O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hudba na svadbu trnavský kraj
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú živú hudbu na svadbu? Ktorá by mi zahr…
marianroky
Pred 8 rokmi
2
Firma láskykvet -skúsenosti s rodinou
Čaute baby. Riešil alebo rieši niekto kvety cez laskykvet.sk? ako ste dopadli keď ste rozdali karti…
ivanabell
Pred 7 rokmi
6
Hotel Tenis
Ahojte, má niekto nejaké referencie na svadbu v Hoteli Tenis? Veľmi sa mi to tam pozdáva, ale chcel…
emilia81
Pred 8 rokmi
1
Kameraman a fotograf v jednom BB- ZV- BR
Prosím Vás, vie niekto o lacnejšom modernom kameramanovi+fotografovi? :) Ďakujem.
ruman_fotovideo
Pred 8 rokmi
7
Majove nevesticky :)
Majove nevesticky :) ktora mate kedy svadbu a co vam este chyba vo vybavovackach?? My mame svadbu 2…
dominika62
Pred 8 rokmi
18
Hladam knaza na sobas v Bratislave
Prosim odporucte mileho a ludskeho knaza na sobas (aj s omsou) v Bratislave v juli. Dakujem :)
mambobaba
Pred 8 rokmi
9
Svadba mimo trvalého bydliska
Ahojte, rada by som vás poprosila o vaše skúsenosti, keďže som tu takú kombináciu na fóre nenašla. …
nikolieta9
Pred 3 rokmi
21
Premium Catering Orava vs. Catering Lepocreative
Ahojte nevestičky, máte niektorá skúsenosti s týmito cateringovými spoločnosťami? Budem rada, ak mi…
martinkako
Pred 7 rokmi
10
sponzor fóra
Hádky pred svadbou. Máte ich aj vy?
Ahojte nevestičky. Poviem pravdu..neteším sa na vlastnú svadbu.. Toľko problémov, hádok..medzi budú…
miss_liliana
Pred 8 rokmi
23
HELP - Topánky na mieru ZA
Ahojte baby, mám problém, že mám nohu menšiu ako 35. Už som obehla všetky obchody v celej ZA, aj …
renya3
Pred 8 rokmi
7
Hľadam neakú aranžerku, alebo svadobnú agentúru na 19.5.2018 Okolie VT komb.(baby ružová+baby modrá)
Mam predstavu :) Mam napad :) aj neaké doplnky uprednostňujem "V jednoduchosti je krása" :D už len…
luxdecor
Pred 8 rokmi
4
Svadba pre cca 80 ludi v Bratislave
Ahojte :) prosim neviete poradit svadobny priestor - restauraciu/hotel v ramci Bratislavy s peknou…
sia_s
Pred 8 rokmi
5
Vybavenie cirkevneho sobasa za menej ako 3 mesiace?
Ahojte, vsade sa pise, ze na faru treba prist min. 3 mesiace pred sobasom, ak sme obaja pokrsteni, …
rora
Pred 8 rokmi
8
Spodnica pod svadobné šaty
Pekný deň prajem nevestičky. Mám na vás otázku, je nutné mať pod svadobné šaty spodnicu? Mám šaty b…
misinka223
Pred 8 rokmi
9
Podakovanie rodičom, ako robite?
Ahojte. Rada by som sa poradila, na našej svadby budu iba naše maminy, my sme tanec s rodičmi teda …
luluna_12
Pred 8 rokmi
3
Pierka s maslickou alebo bez maslicky
Prosim ,poradte mi....Neviem sa rozhodnut,ktore pierko mam robit.S maslickou alebo bez? Vopred daku…
swetlunka
Pred 8 rokmi
4
Kameraman s dronom?
Najde sa kameraman s dronom na svadbu v Ba? Nie som fanusik svadobnych videi, preto by som ho potre…
lauren_d
Pred 8 rokmi
16
Orava - kozmetická a kadernicka v jednom
Poznáte niekoho ?
simona0818
Pred 8 rokmi
1
Veterán na svadbu - Orava a okolie
Ahojte kočky, prosím Vás, neviete o niekom, kto prenajíma veterány na svadbu ? Z Oravy a okolia. Po…
barborka1087
Pred 6 rokmi
6
Úprava svadobných šiat na mieru
Ahojte. Viete mi aspoň približne povedať koľko stojí úprava svadobných šiat ma mieru? Ďakujem
parti2406
Pred 7 rokmi
8
Volny DJ na svadbu 2.9.2017 Hotel Zerrempach _ Osrblie
Zdravim vsetkych volnych DJov. Vieme ze je uz vysoky datum, ale stale dufame ze najdeme vhodneho DJ…
dj_pally
Pred 8 rokmi
2
Hľadá sa cukrárka v BB max. ZV
Hľadám cukrárku, ktorá pečie koláče domáce/chutné (žiadne umeliny!) v BB max. vo ZV a hlavne za roz…
zirafa112
Pred 8 rokmi
1
Svadobná kytica BB-ZV
Ahojte, hľadám z BB a okollie (napr. ZV) kvetinárku čo by mi vedela spraviť kyticu za cca. 40 eur. …
zirafa112
Pred 8 rokmi
1
7.7.2017 kameraman a fotograf Ilava
Ahojte z dovodu ochorenia nam zrusili kameraman s fotografom termin talze hladam kameramana aj foto…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
5
Starejší Drahoš Záhora - referencie
Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosti so spoluprácou so starejším Drahošom Záhorom? Dostali sme …
andrejka46
Pred 8 rokmi
1
Fake obrad, zháňame oddávajúceho, Košice
Máme taký špeciálny plán na našu svadbu. Keďže u nás v Košiciach Vám nadiktujú dátum kedy máte mať …
bazianka
Pred 1 rokom
22
Last minute fotograf 29.4.2017 (Bratislava)
Dobrý deň, urýchlene hľadáme fotografa na fotenie svadby (portrétne fotografovanie pred obradom + h…
miqocash
Pred 8 rokmi
4
Svadobný oblek Námestovo
ahojte kde ste kupovali alebo dali šiť svadobný oblek v okolí Námestova ? a približné ceny, prípadn…
lubicakl
Pred 7 rokmi
8
Podniková predajna Ozeta
Ahojte, chcem sa opýtať, či mate niektoré skúsenosť s nákupom obleku pre ženícha v podnikovej preda…
simkaaa2
Pred 8 rokmi
2
Svadba NR a okolie
Ahojte. Neviem nájsť miesto na svadbu v Nitre a okolí. Dosť nám záleží na tom aby to tam vyzeralo d…
kastielsalgovce
Pred 8 rokmi
1
2
33
1
2
…
455
456
457
458