Aké náušnice k týmto svadobným šatám?

Profilova fotka
Mám dilemu. Neviem, čo k šatám. Vôbec netuším, či jemné alebo výrazné náušnice, dlhé alebo krátke, farebné alebo obyčajné. Poradíte? Náhrdelník ak by sa k nim hodil, tak maximálne niečo veľmi jemňučké, ako na obrázku. A náramok rozhodne nechcem. Šaty budú bez tej mašle vpredu.
Odpovedať
1
2
Ten druhy nahrdelnik sa mi paci a k tomu len take perlove napichovacie nausnice , ak vyrazne nausnice tak nahrdelnik by som nedavala...
Odpovedať
Záleží aj od účesu, či budeš mať závoj alebo nie. Ja osobne by som šla do výraznejších náušníc a náhrdelník a náramok už neriešila.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusya310 Vidíš, zabudla som. Budem mať skôr polorozpustené vlasy a dlhý 3,5m závoj.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa k nim asi páčili len také malinké bodky alebo jemné perličky. Moc nejaké pre čančané sa mi tam nehodia, neviem. A čo sa týka náhrdelníku tak ten neviem, či by som aj nejaký dávala. Nejde mi to tam. Tie šaty sú tak jemné, že by som ich asi nechala vyniknúť v plnej kráse. Netreba im žiadne čačky podľa mňa ;-)
Odpovedať
Ked budes mat jednoduchy nahrdelnik tak by som isla do vyraznych nausnic. Ale nie farebne ale bud strieborne alebo zlate. To uz podla toho ake budes mat doplnky. A isli by mi asi vysiace, pokial sa ti take hodia a rada take nosis
Odpovedať
Mne by sa tam pacili tiez nejake vysiace a vyzarznejsie nausnice. Tymi bodkami by to bolo take mdle a nevyrazne by som povedala. Nahrdelnik si podla mna saty ani nepytaju. Ak by si zvolila nausnice tak by som mozno namiesto nahdelnika dala naramok. Ten by sa mi tam hodil viac ako nieco na krk. Ale neviem, no tak by sa to pacilo mne.
Odpovedať
No ak budeš mať vlasy vypnuté hore ako tá na fotke v šatách tak by som určite dala nejaké visiace ale tiež nie nejaké veľmi výrazné. Tie šaty sú také jemnučké a elegantné takže by som ich nekazila nejakými zbytočne krikľavými šperkami. A na krk tiež iba niečo také decentné aby sa to nebilo ani so šatami a ani s tými náušnicami. Niečo také úplne obyčajné ako je na tom druhom obrázku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3 Nahrdelnik by som asi vobec neriesila, je to sice moj taky "postih" antinahrdelnikovy ale k svadovbym satam sa jednoducho nahrdelniky nijak raz nepacia, urcite by som sla do vyraznejsich nausnic. Nemusia byt obrovske visiace, ale urcite nieco co zaujme. pripadne ked budes mat polorozpustene vlasy, nebudes v nich nieco mat? Hodil by sa mi k tymto satam nejaky krasny hrebienok do vlasov a potom tym padom nausnice by ani nemuseli byt az take vyrazne. A skor by som sla do nejakych strasovych kamienkovych nausniciek alebo hrebienka. Saty su velmi pekne jemne elegantne a myslim ze perlove doplnky by uz velmi zanikali :)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak nahrdelnik by som nedavala ani ja. V celku sa mi nepacia pri svadobnych satach. Potom mi to pride az take moc a to sa podla mna na taketo nieco nehodi. Zalezi od toho, aky uces budes mat. Ci vlasy do hora alebo len tak rozpustene s jemnymi vlnkami. No tu by sa mi hodilo nieco take, ako je na obrazku a potom by sa mohli dat aj vyraznejsie nausky. Mozno by som zvolila take s velkym kamenom.
Odpovedať
A peco mne by sa tam nieco jemneho na krk aj zadalo. Nenechavala by som ho len tak. Aspon nejaku tu jemnu retiazku by som bola dala aby to nevyzeralo tak holo. Neviem ani co mate vsetky s tymi vyraznymi nausnicami. Snad ich nemusi mat jak olaska ciganka. Staci podla mna len nieco jemne a hlavne aby to do seba zapadalo ako do celku
Odpovedať
Niečo vysiaceho by sa mi tam žiadalo. Tiež som s tým náhrdelníkom neni nejak stotožnená ale páčil sa mi nápad @adelinka_malinka s tým náramkom. To by mohlo celkom zaujímavo vyzerať lebo náramok volí málo neviest ako svadobný doplnok. Ale asi sa treba rozhodnúť čo bude to výrazné lebo v tomto prípade by som volila len jedno
Odpovedať
Neviem sice ako budeš mať vlasy ale keď budeš mať také holé plecia tak sa mi tam tiež pýtajú nejaké vysiace náušnice, žiadne extra výrazné ale tiež také jemnejšie aby sa to tak nebilo lebo tie šaty sú tiež také jemné. A na krk už iba nejakú jemnučkú retiazku alebo také niečo ako máš na tom druhom obrázku. To mi tiež príde, že by to mohlo byť. Veď možno by ti poradili aj v salóne odkiaľ si šaty berieš, tam tiež mávajú aj šperky a ak si ich chceš potom nechať tak nech ti iba ukážu aké by ti k tomu dali oni a kúp si nejaké podobné :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@renya3 vyrazne nausnice a ziadny nahrdelnik. Tak by som si to dala ja. Ak teda budes mat vypnute vlasky ako ta baba na fotke. Ak rozmyslas nad rozpustenymi, tak potom nejake decentne nausnice a viacej dat do nahrdelnika
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som k nim dala taký jemný perlový nahrdelník a nášnice možno aj troche výraznejsie, kedže budeš mať rozpustene vlasy, tak aby ich bolo vidieť..šaty su jednoduché a take čisté, takže si to možeš dovoli podľa mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
napríklad taketo :) každé ine, a obe by sa podla mna hodili
Odpovedať
dufam, ze neurazim zakladatelku diskusie, votriem sa. co by ste odporucali ake nausnice a naramok mne? saty vid foto a vlasy budem mat vypnute na zatylku. nahrdelnik urcite nie, a zo sperkov urcite tiez nechcem stras, teda? co poradite? ake?
Odpovedať
@vava87 do naramku by som nesla. Volila by som nausnice. Avsak nie perly ani nic podobne, ale skor by som isla do nejakych striebornych, mozno s nejakymi kamienkami. Nieco take na styl klipsni. Avsak neviem ci sa ti nieco take paci. Nasla som fotku na nete, co mne by sa k tomu tak celkom pacilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vava87 krásne
Odpovedať
@mishelka99 Strieborne moc nechcem, kedze snubny prsten mam v zltom zlate aj obrucky su zo zlteho zlata. Nejak mi to tym padom nesedi. Ale styl nausnic by som chcela nieco take ako si dala, mensie, naramok ak uz tak iba jednoduchy.. Len z coho ineho, ake, hmm..
Odpovedať
@vava87 ked chces mat vlasy vypnute a na krk jasne ze nic, kedze mas po vrch cipku by som ale zvolila nejake vysiace a vyrazne nausnice. Nemusia byt stras ale teda nejake kamienky ako ti pridala mishelka. Tie sa mi napriklad pacia ale este viac by sa mi pacili, keby boli vysiace. Boli by aspon vyraznejsie
Odpovedať
Profilova fotka
Tym, ze mas tu cipku az ku krku tak nahrdelnik jednoznacne nie ale tym padom by si mala mat nejake vyraznejsie nausnicky ako iba taketo bodky. Lebo nebudes mat v podstate nic ine takze tie nausnicky kludne mozu aj tak trosku bit do oci vies :) Daju sa zohnat pekne aj zlate ale pravdupovediac som zatial videla vacsinou taketo do strieborna veci, popripade biele zlato lebo to tak viac ide k svadobnym satama ale ak mas taky aj zasnubny a aj obrucky budu tak urobis lepsie ked si das zlate, bude to vsetko take pekne jednotne
Odpovedať
@renya3 saty budes mate velmi jemne, tak by to chcelo isty kontrast, co sa aspon doplnkov tyka. Ja osobne by som mod do nahdelniku nesla. Mozno my bolo fajn, ak by si zvolila vysiace nausnicky a k tomu by si doladila naramok. Teraz som si celkom vsimla, ze ich zacali nevesty viacej volit namiesto klasickych nahrdelnikov. Pride mi to tak zaujimavejsie ;-)
Odpovedať
@kajusienka dakujem, za radu :)
Odpovedať
ja by som k takýmto šatám dala len nejaké perličky, inak nič.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajusienka aj takéto bodky vedia byť zaujímavé. Keď sú väčšie trošku, nie klasické malinké. Mnohokrát sú práve takou čerešničkou na torte by som povedala. Perličky sa mne osobne k týmto šatkám nehodia, perličky kedysi leteli, ženy si ich dávali snáď ju akýmkoľvek šatám, ale dnes už je mnoho krásnych iných šperkov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bodky by boli fajn, no povedala by som, ze ak by si nedavala nahrdelnik, tak by som mozno poskulovala aj po nejakych takych vyraznejsich nausniciach. Teda samozrejme ak by boli jedinym doplnkom, aby to v konecnom dosledku nevyzeralo nejako prehnane. To uz musis vediet ty, co vsetko by si na sebe chcela mat @renya3
Odpovedať
Podla mna by boli fajn tie bodky a mozno prelickovy naramok by som k tomu este dala. Neviem mne proste pridu tie saty tak, ako keby si tie perly pytali. Su velmi jemne a ciste a v takom duchu by som sa snazila ponechat aj cely dojem zo siat
Odpovedať
@vava87 strieborne byt nemusia, to som dala len ako priklad. Kludne by mohli ist do zlata. Viem si ich krasne predstavit. Viac sa mi k takymto satam chodi nieco taketo, ze v podstate jednoduche, nadcasove, ale zaujimave, ze si ich asi kazdy vsimne. No ved skus sa po niecom popozerat a daj mi potom vediet, ci si sa pre nieco rozhodla. Som zvedava. :-)
Odpovedať
Este si sa nerozhodla? Ja by som do zlatej moc nesla. Podla mna by to posobilo tak lacno. Skor by som zvolila striebornu farbu aloebo biele zlato, no zlte nie. A dala by som asi len nausnice bez nahrdelniku. Ako paci sa mi aj predstava naramku, no ten by som volila asi kvetinovy. Mozno by to podtrho tu jemnost tych siat
Odpovedať
ahojte, nie este som nekupila.. ale uvazujem nad sujtaskami bielymi so zlatym uzatvaranim.. :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?