Poraďte kvalitný lesk na pery, ktorý vydrží najdlhšie

baby, ake mate skusenosti s leskami na pery? na svadbu si chcem dat bud bledoruzovy lesk alebo bledo-zlatavy lesk. a vsetky, ktore som vyskusala, nikdy dlho nevydrzali. mam jeden kvalitny z oriflamu, ale ten je len cerveny, a v bledom ho nevyrabaju. uz som si kupila aj zopar bledych, ale ani jest a pit nemusim a do pol hodiny je fuc. ake kvalitne lesky poznate?
Odpovedať
1
2
7
aby ti vydrzali lesky cely den, tak to by nemohli byt lesky, ale lepidla... :-S ale aj tak najjednoduchsie zobrat lesk do prirucnej tasticky a jednoducho pery niekolkrat za den pretriet.... alebo sa skus popytat v tejto teme http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
orlik, ja pouzivam vichy-bledoruzovy a zo zatial odskusanych ma najvacsi lesk a najdlhsie vydrzal.stoju cca.320 sk. maju 3 farby,ale ten moj v ruzovom obale nefarbi :-( takze na svadba asi nevhodny. jedine dat si pod to ruz
Odpovedať
Profilova fotka
to:orlik4 a skúšala si lesky na pery z Avonu? ja používam len tie a sú super.hlavne dlho vydržia a je vela odtieňov určite by si si vybrala.
Odpovedať
ja som fanda do leskov, ale je fktom ze vacsinou nevydrzia tak dlho ako klasicky ruz. ale mam dva oblubene, ktore su podstatne dlhsie drziace max factor-lipfinity - neviem presne ktory typ, ale je to lesk a estee lauder - pure color crystal , oproti inym tieto dva drzia
Odpovedať
ja mam odskusany Maybelline Superstay a skutocne som mi vydrzal pocas celeho pracovneho dna, momentalne mam Maxfactor Lipfinity, bezne na doma pouzivam ruzovy balzam Oligo od Vichy a skusila som aj Chanel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam miss sporty. vydrzi mi pol dna v praci. ale nejem pomedzi to, iba pijem... ale suhlasim s babami, ze by to muselo byt lepidlo, aby ti to vydrzalo. segre dala kozmeticka lesk so sebou a pocas fotenia aj pocas svadby si pery pretrela;-)
Odpovedať
na chvilu odbehnem a kolko odpovedi... ste skvele. je super mat ozaj rady, bo z reklam toho vela nezistim. uz sa bojim kupovat len tak, bo mi posledny lesk ani len nevydrzal polhodinovu cestu autom. tak vseeeeeetky vase odporucenia pozriem po obchodoch. slubujem :-D
Odpovedať
ja odporucam lesky zn. Lancome- teraz neviem presne typ- krabicku som zahodila, ale je v priesvitnom obale so stiebornym vrchnakom, vonia tak malinkovo a odtien je taky akurat pre nevestu- 321- bledulinky s miernymi trblietkami a po naneseni vydrzi dost dlho, nerozpija sa a mozes aj papat a pit. Mna ocaril tak, ze mi bolo jedno ze stoji okolo 850,-. Takze ja ho mam a bude ma sprevadzat aj v kabelke na mojej svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam MAC lesky na pery ... maju strasne vela odtienov, a su naozaj ako lepidlo ... :-D ... vydrzia strasne dlho, ovela dlhsie ako ostatne lesky ... aj cele 3-4 hodiny ;-) ... uplne super lesky na pery zboznujem, vyskusala som ich uz asi vsetky ... ale leskam MAC sa naozaj nic nevyrovna ... ;-)
Odpovedať
ja som zatial mala jeden z Oriflamu, co bol ozaj ako lepidlo, dokonca vydrzal 3-hodinove kupanie a blaznenie na Oraviciach, a aj potom pocas jedla... ibaze je tmavy a v bledom ho nevyrabaju. ale skusim teda vase tipy, dnes al.najneskor zajtra sa idem vrhnut do drogerii a parfumerii atd... :-)
Odpovedať
http://www.bleskovky.sk/cl/15/170082/... kukni si foto, tam ma uzasny bledoruzovy....na niektorych, inaj aj ja taky dlho hladam, a zatial sa mi najviac paci Glam shine od loreal......nemam ho :-| ale chcem ho
Odpovedať
http://www.lorealparis.ca/en/cosmetic... aha tieto
Odpovedať
Článok sa načítava...
ta belohorcova ma fakt taku akuratnu ruzovu... a ten loreal ma ozaj odtiene, ktore su super. len ci dlho vydrzia... ale aj tie odtiene od MAC vyzeraju barzo dobre http://www.maccosmetics.com/templates... aj ten lancome by mohol v reali vyzerat... http://www.lancome-usa.com/makeup/glo... no, treba pozret skutocne v obchode podla odtiena...
Odpovedať
ale zevraj MAC na SK neni......a zevraj ten Loreal zvacsuje pery a teraz zlacnel na 219sk v dm uz sa nanho chystam x-) inak treba na tie odtiene kuknut live su fakt super x-)
Odpovedať
skoda toho MACu, ale ten loreal asi dnes skocim do dm kuknut aj ja. dik za info o akcii :-D
Odpovedať
loreal ma celkovo dobre lesky, len jeden by som radsej natrela na stenu ako na seba.........boze, teraz si nespomeniem jeho nazov. Taky mensi s ciernym vrchnakom ------ stal ma 249,- a 3/4 som mala vyteceneho v kabelke aj napriek poctivemu utieraniu okrajov obruskom. ]-( ale dost dlho drzal na mne a krasna farbicka kurnik, ked pridem domov, hodim sem jeho nazov (kozmeticke weby mam v praci blocked) :-| luckaracek, skoda, ze MAC na SR nie je :-(
Odpovedať
co sa tyka leskov, uz som si skusila Rimmel a MaxFactor - oba nejake lipfinity alebo take daco. proste obojstranne lesky - z jednej strany farba, z druhej lesk. a drzia ako sialene. bohuzial to su viacmenej ruze a ten lesk zide rychlo, ale aspon farba vydrzi, a to teda hej, bo som aj jedla aj pila a vydrzal uplne vsetko :-)
Odpovedať
Ja chcem len toľko napísať, že doposiaľ mi na svadbu lesk neodporucila ziadna kozmeticka. Iba ruz. Nie kvoli trvacnosti, ale fotkam. Lesknu sa a sam fotograf mi povedal, ze na fotenie to je strasne. Takisti hocijake trblietky na ociach a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež lesk od oriflame, bezfarebný, čo mi úplne vyhovuje a navyše oproti klasickým je hustý a vydrží dlho.nemenila by som ho. ;-)
Odpovedať
ahoj-te, v stave zúfalstva-vážne som nevedela, aký si už kúpiť, tak som siahla po maybelline-watershine gloss-veľmi milo ma prekvapil, dávam mu 75%: ° http://torebka.kafeteria.pl/photos/bi... maybelline nie som naklonená najmä pre zlú skúsenosť so špirálou. ale lesk ma prekvapil. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten lesk z maybelline teraz bezne pouzivam, ale moc spokojna nie som...skoro sa zotrie a navyse sa mi tvoria take biele veci z neho na perach :-S ale predvcerom som si na vasu radu kupila z DM ten lesk od Loreal a je celkom fajn :-)
Odpovedať
ahoj-te, °kacenocka° to máš pravdu, nie je trvácny, je leskový a akoby mierne balzamový-nevysušuje mi pery. na lesk od loreal ste ma naladili, tiež si ho kúpim. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja používam lesk S-she, je to niaka novšia kozmetika a predáva sa len v DM, ale lesk je super, dlho vydrží, nelepí a stojí len 160 Sk, je to vlastne ten dvoj-lesk :-) , na jednej strane ako rúž a na druhej priesvitný lesk s trblietkami (ale veľmi jemnými). Farby majú viaceré, ja používam hnedý, ale aj ružový dobre vyzerá.
Odpovedať
ja mam tiez lesk s he s takym dlhym sedym vrchnakom taky bledoruzovy ale uz ho necem
Odpovedať
Profilova fotka
ja nepoužívam ten, iný a som s ním veľmi spokojná, aj pár kamošiek čo ho používa sú s ním spokojné. skús vyskúšať ten.
Odpovedať
ja som tiez bola spokojna s tym leskom water shine od maybelline.ako na svadbu by som si ho asi nedala, ale na bezny den sa osvedcil. je prirodzeny, balzamovity a ma jemnucky lesk a farbu taku akurat. mne vydrzal dlho na perach.
Odpovedať
vyskusam, len nemam rada moc veci 2v1 ci spirala alebo lesk......ako ani tento neni zly, ale ta farba.......a uz nechcem na palicke......predtym som chcela, ale oblubila som si vytlacacie
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa osvedcila kombinacia od Maybelline "Wet Shine Diamonds". Ja konkretne mam ruz v odtieni Spoiled in Rubies a lesk Clear Cut Diamond. Je to tekuty ruz a nan sa nanesie lesk, ale pouzivam ich aj samostatne. Vydrzia velmi dlho, samozrejme, ked nejem :-D . Staci si dat tekuty ruz v svojom odtieni, napr. velmi jemnuckom pre nevestu ;-) a potom len doplnat leskom. Ale ako tu uz bolo spomenute, lesk treba mat stale pri sebe, najma pri foteni, lebo reklama klame, nic nevydrzi tolke hodiny, ako oni inzeruju... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ja: Maybelline - Wet Shine Diamonds - ale kupila som si L Oreal s tym srdieckovym aplikatorom a nedam na neho dopustit!!! Zatial je cislo 1. - Ja mam celkom rada aj od Bourjois 3D. Nemozem na neho povedat nic zle. http://www.bourjoisusa.com/lips/gloss/65 - a hrozne chcem vyskusat od Lancome http://www.lancome-usa.com/makeup/glo...
Odpovedať
jani ten srdieckovy je dobry, sa nanho chystam, ale povedala som si, ze najprv pominam stare....nerobi ciary biele?
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?