Odpoveď na príspevok od kajuska556:
pre mna je to uplny lapac prachu. ked kyticu, tak… @kajuska556 ano, presne tak, neviem ani sama, ako by som to cistila a popravde, asi by sa mi to ani nechcelo :D a tie susene asi ani uz tak nevonaju ako normalne klasicke zive, nie?Odpoveď na príspevok od aljusa332:
ak si ich niecim navonias tak hej. a kde by si ic… @aljusa332 Navoňať ich? Tak ja si napríklad kupujem živé kvety práve kvôli tomu, ako krásne voňajú. Toto mi príde také zbytočné a vlastne aj robota navyše :-D A stále to tak nebude voňať podľa mňa. Je to rozdiel.Odpoveď na príspevok od romusenda:
@aljusa332 Navoňať ich? Tak ja si napríklad kupuj… @romusenda Presne, to už proste nie je ono. A aj keď ich navoniaš, tak to asi tiež nebude dlho cítiť.Odpoveď na príspevok od zahrajkadan:
jednu taku mam asi už 4 rokom za sklom v obyvack… @zahrajkadan no tak toto je asi najlepsie mozne riesenie pri susenych kvetoch. lebo co sa prachu tyka, tak ten si ozaj nevybera a je nepriatelom vsetkeho.Odpoveď na príspevok od mar_ka33:
a ono to vyzerá úplne identicky ako živé, len sú … @mar_ka33 Pokiaľ nie sú tie sušené kvety nijak naparfumované, tak nevoňajú. Pre mňa to tiež moc zmysel nemá, ale tak každému sa páči niečo iné.Odpoveď na príspevok od liana10:
a daju sa ususit uplne ze akekolvek kvety, ake ch… @liana10 podla mna ano. ved staci sa poinformovat v kvetinarstve, ono zalezi aj asi ake druhy kvetov maju tam.Odpoveď na príspevok od lucyss:
No ten prach ma celkom odradil 😅 asi si teda kyti… @lucyss Do živice? Priblíž mi to 😀Odpoveď na príspevok od divalusik:
@lucyss Do živice? Priblíž mi to 😀 @divalusik No neviem ako to funguje zatial som to nasla len na instagrame 😄 posielam stránku https://www.zivicadesign.sk/Odpoveď na príspevok od lucyss:
No ten prach ma celkom odradil 😅 asi si teda kyti… @lucyss Ano, o tomto som uz pocula, tiez by som to chcela vyskusat, je to originalne a podla mna to vyzera fakt krasne 😍Odpoveď na príspevok od lucyss:
@divalusik No neviem ako to funguje zatial som t… @lucyss paradne, len keby to take drahe nebolo :-D ale tak samozrejme to chapem, je to rucna praca. potom jedine si to niekde najst a skusit diy :-DOdpoveď na príspevok od marianka_pis:
@lucyss paradne, len keby to take drahe nebolo :-… @marianka_pis Mne ked sa nieco velmi paci, tak ta cena je pre mna takpovediac druhorada. Toto zase nie je taka horibilna suma a presne ako pises, ta rucna praca sa hodnoti trosicku inak. A velakrat sa aj dost podcenuje.Odpoveď na príspevok od marianka_pis:
@lucyss paradne, len keby to take drahe nebolo :-… @marianka_pis No keby som bola trošku ručne zdatná tak by som dyi vyskušala ale bohužial toto nie je moja silná stránka takže radšej zaplatím :D lebo inak by som z kytice nemala obrazok ale nejak zlepenec :D