ja by som povedala, ze je to pohodka. 50€ by si mala ratat minimalne, takze si az tak moc nad neni. aj mas nejaku fotku kytice aku by si chcela? lebo vela sa odvija hlavne od kvetov, ake a kolko by si ich chcela v nej mat a od ich dostupnosti v danom obdobi
Ja som dala za kyticu 80€, a to hlavne preto, že boli použité aj pivonky, ktoré v septembri nemajú sezónu. Chcela som, aby sa zamerali hlavne na sezónne kvety. Objednali podobné kvety, ale deň pred svadbou neboli veľmi pekné a primálo vykvitli
Zatial som na sume 85€, takze asi tak. Ono sa to zda, len ked sa to vsetko spocita, vie sa dojst k celkom zaujimavej sume. Min 50 e by som teda isto ratala
Mne tuto nacenili v sume od 65 eur do 120. Mala som ju za 65 - v cene uz bolo aj pierko ;) - Kvetinovy servis v Kosiciach.
Suma za tvoju kyticu sa odvija od velkosti, dostupnosti kvetov, narocnosti - ci ma nejaky specialny tvar, ci sa kvety lahko tvaruju, alebo je potrebna specialna uprava, tiez podla lokality a podla toho ake "vychytene" kvetinarstvo si vyberies.
@ajinkaknm hej, ale v tom drahsom pocitali kolko je tam ruzi a pod cize oni hovorili ze je tam minimalne 15 ruzi, ranunculusy a tie dve hortenzie, a vies 1 ruza 2€, 1 ranunculus 1-2€, hortenzie su drahe a zbytok. Povedali mi ale ze minimalne (minimalne) 80-90€ mam ratat.
V tom druhom kvetinarstve sa na to pozrela a hovori mi ze take kytice vychadzaju u nej 35-40€. Cize ratam tak ze tam bude ovela menej tych ruzi a ranunculusov, lebo ta kytica sa nezda ale na zivo musi byt obrovska.
oficialne su tam 2 hortenzie, 10 bielych ruzi, 10 tych marhulovych, 10 ranunculusov, gypsomilka, eukalyptus (ta kytica je z bajecnekvety.sk tusim)
Nakoniec si vsak kvety zozeniem a kyticu mi zviaze kamoska co robi vyzdoby a aranzmany zadara. Kvety budem aj tak objednavat tak tych par ruzi a ranunculusov sa strati.
@kofolka45 tak to musí riadna kytica, teda 20 ruží + ďalšie veci, to je brutálne veľa :) Ale tak potom tomu zase zodpovedá aj tá cena. čo je na stránke 85 €.
Ja si zrejme dám urobiť menšiu verziu, neviem si predstaviť nosiť takú kyticu :) strop mám maximálne 70 €, aj to som v prvotnom kroku zvažovala, či to nie je veľa... ale drahý ma presvedčil, že keď bude aj drahšia, nenahnevá sa :)
Ďakujem za odpovede :-) Mne tuto cenu ponukla svadobna agentura, ktora nam robi vyzdobu. Poslala som im tuto fotku kytice. Chcela som aby kytica ladila aj s vyzdobou takze zoberem ju nakoniec od nich :-)
@mirka1605 Velmi pekna kyticka :) Myslim, ze ta cena je okay, je to trochu viac ale tak pri slove svadobna, svadobne vsetko dostava automaticky prirazku
Aj ked ratam ako ratam, tak mi to furt vyhcadza okolo 100€. No to je taky strop, uz viac by som asi nedala, no nechcem sa v tento den nejak obmedzovat :-|
ahoj, cena sa odvíja od veľkosti kytice, od typu kvetov a od sezóny - či sú použité sezónne kvety alebo nie. Moja svadobná stála 50 €, bola krásna, stredne veľká, vydržala veľmi dobre, rovnako aj pierka, ktoré s ňou boli zladené - ženíchove a tie čo mali otcovia. Pierka stáli 5 €/kus.
Hodne zalezi od toho aku velku a hlavne z akych kvetin by si chcela. Ja som za kaliovu kyticku ale ako fakt tie kalie boli obrovske a krasne platila 80E a vobec sa mi to nezdalo byt vela