O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám fotografa na svadbu 7.10.2017 v Poprade
Prosím o ponuky na fotenie: pripravy nevesty a ženícha, svadobny obrad, fotografie v exterieri /int…
sokiphoto
Pred 8 rokmi
6
Strih po svadbe
Caffte baby, viete mi poradit fakt sikovneho, dobreho kadernika? Rada by som sa dala ostrihat na mi…
baryllkovci
Pred 8 rokmi
8
Fotograf + kamera Ilava Dubnica Puchov
Ahojte, prosim vas mate nejakeho overeneho fotografa s kameramanom v okoli Ilavy, Dubnice nad Vaho…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
11
Mini kavove zrna, kde zozeniem?
ahojte, neviete poradit kde by som (idealne v okoli ZV, DT & LC) zohnala mini kavove zrna, myslim k…
majusik2
Pred 8 rokmi
1
Video 9.9.2018 Nitra
Hladam kvalitnu videoprodukciu na nasu svadbu 9.9.2018 v Nitre. Mam zaujem o klasicky dlhsie video …
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
4
Svadobne zakusky Nove Zamky a okolie
Baby prosim Vas, mate nejake kontakty na cukrarne v NZ a okoli, co robia fakt ze dobre zakusky? Pek…
dominikabakery
Pred 8 rokmi
2
Odkupenie svadobnych siat.
Ahojte zienky, chcem sa opytat neviete aky salon vykupuje svad. Saty? Dakujem :)
barbellka
Pred 8 rokmi
20
Aké oslovenie na menovku ak nepoznám mená partnerov
Ahojte. Poradte prosím - aké oslovenie osoby dať na menovku, ak nepoznám jej meno? Niektorí pozvaní…
nana8989
Pred 8 rokmi
1
2
49
sponzor fóra
Last minute
Chceli by sme tento rok vyskúšať nejaký last minute tak som sa sem prišla informovať ako to funguje…
wejuska_muska
Pred 8 rokmi
12
Fotograf + kamera na svadbu 5.5.2018
Ahojte holky. neviete mi dať nejaké odporúčania (ideálne podľa osobných skúseností) na fotografa s…
moniq2
Pred 8 rokmi
14
Hladam fotografa na 22.7.2017 lacno
Ahojte hladam fotografa na nasu svadbu na predsvadobne fotenie poprosim rovno aj cenu .A komplet fo…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
4
Krabička ENC
Vedel by mi niekto požičať dve krabičky ENC na 14.8.-24.8. ? Poctivo vrátim, dobijem, dám zálohu...
karamel
Pred 8 rokmi
1
Starejší na svadbu 23.9.2017
Dobrý deň hľadám starejšieho na svadbu 23.9.17 , poraďte prosim niekoho.
janulcek87
Pred 8 rokmi
2
Stratena cudzinka hlada (naozaj) jednoduche saty
Ahojte, som uz zufala klakackami cez svadobne stranki... mozete odporucit' salon gde najdem jednod…
majusa23
Pred 8 rokmi
13
Kde si mozem nechat vyrobit pekne svadobne dakovne karty (po svadbe) s fotografiou? Velka vdaka :)
Ahojte, nevie niekto, kde si mozem nechat vyrobit pekne svadobne dakovne karty (po svadbe) s fotogr…
diananana
Pred 8 rokmi
3
Svadba BA+okolie pre 70 ludi do 5 tisic
Ahojte baby, viete poradit pekne priestory kde mat svadobnu oslavu v ba a okoli do 5 tisic? Planu…
mattaa
Pred 8 rokmi
8
Niečo na štýl hry Activity. Áno alebo nie?
ahojte, pripravujem program na hostinu a okrem tomboly som rozmýšľala zakomponovať do programu nieč…
szlata
Pred 8 rokmi
19
Obrusy
Ahojte . Potrebujem požičať biele matne obrusy na okrúhle stoly 160cm ,, poznáte nejakú overenú f…
svadba_snov_sk
Pred 8 rokmi
2
Stoličky chiavari a pohodlnosť ?
Ahojte , kto už sedel na stoličke Chiavari cely večer , ako sú pohodlne ? Vďaka
lucy991
Pred 8 rokmi
6
Nezhody v rodine
Baby mam taky doraz? Bude to blbe ked na vlastnu svadbu nepozvem svojho brata? Nebavime sa s nim ce…
wejuska_muska
Pred 8 rokmi
23
Saty druzicky
Ahojte prosim vas saty pre druzicky kupuje nevesta alebo kazda druzicka si ich zaobstara sama? Ci t…
samka11
Pred 8 rokmi
12
Hľadám kameramana do 500 eur
Hľadám kameramana na 9.9. 2017 do 500 eur ak máte nejaké návrhy, odporučania prosím poposielajte, …
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
2
Darovali by ste Bibliu rodičom ako svadobný dar pre nich?
Rodičia sú silní katolíci,ktorí vôbec nečítajú Sväté Písmo ;-( Hlavne mama - číta všetko možné,len …
patulienka1
Pred 8 rokmi
6
Flavia design house
Ahojte mate niekto skusenost s vyzdobou of Flavia design house Samorin?
verte1
Pred 8 rokmi
1
Sklamanie
Ahojte.. asi sa nic nezmeni ale napisem aspob svoje pocity. Viem z su dolezitejsie veci a vyznam sv…
uprimnucka
Pred 8 rokmi
1
2
33
Foto a Video okres Stará Ľubovňa
ahojte, zháňam fotografa a kameramana na moju svadbu 21.7.2018 Poprosím skôr niekto z okolia Starej…
nikoletka258
Pred 8 rokmi
9
Poraďte šikovnú vizážistku okres Nové Zámky
Poraďte prosím šikovnú vizážistku okres Nové Zámky, ktorá príde nalíčiť prípadne aj domov :)
petolucka
Pred 8 rokmi
2
Zapichovatka do zákuskov
Ahojte Baby, Našla by sa tu nejaka mila a ochotna baba, ktorá už ma vyrobene zapichovatka do z…
palmala
Pred 8 rokmi
4
Dj odporucanie Snina Humenne
Ahojte žienky, budúce nevestičky a nevestičky, ktoré to už majú úspešne za sebou ...potrebovala by …
vava87
Pred 8 rokmi
4
Maxi sukňa BA? kde? - zn.hosť na svadbe :)
ahojte, idem kamoške na svadbu, a mám síce šaty, ktoré som na svadbe v lete mala aj minulý rok, no …
zuzuliennka
Pred 8 rokmi
3
1
2
…
431
432
433
434
435
…