O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Miesto na svadbu pre 150 ľusí
Ahojte, prosím vás poraďte mi pekné miesto v Bratislave a okolí pre 150 hostí. S pekným prostredím.…
20anicka15
Pred 8 rokmi
5
Vyzdoba na 6 7 2018
Potrebovala by som niekoho na vyzdobu na 6 jul 2018. Spolocensky hotel pavilon v Kosiciach. Nieco d…
svadba_snov_sk
Pred 8 rokmi
2
Vizáž a make up Martin, September
Poznáte nejakú šikovnú kočku, ktorá aj učeše aj nalíči. A príde za Vami domov, to by bolo najlepš…
evaustanik
Pred 8 rokmi
6
Skúsenosti s kameramanmi LUMA studio
Ahojte, mate niekto skúsenosti s kameramanmi luma studio z badina? Ďakujem
ludmilka7772
Pred 6 rokmi
28
Svadba v elesku
Baby tie čo ste mali svadobnu hostinu a sobaš v elesku v modre boli ste spokojne? Prijemem rada vaš…
chelsie
Pred 8 rokmi
2
Tmavomodra svadobna kytica
Ahojte,mam zaujem o tmavomodru svadobnu kyticu. Bolo by mozne nieco take spravit? Zatial mam odpove…
zahumienka
Pred 8 rokmi
14
Hľadáme fotografa na svadbu 9.9.2017
Dobrý deň, hľadáme fotografa na svadbu. Termín:9.9.2017 Miesto fotenia: Levoča a okolie. …
mareo
Pred 8 rokmi
3
Svadobná hostina v Košiciach-miestnost
Nemáte, prosím, niekto skúsenosť so svadobnou hostinou v Hoteli Centrum v Košiciach, príp.neviete o…
lenka2424
Pred 8 rokmi
1
sponzor fóra
Svadobná hostina v Košiciach-miestnost
Nemáte, prosím, niekto skúsenosť so svadobnou hostinou v Hoteli Centrum v Košiciach, príp.neviete o…
didaa13
Pred 8 rokmi
8
Nájde sa ešte voľný kameraman /-nka na 16.9.2017 Devín do 600€?
Hľadám kameramana, na krátke svadobné video, max 30min + krátky sumárny klip max 5 min. Nevedeli sm…
woowproduction
Pred 8 rokmi
3
Chirurgická oceľ na mieru
Baby, žienky, nevesty, manželky :) už niekoľko týždňov zháňam obrúčky z ocele. prelistovala som kop…
rybanka123
Pred 8 rokmi
4
Darček pre rodičov a nálepky na štamprliky
Dobrý deň, hľadáme nejaké tipy na darčeky pre rodičov a aj niekoho kto vie vyrobiť nálepky na 0,02 …
lenka_limeart
Pred 8 rokmi
6
100 ludi a viac
Baby, vzdy som chcela mat vacsiu svadbu, ale pre mna vacsia znamenala 80 ludi. A teraz, ked sme zac…
konvalinik
Pred 8 rokmi
1
2
34
Miesto svadby:)
Žienky, poraďte mi zaujimave miesto na svadbu niekde v okoli Kežmarku....ďakujem:)
deejaymajkteampoprad
Pred 8 rokmi
6
Hľadám niekoho na výzdobu svadby( aj obradu aj hostiny- to iste miesto ) - BRATISLAVA 16.6.2018
AHOJTE :) Hladám niekoho na vyzdobenie svadobnej hostiny teda sály a aj obradu. Obrad aj hostina sa…
nelllaaa
Pred 8 rokmi
8
Kameraman na malú svadbu 6.10.2017 - žilina
Hľadám kameramana na svadbu v piatok 6.10.2017 svadba bude cca 20 km od žiliny - kamerovať max do …
kameramankalucka
Pred 8 rokmi
5
Hladam fotografa do 500€ na nedelu 1.10.2017 do Borinky (okr. MA)
Dobry den, rada by som oslovila fotografov z okolia Borinky, ktori zvladnu a maju chut nafotit nas…
maros_markovic
Pred 8 rokmi
10
Fotograf na svadbu 12.8.2017
Hľadám fotografa z Martina a okolia, ktorý by mohol zvečniť náš svadobný deň 12.8.2017. Ďakujem
luboskova
Pred 8 rokmi
1
Svadba + narodeniny
prosím poradte, čo dať partnerovi keď má v deň svadby narodeniny? nejaké wooow prekvapko :-)
zuzancela
Pred 8 rokmi
14
Aku podprdu dat pod sexy bezovu bluzku
Caffte zienky, trosku sem nepatriace, ale vy viete vzdy super pomoct, kupila som si bezovu peknu bl…
alenka898
Pred 8 rokmi
14
Hladam Dj svadba 19.8.2017 Kosice
Prosim o kontakty ak mate niekto osobné skúsenosti. Hľadáme ale Dj, ktorý "zvládne"hudbu podľa naš…
nevestapredava
Pred 8 rokmi
1
Organista Brezno 17.6.2017
Zdravím všetkých, pred chvíľou mi volali z fary, kde budeme mať obrad, že žiadny z ich organistov n…
majinka123456
Pred 8 rokmi
1
Hladame fotografa | 16.9.2017 | Revuca (rozpocet do 300 EUR)
Hladame fotografa na termin 16.9.2017. Svadba bude v Revucej. Najvyssi mozny rozpocet je 300 EUR. V…
sokiphoto
Pred 8 rokmi
2
Ako ste rozmiestnili stoly v sále?
POMOOOOC, baby mali ste alebo budete mať niektorá kombináciu dlhých a okrúhlych stolov? Ak áno ako …
vilmika
Pred 8 rokmi
18
Detske stolicky
Potrebujem pozicat na 3.6. 4 detske stolicky v okoli BB.ZV.ZH. Najlepsie biele a rovnake.
tinitaaa
Pred 8 rokmi
1
Čo s polámanými vlasmi?
so snúbencom máme rovnako dlhé vlasy - kúsok pod plecia, problém je, že ich máme riadne polámané. a…
mrsthompson
Pred 7 rokmi
11
Živá kapela alebo DJ na 26.8.2017 okolie Topoľčian?
Neviete mi poradiť nejakú dobrú kapelu alebo DJ kto by bol voľný?
cica2711
Pred 8 rokmi
7
Svadobná výzdoba a kvety :) 9.9.2017 Zemplínska Šírava :)
Dobrý deň, zháňam nejakú dobrú nie predraženú agentúru, ktorá robí výzdobu, alebo kvety, prípadne a…
luxdecor
Pred 8 rokmi
3
Svadba v Trnave a okoli
Ahojte. Viete mi prosim poradit pekne miesto na svadbu v TT a okolie pre cca 100 ludi? Moze byt a…
dancula12
Pred 7 rokmi
7
Výzdoba svadobných priestorov - Trnava
Nevesticky! 😉 Viete mi prosim poradit nejaku agenturu v Trnave a okoli, ktora zdobi priestory n…
flowerstore
Pred 8 rokmi
20
1
2
…
442
443
444
445
446
…