej chodím už niekoľko rokov :) a príde ma česať domov, keďže ona má salón cca 80 km od nás :) a vrelo ju odporúčam :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa mozem pripojit k debate. ked viete termin, cas obradu, i kedy sa budete fotit, tak sa informujte aj u kadernicky a vizazistky na ich dostupnost, hlavne ak chcete niekoho konkretneho, ak to nemusi byt konkretna osoba, tak najdete urcite aj par mesiacov pred svadbou, je vela ludi, ktori tieto sluzby poskytuju.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy_ms a vieš mi povedať odkial si a odkial je kaderníčka? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@borisbo ďakujem za užitočné info.. ano všetky podrobnosti o sobáši viem, len nemám žiadne skúsenosti s profesionálnym makeupom a účesom, tak zatiaľ ani neviem kde mám začať hľadať.
Odpovedať
@majiskoo pochádzam zo Žiaru nad Hronom, tam mám aj kaderníčku a vlastne všetko :) a teraz bývam v Pečeňanoch, čo je pri BN. takže mňa príde česať domov do Pečeňán a príde aj s kozmetičkou.
Odpovedať
pol roka do predu a to mi uz kadernicka povedala ze ma september uz skoro cely obsadeny...dost ma to prekvapilo, ze az tak skoro to treba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?