Starostlivost o plet a telo pred svadbou

Kocky, venovali ste sa nejako specialne starostlivosti o plet a telo par tyzdnov pred svadbou? Nieco s vlasmi, pokozkou, tvarou atd.? :-)
Odpovedať
ja mam svadbu v sobotu a dnes som si kupila sol do kupela, ten si dam vo stvrtok a masku na tvar, to pouzijem zajtra a v piatok a v utorok si farbim vlasy, piatok vecer si este dam platky uhorky na tvar, chcela som chodit do solarka ale beriem antibiotika
Odpovedať
@kasijopeja chystam sa ku kozmeticke na cistenie pleti, tento a buduci mesiac. novu kozmetiku skusat nechcem, aby mi nejak zle nezareagovala a za mesiac a nieco sa mozno ani nasledkov nezbavim. pouzivam overenu. zacala som pit viac vody, mam skusenost, ze sa mi tak plet rychlo cisti od upchatych porov a nerobi sa mi tolko vyrazok. dva tyzdne pred svadbou si zacnem robit pilingy noh a ruk (satenova sada z mary kay), mozno pojdem 3-4x do solarka- kvoli vyrazkam na chrbte. o vlasy sa nijak specialne nestaram, ked mi ich natoci, nalakuje, pospina do ucesu, tak to bude jedno :)
Odpovedať
Profilova fotka
@akitas prosím ťa solárko pomáha na vyrážky na chrbte?
Odpovedať
@mary6319 ja som este v solarku nikdy nebola, ale opalovanie na slnku mi vzdy hned pomoze. najradsej by som bola, keby som sa stihla trosku opalit na slnku, len ktovie ake pocasie bude...
Odpovedať
Profilova fotka
@akitas to, že ja som v solárku tiež nebola a asi by som skúsila...a opáliť tiež neviem či sa stihnem... :-)
Odpovedať
@mary6319 pozeram, ze mas svadbu az v juli, to sa urcite stihnes :) ja som vacsinou v juli uz ako cigan (rychlo ma opaluje)
Odpovedať
Profilova fotka
@akitas no mňa praveže pomaly opaľuje... :-( tak uvidíme... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no solarko pomaha na vyrazky celkovo, lebo vysusuje :) a ked bude pokozka trosku tmavsia ani ich tak vidiet nebude :)
Odpovedať
@moni244 @akitas ja som tak dnes akurat uvazovala,ked som sa videla v zrkadle,ze najvyssi cas nieco robit:( mam 4 tyzdne do svadby, plet mdla, vyrazky...tak som zacala s pitim vody a rozmyslala som,ze co vsetko by som este mohla pre seba spravit...vdaka za inspiraciu kocky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
a baby hlavne tie vyražky nevytlacajte u kozmetičky alebo doma lebo si to roznesiete po celej tvari :(..to že je pleť cela červena po vytlačani,to je uz signal že to tu pleť boli a nieco nie je v poriadku :).
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite sa treba o plet starat, nielen pred svadbou...kozmeticka, nejake to slniecko,nikdy som v solarku nebola, dufam ani nepojdem a v maji bude nejake to slniecko...peelingy, zabaly na vlasy, pit vela vody a cvicit, jest zeleninu a ovocie, ziadne sladke, z toho je vela vyrazok, pit zihlavovy caj, precistuje krv, pomaha proti akne - 2 tyzdne denne aspon pol litra, potom 2 tyzdne prestavku a potom zase dva tyzdne...jest celkovo lahsie a tak:)nic drasticke
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majuska77 @heregova No snazim sa o seba starat nielen teraz pred svadbou..bohuzial som prirodzene bleda, tak to slniecko by padlo vhod:) Nie som velmi zastanca solarok. Snazim sa vsetko dodrziavat, pitny rezim, zihlavovy caj, zelenina, ovocie, peeling atd. Neviem,ci sa moje telo cisti,ze tak reaguje. Uz som aj rozmyslala,ze si dam vysetrit krv, ci to nebude nejaky zdravotny problem.Vdaka za rady kocky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ked som pila zihlavovy caj tak som bola tiez vyhadzana ale to je normalne jedze sa tym precisti krv,radsej nech tk csetko vyjde na povrch akoby to malo zostat v krvi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moni244 @kasijopeja ahojte kocky, ak mate do svadby este min 4 tyzdne, mate priestor na vyrazne zlepsenie struktury pleti a tiez pokozky na tele ;) cyklus obnovenia kompletnej vrstvy vrchnej pokozky totiz trva 28 - 40 dni (podla veku)... takze je priestor zacat poriadne pokozku cistit, hydratovat a tiez pouzivat pripravky ktore si dana plet vyzaduje (ci uz sera, alebo ocne kremy, peelingy, masky...)... a tiez pit denne minimalne 2 litre vody!!!!! co by som ale isto nerobila, su "babske" recepty, ktore prvy krat v zivote skusite prave den pred svadbou!!!! verte mi, ze v tom strese vasa plet moze zareagovat uplne inak, ako by ste cakali ;) tak nech je vas den D ten najkrajsi s tou najsviezejsou pletou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mary6319 Ja som pred svadbou chodila kazdy mesiac na cistenie chrbta a pokozka na nom sa mi krasne vycistila. A to som ju mala hroznu, cely chrbat a najviac ramena. A tak krasne som ju potom mala vycistenu ako nikdy predtym. Strasne som bola za to vdacna kedze na satach som mala vzadu na chrbte "vystrih".
Odpovedať
@miyajima Ahoj :-) zaujal ma tvoj príspevok - to si bola u kozmetičky, alebo u Dr.? V akom meste? Ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima normálne ku kozmetičke???? koľko to tak stálo...ja mám iba take jemné... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienkakf @mary6319 To som bola v Bratislave v ULK. Ale robia to aj niektore kozmeticky, treba sa spytat. V ULK to stalo 19 Eur. Skusila som aj jednu "beznu" kozmeticku, u tej to stalo menej (nepamatam sa presne, mozno 12 Eur), ale s nou som taka spokojna nebola. Bola dost drsna a mala som po cisteni cervene ciarky na chrbte, no hroza. V ULK to bolo lepsie. Treba najst dobru kozmeticku ktora to bude ochotna spravit.
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima ďakujem za radu :-)
Odpovedať
@miyajima No veď to je ten problém.. Ja chodím k nám do PE, tam som vééééľmi spokojná s tvárou! Baby tam sú šikovné, ale neviem, či by sa mi dali aj na chrbát :-N xi a na tom lehátku si to neviem ani predstaviť...pobehovať tam hore bez :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporúčam sa začať o pleť starať aspoň mesiac pred svadbou... Ale zo skúseností viem, že budúce nevesty by mali dbať aj o starostlivosť rúk... Niektoré si to neuvedomujú, ale predsa len na ne fotograf detailne zaberá najmä pri výmene prstienkov ;-)
Odpovedať
určite áno. teda snažím sa stále, ale teraz sa ešte napríklad na sladké nechám nalákať :-D od júla začína železný režim. už dávnejšie som začala aplikovať prírodné vodičky do vlasov, aby trošku rýchlejšie podrástli a suším ich hlavne na vzduchu. denne si dávam magnézium B6, pomáha mi to na pleť a samozrejme veľa čistej vody. snáď sa aspoň trošku opálim na slnku. do solárka by som už nechodila. cvičenie, spánok, občas kozmetika a pred svadbou manikúra, pedikúra. thats all :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Pracujem ako kozmetická poradkyna Mary Kay, poznám tipy ktoré by som odporučila pred dńom D. ak máte záujem informujte ma, pracujem v Trnave a okolí
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kozmeticka,a ked sa mi objednava nevesdta,vzdy ju upozornim,ze celkova vizaz zalezi od pleti,upravy obocia,taskze zo skuysenosti urcite odporucam zajst pred svadbou aj na plet,a asj na obocie :-)
Odpovedať
Ja som si pred svadbou naplánovala skrášľovanie cca mesiac dopredu. Poriadne vyčistenie pleti, v svadobnom týždni hydratáciu pleti, telový zábal s pílingom, pedikúrka, manikúra. Musím povedať, že som sa cítila ako princezná, keď sa o mňa dievčatá starali v salone, kam pravidelne chodím. Niektoré procedúry som si spojila s maminou a sestrou, takže sme si užili kopec srandy a napriek stresu.Odporúčam !
Odpovedať
Profilova fotka
@sea23 chcem sa spýtať je potrebný nejaký predstih aby sa dokazala plet zregenerovat?Ja mam 23 a stale bojujem s pletou. Mám ju dost problemticku, mastu a aknoznu .Proste katastrofa, ale je to lepsie ako bývalo. Mam problemy so štítnou zlazou, intolerancie tak davam tomu suvis. verím tomu, že mi mi starostlivost troslu pomože, aby vypadala plet na fotkach krasna, cista , zdrava svieža:-) stači sa nahlasit cca 1-2 týžden? alebo skor riešit mesiac vopred :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@fantaghiro21 precitasj si odpoved od janaloksikova,urcite je plet potrebne rtisit skor,hlavne,ked je problematicka...
Odpovedať
Profilova fotka
@sea23 jj dakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?