O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Video
ahojte:) hladám šikovného kameramana na buduci rok (máj) okolie nová bana,,, lv
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
2
Svadbička :)
Hladám fotografa na svadbičku síce až budúci rok v máji ,,, ale tak chcem sa už popredu informovať …
novanska
Pred 10 rokmi
17
Hladam saty
Caute babule, nevideli ste v niektorom salone tieto alebo podobne saty? ;-) Dakujeeeem za info
salonlilihurbanovo
Pred 10 rokmi
2
KDE v Bratislave skúšať svadobné šaty?
Ahojte, chcem si poriešiť svadobné šaty a potrebujem nejaké fajné tipy na dobré salóny, kde je dobr…
danielka107
Pred 10 rokmi
4
Sladký stôl - dokladanie počas večera
Ahojte, chcela by som sa opytat tych, ktore maju skusenost so sladkym stolom (jedine miesto, na kto…
maslenka
Pred 10 rokmi
8
Prenájom návlekov na stoličky Nitra a okolie
Ahojte, viete mi poradiť, kde sa dá prenajať cca 100 kusov návlekov na stoličky, nie však spandexov…
jolana92
Pred 10 rokmi
3
Úprava bytíku
Po rokoch v podnájmoch, 4 mesiace po svadbe sme sa konečne dopracovali k svojmu vytúženému vlastném…
cacianka
Pred 10 rokmi
7
Svadba v hoteli Hradná Brána v Devíne - skúsenosti?
Ahojte žienky, chcela by som sa popýtať či máte niektorá skúsenosť aké to je v Hradnej Bráne v Dev…
caryssma
Pred 3 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Kadernik - Galanta a okolie
Ahojte, poradi mi niekto dobreho kadernika/kadernicku v Galante a okoli? Hladam niekoho, kto by ma …
daludapefotoavideostudio
Pred 9 rokmi
9
Fotograf Bratislava 05.09.2015
Hľadám fotografa na našu svadbu od fotenia príprav do 01:00 hod rána, teda fotenie príprav, portrét…
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
3
Svadba v Palenici Jelsovce.... Približná cena pre 60 ľudí?
Dostala som cenovú kalkuláciu pre vypocet, ale absolútne sa v tom nevyznám a hlavne čo sa tyká stud…
macka00
Pred 10 rokmi
2
Tančené topánky z Aliexpres/ebay - áno či nie?
ahojte :-) chcela by som si kúpiť tanečné topánky a rozmýšľam nad internetovými obchodmi - aliexpr…
nepal
Pred 10 rokmi
3
Svadobná výzdoba - biela perleťová
Ahojte, mám veľkú krízu, predstavovala som si svadobnú výzdobu v kombinácií biela-perleťová. Začína…
fl0ver
Pred 10 rokmi
3
Je to "len" kriza?
Ahojte, som tu nova, kedysi som sem zavitala a citala nadsene prispevky okolo svadby a tesila sa s …
petersdottir
Pred 9 rokmi
1
2
54
Sála Hummer Lemešany - okolie Prešova :) Všetky postrehy pomôžu dámy :)
Ahojte nevestičky :) veľmi by mi pomohlo, ak by ste mi napísali všetky postrehy na sálu v Leme…
merylin111
Pred 10 rokmi
6
Lacne obrucky.sk mate skusenost?
mate skusenost s touto strankou?objednavali ste uz odtal?a prislo to co ste si objednali bez dalsi…
smoulinaeva
Pred 2 rokmi
3
Kameraman Trnava- 19.9.2015
Hľadáme šikovného kameramana na našu svadbu- 19.9.2015 v Trnave...zn. prijateľná cena :-)
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
2
Fialová - modrá výzdoba
Ahojte...Chcem maž fialovú výzdobu ale družičky budú mať šaty v kráľovskej modrej farbe. Poradte ak…
petrana01
Pred 10 rokmi
6
Hudobna skupina Domino z Jakubian
Ahojte, nemá niekto skúsenosti s touto skupinou? Nenašla som na nich žiadnu recenziu a fakt sa mi p…
adrienka180
Pred 10 rokmi
1
Torta ako dezert
Ahojte, chcela by som sa spytat, ked chceme podavat tortu namiesto dezertu po hlavnom chode, aj…
jahodenka81
Pred 10 rokmi
9
Kde zozeniem taketo?
Neviete niekto kde by som zohnala taketo saty? :)
ajwi
Pred 10 rokmi
3
Svadba v hoteli Bellevue???
Ahojte. Mate niekto skusenosti so svadbou v hoteli Bellevue v bardejove? Viem, ze robia svadby aj v…
katarinakika27
Pred 10 rokmi
1
Hľadá sa DJ na svadbu v Bratislave, 17.10.2015
Ahojte, nenašiel by sa nejaký DJ, ktorý má voľno 17.10.2015? Okrem hudobnej produkcie by sme potreb…
kozenka111
Pred 10 rokmi
3
Hotel Agro, Veľká Lomnica - máte skúsenosti?
Takže keďže som sa dozvedela že reštaurácia Hucava nemá ubytko rozmyslame nad hotelom Agro Veľká Lo…
karolinka29
Pred 9 rokmi
8
Depresia zo zásnub
Ahojte baby, stala sa mi taká vec- priateľ ma nedávno nečakane požiadal o ruku, bolo to na dovolenk…
amapola14
Pred 10 rokmi
8
Svadobná výzdoba na 8.8.2015
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, či je tu ešte voľný niekto na 8.8.2015 kto by urobil svadobnú v…
nobler
Pred 10 rokmi
4
Kameraman Kosice 18.7.2015 zn. nenapadnost :)
zdravim, hladam kameramana na svadbu v kosiciach na termin 18.7.2015. cim nenapadnejsi, tym leps…
reni1512
Pred 10 rokmi
5
Fotograf 29/08/2015 Zilina
Dobry den, hladam fotografa na nas svadobny den. Viete mi niekto poradit? Uprednostnujem fotografa,…
rbgstyle
Pred 10 rokmi
7
Jesenné oznámenia
Po dlhých úvahách sme sa rozhodli pre svadbu s jesennou tematikou, keďže svadba bude v polovici okt…
petuskagal
Pred 10 rokmi
5
Foto kamera svadba
Rada by som si nehala poradit....neviem ci nam treba na svadbu fotografa a aj kameramana?
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
2
1
2
…
803
804
805
806
807
…