Mám blond vlasy a modré oči. Poraďte líčenie

Ahojte. Poradíte mi prosím Vás nejaké (svadobné) líčenie ktoré by sa mi hodilo?? Mám blond vlasy a modré oči. Nikdy sa nejako výrazne nelíčim, len špirála, občas linka alebo jemný očný tieň. Nemám ani len tušenie čo sa mi hodí. Dáte mi nejaký tip?
Odpovedať
Moja kamarátka je tiež blondína s modrými očami a strašne jej pristalo fialové líčenie..všetci ju obdivovali..:) bola fakt krásna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mrkni moj posledny album: blondinka a k tomu este zvolila svojpomocny make-up. ---- Svadobný a portrétny fotograf Marek Janíčko z Košíc
Odpovedať
V tomto ti pomôze vizazistka , ktora ta bude licit nakolko som nevidela tvoju fotku a kazda mame ine crty tvare , jedna potrebuje zvyraznit oci , druha pery a tak. Urcite ti nestaci obrazok, raz som kamaratku ucila lepit trsy, ucila sa na mne, skoncili mi prilepene na nose, takze asi tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 skús sa poradiť s konkrétnou vizážistkou veľa záleži od čŕt tváre- tvar očí, výška viečok, lícne kosti, plnosť pier, veľkost´ nosa, tvaru obočia, celkovej postavy, výšky, tu by ti i fotka mohla skresliť ;-) osobna rada najlepsia
Odpovedať
Profilova fotka
Modré oči , spinave blond vlasy a mne napríklad pasuje taka jemna ruzova. Ale tak ako baby vyššie píšu, určite je to individuálne! Nenechaj sa zlakat niekym iným a fakt obetuj čas s vyzazistkou a ona ti naozaj poradí najlepšie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?