Aka farba kytice

ahojte, poradte aku farbu resp. kvety k zlatej vyzdobe. dik
Odpovedať
Profilova fotka
biele ruze :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza Dobrý deň, možno poradím. Záleží na Vás, či chcete byť skôr jemná alebo skôr zaujať a byť výraznejšia. V prípade jednoduchosti je vhodná biela, krémová, svetlorúžová, či marhuľová a jemná žltá. Ak chcete niečo výraznejšie, tak sa hodí aj červená, fialková, oranžová, modrá. Záleží od typu a od odtieňov. Snáď som trošku poradila. prikladám foto.
Odpovedať
@mojaoslava prepacte, zle som sa vyjadrila, myslela som svadobnu kyticu. asi by som chcela ruze - ruzove, svetlo fialkove, dat tam aj zlte akoze zlate? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza ja som to tak aj pochopila, lrn som Vam poslala nase kvetiny na zlatej. Ano urcite pekna kombinacia. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza este tu s fialkovou
Odpovedať
@mojaoslava dakujem : )
Odpovedať
Profilova fotka
peknu kombinaciu si si vybrala :-)
Odpovedať
Ruze su krasne :-)
Odpovedať
@zuzlikkk dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza ja som mala kytičku z bielych a fialových ruží + biele frézie :-) pre mňa najkrajšia a nádherne voňavá :-) kuk môj svadobný album ak chceš vidieť :-)
Odpovedať
@wevka pekne :-) nieco podobne chcem aj ja. milujem vonu ruzi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza a ta vôňa frézii do toho....no nádhera :-) a mám ju aj rok a pol po svadbe, pekne usušenú a vo váze :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@vyzdova_pozicovna Ďakujem krásne :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 ta druha je pekna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzlikkk suhlasim s tebou ale mne sa paci aj ta tretia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlikkk Aj mne sa veľmi páči tá kytica z ruží a tulipánov..Dlho som sa rozhodovala, pretože tulipány sú moje obľúbené...Ale nakoniec som sa rozhodla pre tuto kedže som sa rozhodla za bielu výzdobu a trochu fialovej čiernej do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@timejka30 aj tak si sa pre peknu rozhodla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
... zlata je neutral ja by som volila smotanovu + pudrovo ruzovu, alebo smotanovu + svetlo zltu..alebo farebnu, kytica nemusi ladit s vyzdobou..pripajam svoje fotky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@montrojruza: Dobrý den , vždy záleží na tom , jaké květiny se Vám líbí , nebo máte ráda . Co se týká barevné kombinace , nemusí být květiny vždy sladěné s barvou výzdoby , zde taky záleží na tom , co se Vám líbí . Co se týká barevné kombinace zlaté , hodně zde záleží zdali budete mít kovovější zlatou a nebo klasickou zlatou . K zlaté se dá volit hodně kombinacích , např : - zlatá + bílá , zlatá + krémová , nebo zlatá - bordó ,zlatá - červená , zlatá + bílá + světle růžová , zlatá + meruňková , zlatá + žlutá + hnědá atd. , vždy záleží na tom co se Vám líbí , variant a možností je opravdu mnoho .. Přeji Vám příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovedať
Profilova fotka
a ja este ani kyticu vybratu nemam :(
Odpovedať
@lara567 ani ja, len viem ze chcem ruže, svetle a do fialkova, ale chcem tam mat viac farieb
Odpovedať
Profilova fotka
rozmyslam nad kyticou s cervenych ruzi,mate nejake obrazky pre inspiraciu??
Odpovedať
@nevesticka1a ujo google ti dava vela moznosti : ) https://www.google.sk/search?q=%C4%8D...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?