O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zháňam kameramana :)
Svadba je 6.5.2017 v Prešove
peterstofikvideo
Pred 8 rokmi
2
Žienky mala prosím niektorá z Vás svadbu v penzióne Rosenthal v Ružindole?Ďakujem za každý príspevok
Žienky mala by som záujem o svadbu v penzióne Rosenthal. Hostí bude cca 70. Máte niektorá osobnú sk…
dancula12
Pred 8 rokmi
2
Pekný deň, máte niektorá skúsenosti s topánkami Badgley Mischka na svadbu?
Kde ste si ich kupovali? Cez internet, lebo na Slovensku som ich obchod nikde nevidela. dakujem
kiara08
Pred 7 rokmi
6
Clip in živé vlasy web stránka
Ahojte, máte niekto skúsenosť, odporúčte, prosím, dobrú stránku na príčesky z pravých vlasov, ideál…
dzulila
Pred 8 rokmi
1
Aky darcek svadobnemi ocovi mame
Zdravim dievcata sluste mi poradit. Aku malickost by sme ako nevesta so zenichom mohli dat svadobny…
alenka898
Pred 8 rokmi
7
Svadobné menu - čo sa bude u vás podávať?
ahojte kočeny, chcela by som sa trochu inšpirovať, nejakú predstavu by som mala ale chcela by som v…
misiacicka
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
77
Miesto na svadbu BA/SC/NZ
ahojte, poradte cenovo dostupne miesto na svadbu, kde nie je cakacia doba dlhsia ako rok, kapacita …
abeyance
Pred 8 rokmi
1
Perniky Košice-Košice okolie :)
Ahojte prosim Vás nepoznáte niekoho kto pečie perničky na objednavku v priatelnej cene v okoli Koší…
lenkaml
Pred 8 rokmi
2
sponzor fóra
Kostol vo Vinnom
Dievcata, ktore ste mali svadbu v kostole vo Vinnom nedaleko Vinianskeho jazera, podelite sa o skus…
mirkam3
Pred 8 rokmi
2
Kapela + DJ (fungovali spolu?)
Ahojte. Najdu sa tu pary, ktore mali na svadbe (ludovu) kapelu aj DJ? Chceli by sme tuto kombinaciu…
djstreladj
Pred 8 rokmi
2
Šitie svadobný šiat - Giovanna
Ahojte baby, máte niektorá skúsenosti s ušitím svadobných šiat v salóne Giovanna v Bratislave? Ď…
lenkahustav
Pred 8 rokmi
1
Alternativny DJ Bratislava a okolie
Ahojte baby, zaujimalo by, ci nepoznate nejakeho alternativneho DJ BA a okolie. Ide nam o to, z…
djstreladj
Pred 8 rokmi
2
Tipy na svadobné fotenie
Ahojte, chcela by som poprosiť o tipy na svadobné fotenie v okolí Bánoviec nad Bebravou, mala by s…
veronka1005
Pred 8 rokmi
4
Svadba na dvore Banarka - máte skúsenosti?
Ahojte, ma niekto pozitivne/negativne skusenosti so svadbou/oslavou na tomto mieste? Neviem sa dost…
katchike
Pred 7 rokmi
4
Kde robia pekné svadobné oznámenia?
Baby ahojte, prosím poraďte stránku kde robia naozaj pekné svadobné oznámenia... už som zúfalá... Ď…
mamabibi
Pred 8 rokmi
7
Potrebujem nahradny plan
Dievcata z okolia Presov, Svidnik, Giraltovce kam sa chystate fotit alebo kde ste sa boli fotit ak …
drobec22
Pred 8 rokmi
9
Svadobné auto 2.9.2017
Ahojte, hľadáme svadobné auto na 2.9.2017. Bud nejaký veterán alebo niečo luxusnejšie. Ďakujeme :-D
rasto20688
Pred 8 rokmi
5
Kameraman Trenčiansky kraj
Ahojte, viete mi prosím poradiť dobrého kameramana za dobrú cenu na svadbu z okolia Púchova alebo T…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
4
Mala etiketa
Dievcata, prosim nenajde sa niektora, kto by mi poslal vzor, predlohu napr. vo worde alebo inom pro…
steffi50
Pred 8 rokmi
1
Ranč Dolné Obdokovce
Ahojte. Neviete náhodou niečo o Paulisz ranči v Dolných Obdokovciach? Našla som ich na fb. Prišlo m…
subudu
Pred 8 rokmi
1
Máte niekto svadobné šaty Tamira zo salónu NICOL?
Máte niekto svadobné šaty Tamira zo salónu NICOL?
lenik2202
Pred 8 rokmi
1
SOS Svadobný kameraman 29.07.2017 miesto svadby - Spiš
Zdravím, hľadáme kreatívneho kameramana na náš veľký deň 29.07.2017. Miesto: Spiš Asi dosť ne…
daludapefotoavideostudio
Pred 8 rokmi
5
Aké náušnice k týmto svadobným šatám?
Mám dilemu. Neviem, čo k šatám. Vôbec netuším, či jemné alebo výrazné náušnice, dlhé alebo krátke, …
2zuzana2
Pred 7 rokmi
1
2
32
Svadobna kniha hosti poradte
Ahojte, viete mi poradit kde by som zohnala svadobnu knihu hosti za rozumnu cenu, okrem stranky sas…
cawes
Pred 8 rokmi
7
Vizazistka, kadernicka nitra
Ahojte, prosim, neviete poradit nejaku vizazistku a kadernicku (nemusi byt v jednom) na svadobne li…
jackie7972
Pred 8 rokmi
3
HLADA SA SPOLAHLIVA KVALITNA KADERNICKA V KOSICIACH VIE NIEKTO O NIEKOM OKREM DANIELY CESELCIK?
Ahojte nevestičky :) Som už zúfala z kaderníčok neviete niektorá o niekom prosím? :(
jannka1410
Pred 8 rokmi
11
Svadobny dar pre kamaratku
Ahojte chcem sa opytat idem kamaratke na svadbu a ako svadobny dar je chcem dat peniaze ale neviem…
kristin22
Pred 8 rokmi
10
Starejsi, zabavac na svadbu v Trencine
Ahojte, viete mi niekto poradit dobreho starejsieho alebo zabavaca na svadbu v Trencine, niekoho, k…
gipsolko
Pred 8 rokmi
2
Náušnice Helenadia
Prosím vás, mate niektorá skúsenosti s nausnicami Helenadia? Odkiaľ ste ich objednali? Ďakujem.
emacita
Pred 8 rokmi
1
Ukážte aké ste mali menovky :)
Ahojte, dovoľte nahliadnuť do vašej výzdoby a tvorivosti :)
wiwi28
Pred 8 rokmi
3
1
2
…
457
458
459
460
461
…