@montrojruza Dobrý deň, možno poradím. Záleží na Vás, či chcete byť skôr jemná alebo skôr zaujať a byť výraznejšia. V prípade jednoduchosti je vhodná biela, krémová, svetlorúžová, či marhuľová a jemná žltá. Ak chcete niečo výraznejšie, tak sa hodí aj červená, fialková, oranžová, modrá. Záleží od typu a od odtieňov. Snáď som trošku poradila. prikladám foto.
@mojaoslava prepacte, zle som sa vyjadrila, myslela som svadobnu kyticu. asi by som chcela ruze - ruzove, svetlo fialkove, dat tam aj zlte akoze zlate? :-)
@montrojruza ja som mala kytičku z bielych a fialových ruží + biele frézie :-) pre mňa najkrajšia a nádherne voňavá :-) kuk môj svadobný album ak chceš vidieť :-)
@zuzlikkk Aj mne sa veľmi páči tá kytica z ruží a tulipánov..Dlho som sa rozhodovala, pretože tulipány sú moje obľúbené...Ale nakoniec som sa rozhodla pre tuto kedže som sa rozhodla za bielu výzdobu a trochu fialovej čiernej do toho :)
... zlata je neutral ja by som volila smotanovu + pudrovo ruzovu, alebo smotanovu + svetlo zltu..alebo farebnu, kytica nemusi ladit s vyzdobou..pripajam svoje fotky :)
@montrojruza: Dobrý den , vždy záleží na tom , jaké květiny se Vám líbí , nebo máte ráda .
Co se týká barevné kombinace , nemusí být květiny vždy sladěné s barvou výzdoby , zde taky záleží na tom , co se Vám líbí .
Co se týká barevné kombinace zlaté , hodně zde záleží zdali budete mít kovovější zlatou a nebo klasickou zlatou .
K zlaté se dá volit hodně kombinacích , např :
- zlatá + bílá , zlatá + krémová , nebo zlatá - bordó ,zlatá - červená , zlatá + bílá + světle růžová , zlatá + meruňková , zlatá + žlutá + hnědá atd. , vždy záleží na tom co se Vám líbí , variant a možností je opravdu mnoho ..
Přeji Vám příjemný zbytek dne .
Bára S.