O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Svadobne licenie a cesanie
Ahojte , vedeli by ste mi niekoho poradit, kto chodi malovat aj cesat domov, okolie Povazska Bystri…
jasik35
Pred 8 rokmi
1
DJ + starejsi/moderator na Svadbu v Brne-2018
Rada by som touto cestou oslovila talentovanych a skusenych hudobnikov pre svadobnu hudobnu produkc…
djbarny
Pred 8 rokmi
5
Priebeh
Ahojte dievčatá, budúce nevesty,:-) prosím vás, existuje nejaké predpísané poradie čo by po obrade …
ninus_ka
Pred 8 rokmi
8
Obrad na Cervenym Kameni?
Ahooj, Meli jste nekdo obrad na Cervenym kameni ?
placefortheevent1
Pred 8 rokmi
2
Slané pečivo Bratislava okolie
Ahojte, Potrebujem niekoho kto vyrába slané pečivo. Najlepšie domáca výroba. A ideálne keďže som…
granulka
Pred 8 rokmi
2
Kameraman Liptov/Orava
Ahojte Zienky, viete mi poradit nejakeho kameramana z okolia Liptova/Oravy, ktorý je z tych lac…
peterstofikvideo
Pred 8 rokmi
5
Kto šije svadobné šaty na mieru? Západné Slovensko
Ahojte, prosím o radu kde alebo u koho na západnom Slovensku by sa dali dať ušiť svadobné šaty. Ďa…
svadobne_vyzdoby_talizman
Pred 8 rokmi
23
Kde zozeniem svadobne casopisy? Popripade odkupim rocnik 2017
Ahojte....tak ja uz nejaky ten rocik po svadbe mam, ale kamaratka sa mi nedavno zasnubila a rada by…
danaracko
Pred 8 rokmi
8
sponzor fóra
Datum-magie
Caffte baby, ste tu nejaka, co sa vyznate do cisiel? Jasne ze tomu netreba verit bla, bla ale aj ta…
paulusa007
Pred 8 rokmi
17
Voňavý vosk - BA
ahojte, neviete mi poradiť, kde sa dá kúpiť voňavý vosk do svietnikov? dostali sme teraz z jednej s…
madewithlovebyvandruska
Pred 8 rokmi
4
Statek, koliba, mlýn jako svatební místo v okolí PB, Žilina, Púchov, Trenčín nebo blízko hranice ČR.
Dobrý večer všechny budoucí nevěsty. Chci se zeptat nevíte o nějakém pěkném místě - statek, mlýn s …
kajkula
Pred 8 rokmi
6
DJ na ludovu notu? Banska Stiavnica 14.10.2017
Ahojte, najde sa tu taky DJ, ktory ma vo svojom repertoári nase ludove pesnicky, alebo slovenske n…
lucabiani
Pred 8 rokmi
4
Cukrarka + aranzerka
Ahojte, zháňam cukrárku na pečenie svadobných koláčov a aranžérku na výzdobu svadobnej sály. Popros…
mataoa
Pred 8 rokmi
1
Skúsenosti s wedart.sk
Ahojte, má niekto skúsenosť s wedart.sk z BA?
m_m_t
Pred 8 rokmi
1
Autobus na prevoz hosti z centra Kosic na hostinu 26.08.2017
Ahojte, vedeli by ste mi prosim poradit koho mozem kontaktovat na prevoz hosti? Obrad bude v Kaplnk…
karkulka1107
Pred 8 rokmi
7
Dojmy zo svadby
Zdravim baby, chcela som sa vas opytat na vlastne dojmy zo svadby. Ja mam pocit ze nasa svadba bo…
jannilka
Pred 8 rokmi
9
Hotel Alexandra Puchov a väčšie sály v okolí PB
Ahojte mali ste niektorá svadbu v PU v Alexandre ? Do kolko ľudí je tam kapacita ? Alebo neviete o …
nikolobezka
Pred 8 rokmi
2
Make-up, vlasy, Košice
Ahojte dievčatá, poradíte mi šikovnú kozmetičku/ kaderníčku? Košice, alebo Košice- okolie.... pozer…
ivetadulovicova
Pred 8 rokmi
1
Prosím Vás poraďte DJ na svadbu 21.10. 2017 - Západné Slovensko
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť DJ, ktorý je šikovný a okrem skvelej hudby vie svadbu aj odmoderov…
djbarny
Pred 8 rokmi
6
Hlada sa FOTOGRAF so skusenostami fotenia na Oravskom hrade 22.09.2017 a 23.09.2017
Hladam fotografa, ktory ma volny termin dna 22.09.2017 na fotenie na Oravskom hrade (len svadobne f…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
4
Matrika Stare mesto Kosice nam nechce usporiadat civilny obrad v piatok mimo ich sobasne dni
Chceme mat svadbu 22.9.2017 to je piatok, v hotely Golden Royall stare mesto Košice. Pani matrikark…
noij
Pred 8 rokmi
2
Kto mi vyrobí partu a ozdobu do vlasov?
Prosím prosím, už 3 dievčatá ma odmietli :-( Hľadám šikovné rúčky, ktoré by mi vyrobili svadobnú pa…
ellinka001
Pred 8 rokmi
8
Hľadám dj a starejsieho v jednom
Ahojte hľadám starejšieho a dj v jednej osobe svadba bude 18.8.2018 v Močenku. Vopred ďakujem za od…
djbarny
Pred 8 rokmi
9
P.Vrablik z Novej Bosacej - poznate?
Prosim,poznate niekto p.Vrablika?recenzia,dakujem.
luckatomka
Pred 8 rokmi
1
Svadobna vyzdoba ( Mentolova alebo zimna)
Zdravim nevesticky, mam na predaj vela kuskov pre niektoru z Vas, ktora ma svadbu v zimu a vyuzi…
lala2201
Pred 8 rokmi
1
Hladam DJ na svadbu 2.9 2017 v Bratislave
Ahojte hladam nejakeho sikovneho DJ za normalnu cenu,ktory by nam prisiel hrat v 2.septembra :D
djbarny
Pred 8 rokmi
5
Svadobné foto z Botanickej záhrady v Bratislave
Mile nevesticky na nete som hladala, avsak nasla som Ak by ste sa chceli podelit o Vase foto budem…
miqocash
Pred 8 rokmi
3
Hladam u svadobnych foto z botanickej zahrady v BA
Mile nevesticky a fotografi,na nete som hladala avsak nasla som malinko takychto svadobnych foto. …
janna06
Pred 8 rokmi
1
Skupina AVANTI z východu
Ahojte, mate niekto skusenosti zo skupinou Avanti...? Či nemaju dlhe prestavky , a tak...ďakujem :-)
monikaondkova
Pred 7 rokmi
7
Hudba z vychodu
Mate skusenosti zo skupinou AVANTI?
petersvana
Pred 8 rokmi
2
1
2
…
427