baby, ake mate skusenosti s leskami na pery? na svadbu si chcem dat bud bledoruzovy lesk alebo bledo-zlatavy lesk. a vsetky, ktore som vyskusala, nikdy dlho nevydrzali. mam jeden kvalitny z oriflamu, ale ten je len cerveny, a v bledom ho nevyrabaju. uz som si kupila aj zopar bledych, ale ani jest a pit nemusim a do pol hodiny je fuc. ake kvalitne lesky poznate?
ten gosh je síce super, až nato, že má len 2 odtieňe - transparentný a tmavoružový :-p
inak od gosh je super ten v tube - on stage (je to lesk a balzam v 1), vydrží oproti iným leskom oveľa dlhšie a má krásne farby. a ešte vonia ako ovocná žuvačka :-)
cavte kocky,teraz nedavno som si kupila ten 6hodinovy loreal-som dala na vase rady :-) juj dobry je,aj vydrzi vela,len ma jednu nevyhodu-strasne sa mi odtlaca na zuby :-(robi to aj vam? nerozumiem tomu,nikdy predtym mi to ziaden iny nerobil
ja pouzivam lesk od YSL je uzasny ale nie v tube ale je to klasicky lesk so stetcekom, vydrzi dlho nadherne sa leskne, vyskusala som aj lancome, aj dior , estee lauder ale tento mi sadol najviac a vydrzi dlho, ja ho kupujem v UK lebo u nas su nehorazne ceny |-|
som čítala že nie je dobré mať hoc aké lesklé plochy aj kvoli foteniu, že to môže robiť rôzne svetelné odlesky, ale neviem či sa to vzťahuje aj na lesk :-N