Dakujem za radu... v podstate, ani zlta by nemusela byt zla... pozerala som akurat zlte kyticky... Totiz, ide o to, ze fotograf i vizazistka mi radili, ze by som nemala mat bielu kyticu, ze zanikne (teraz neviem, ci kytica, ci ja :-D ). Preto som ostala taka nerozhodna. Nemam rada, ked mi niekto nahloda moje pevne rozhodnutie, potom pochybujem. :-x Idem rozmyslat este viac... a najst nejaku krasnu zltu kyticku ;-) mozno budem mat este vacsiu dilemu :-D Prave.. .preto som ostala taka nervozna z toho, lebo nechcem, aby som bola ako z cirkusu, ze kytica ina, vyzdoba ina, vsetko ine... Sestra sa ma pytala, ze ako k comu by mi mala ta ruzova ladit. Pozvanky su len poslane, tie na svadbe mat nebudeme, menovky na stoly budu biele alebo zlatiste. A to som si myslela, ze mam vo vsetkom jasno.
:-D tak, ved dufam :-D Nasla som si aj krasnu zltu kyticku, fakt je pekna, dala som ju do albumu.. pojdem na to vylucovacou metodou... ruzovu teda vyradujem, fakt sa mi k nicomu nehodi, sice sa mi ta farba paci, ale nie. Tak zlta alebo biela... drahy sa momentalne vyjadril za bielu, lenze on moc meni nazor :-D
Lubka, alebo takú jemno bielo žltú - kompromis :-) ja som za kytice veľmi nerozhodná, veľmi veľa sa mi ich páči, ale vôbec netuším, že čo vlastne chcem :-D viem že chcem ružovú, možno ružovo bielu, možno aj so zelenou, ale či len z ruží, alebo mix, alebo s dlhými stonkami, alebo s krátkymi, alebo so stuhou... som z toho úplne zmagorená :-D
Tak teda... vyberam teraz z moznosti: biele ruze, biele frezie, zelene listy, dlhe travove stonky, alebo biele ruze, zlte frezie, zelene listy, dlhe travove stonky... Mam v albume: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
wera.g : Asi by naozaj nebola zla ta kombinacia biele ruzicky a zlte frezie - idem spat... rano mudrejsie vecera ;-) Nastastie, to, ako ma vyzerat som si uz davno ujasnila, inak by zo mna chytila teta kvetinarka nervy :-D staci, ze stresujem s farbou... lenze, aj ten tvar a kvety som si vyberala straaaasne dlho...ked ono, fakt su tie kyticky vsetky velmi pekne, tazko si vybrat jednu ;-) Dobru noc... :-)
Dievcata, vcera som kupila saty a su Light gold farby, nadherne... ale neviem akej farby kvety by sa k nim hodili... najprv som myslela ze cervene ruze, ale nie som si ista teraz....