O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kto pečie moravské koláče v Prešove a okolí?
Ahojte, viete mi prosím niekto poradiť kto v PO, prípadne blízkom okolí pečie moravské koláče/kysnu…
kajika88
Pred 8 rokmi
1
Svetelna stena na 1.9.2017 do Kosic
Ahojte, hladam svetelnu stenu na prenajom do KE na tento datum. Aj s konstrukciou a montazou. Dakuj…
andiee
Pred 8 rokmi
1
Fotograf_
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nepoznate fotografa podobnemu tomuto stylu fotiek. http://www.t…
woowproduction
Pred 8 rokmi
11
Hladam tortarku v BA, potrebujem tortu na 16.06.2017
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto by mi vedel na 16.06.2017 pripraviť nejakú modernú artisticko-m…
kava333
Pred 8 rokmi
5
Žijeme v Prahe svadbu chceme na SR v kostole je to možné ?
Mile Nevestičky , Žijem v Prahe už asi rok s priateľom sme obaja zo SR , kedže máme celú rodinu n…
1alexa1
Pred 8 rokmi
7
Ahojte, prosim poradte dobreho DJ na svadbu - okres Vranov nad Toplou
svadba je v septembri 2018, dakujem
brano_seman
Pred 8 rokmi
2
Svadobná torta Žilina 22.07.2017
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či by sa našla nejaká cukrárka zo Žiliny a okolia, ktorá by ma…
elena38
Pred 8 rokmi
2
Hľadám Vizážistku 26.5.2018
Ahojte žienky :-) hľadám šikovnu vizazistku ktorá by bola ochotná prísť ku mne a vytvoriť svadobné …
nathalyfrisn
Pred 8 rokmi
3
sponzor fóra
Za aký čas a kde sa dá zvládnuť svadobná náuka v kostole?
Vďaka :)
nekonecna_katastrofa
Pred 8 rokmi
16
Zhaňam text k vyberaniu na tanier?
Prosiiim poradte text k vyberaniu na tanier....ďakujeeem
erika0710
Pred 8 rokmi
7
Ako ďalej?
Prosim o radu lebo uz neviem ako dalej a s kým sa o tom poradiť. :( S priatelom som nieco vyse roka…
7laura
Pred 8 rokmi
1
2
40
Kréta v júny
Ahoj baby, prosim vas o radu. som v 5 mesiaci tt a rozmysame nad svadobnou cestou . a kedze by sme …
palmala
Pred 8 rokmi
25
Zdravim. Najdem kameramana (pripadne aj s fotenim) na volny termin 28.10.2017 vo Vranove nad Topľou?
|
woowproduction
Pred 8 rokmi
8
Hľadá sa vizážistka-kaderníčka na svadbu na jún 2018 na Morave
Vie mi niekto odporučiť kaderníčku a vizážistku (najlepšie v jednej osobe) na líčenie nevesty na sv…
martinasip
Pred 7 rokmi
3
Živá hudba pred kostolom, Žilina a okolie
Baby nepoznáte niekoho kto chodí hrávať na chodniky? Chceli by sme pred domom a ešte pred kostolom …
silvussul
Pred 7 rokmi
5
Medovniky pre svedkov..Poznate niekoho kto pecie?
Ahojky, prosim neviete o niekom kto pecie medovnicky na zakazku? Chceli by sme totiz nasich svedkov…
sweetluska
Pred 8 rokmi
3
Potrebujeme STAREJŠIEHO na svadbu na 19.8.2017 je ešte šanca nájsť niekoho voľného? SENEC
Potrebujeme STAREJŠIEHO na svadbu na 19.8.2017 je ešte šanca nájsť niekoho voľného? SENEC - hotel Z…
alissssss
Pred 8 rokmi
1
Potrebujeme STAREJŠIEHO na svadbu na 19.8.2016 je ešte šanca nájsť niekoho voľného? SENEC
Potrebujeme STAREJŠIEHO na svadbu na 19.8.2017 je ešte šanca nájsť niekoho voľného? SENEC - hotel Z…
alissssss
Pred 8 rokmi
1
Vizazistka kadernicka na svadbu
Ahojte dievcata prosim Vas potrebujem nejaku sikovnu dievcinu ktora by ma prisla ucesat aj nalicit …
slavuska27
Pred 8 rokmi
1
Predmanželská príprava v júny - Orava, Liptov
Ahojte, neviete niekto o predmanželskej príprave na Orave alebo Liptove, ktorá bude v Júny poprípa…
nitusiak
Pred 8 rokmi
1
Hladam dobru kadernicku kozmeticku
Ahojte dievcata potrebujem surne na 30juna 2017 na svadbu kadernicku aj kozmeticku ktora by bola oc…
slavuska27
Pred 8 rokmi
1
Svadobna vyzdoba 12.8.2017 okres Nitra - hladam
Zdravim, Viem ze na poslednu chvilu, ale viete poradit nejaku floristku, ktora nam vie zabezpeci…
aleasvadobnaagentura
Pred 8 rokmi
9
Cepcenie Banska Stiavnica
Ahojte baby, vedeli by ste mi poradit nejaky folklorny subor z BS a okolia, ktory robi cepcenie? Da…
beebeelicious
Pred 8 rokmi
1
BA - popolnocne saty na mieru
Ahojte, mate prosim nejaku skusenost so sitim popolnocnych siat na mieru v BA? Poznate nejake kraj…
luthien118
Pred 8 rokmi
1
Poradíte dobrého fotografa z Nitry a okolia?
Ahojte, Chcela by som poprosiť/poradiť dobrého fotografa z okolia Nitry? poznáte niekoho? Ďakuje…
simonross
Pred 8 rokmi
18
Kameraman - Nitra
Ahojte, Chcela by som poprosiť/poradiť dobrého kameramana z okolia Nitry? poznáte niekoho? Ďakuj…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
6
Mali ste svadbu u Macha v Malženiciach, alebo Rozálke v Pezinku, či u Ludvika v Modre?
Ahojte dievčatá, som z Trnavy a veľmi sa mi nepáčia sály na našu svadbu v tomto meste, preto by sa …
chelsie
Pred 8 rokmi
5
Aké máte skúsenosti s kapelou Problem z Bardejova?
aký máte názor na kapelu PROBLEM, chcela som kapelu junior z kamienky ale obsadený ..poznáte aj nie…
weja146
Pred 8 rokmi
6
Živá hudba/DJ
Hľadám živú hudbu alebo DJ v termíne 18.8.2018 v Trebišove :)
wooders
Pred 8 rokmi
6
Svadobné luxusné auto na 11.8.2017 Košice
hľadame luxusne svadobne auto na svadbu košice - lesanka na 11.8.2017 vie niekto poradiť ,kde a za …
placefortheevent
Pred 8 rokmi
4
1
2
…
440
441
442
443
444
…