O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ranunculus v septembri?
Dobry den,chcela by som sa spytat ci niektora z Vas mala v svadobnej kytici ranunculus (v septembri…
marika166
Pred 10 rokmi
9
Svadba Poprad rok 2016
Ahojte hľadám pekné miesto na svadbu v Poprade, neviete mi niečo poradiť pre cca 80 ľudí? Páčil s…
karolinka29
Pred 10 rokmi
1
Hlada sa fotograf
Hladame fotografa na nasu svadbu 28.5.2016 :) v Hlinnomm,teda idealny fotograf by bol z presovskeho…
simonross
Pred 10 rokmi
12
Hľadáme klaviristu alebo huslistu na obrad , Bánovský kraj
Dobrý deň, hľadáme ochotného klaviritu, ktorý zvládne zahrať Canon od Pachelbel :)
ekyna
Pred 10 rokmi
13
Kaderníčka Trnava
Dobrý deň, hľadá sa kaderníčka z TT, najlepšie nejaká "mladá" kočka, ktorá by mi prišla ku mne dom…
chrvacka
Pred 10 rokmi
1
SOS zákusky Pezinok 13.6.2015
Ahojte devčata, prosim poradte mi kdo mi upeče chutné poctivé zákusky na 13.6.? jsem z Pezinka, dě…
muffinka13
Pred 10 rokmi
11
Potrebujeme svadobnu vyzdobu saly Bratislava 22.8.2015
Dobry den, potrebovali by sme urobit svadobnu vyzdobu saly v Bratislave v Ruzinove 22.8.2015 pre 40…
hidekor
Pred 10 rokmi
10
Ma niekto zaujem o prenajom kongresovej saly Mladost v Presove na svadbu? Termin 5.9.2015 :)
Kapacita saly je nejakych cca 70 hosti, dobre tam varia, prerabali ju pred 3 rokmi. Viac info v spr…
arianne
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Babulky prosím poraďťe mi, ktorý účes by radili vybrať k šatám?
Stále ma hryzie taká tá vymýšľacia bunka a neviem sa úplne rozhodnúť, aký účes si vybrať k mojim ša…
kathy
Pred 10 rokmi
12
Svadba - Hlinne
Zdravim nevesticky, mate niekto skusenosti s novou svadobnou salou v Hlinnom pri benzinke? Velmi sa…
ria06
Pred 10 rokmi
4
Aké ovocia k čokofontáne, koľko?
Baby poraďte :-) Čo si myslíte, koľko kg ovocia potrebujem na 2,5 kg čokolády? Aký druh ovocia by …
mia213
Pred 10 rokmi
7
Hľadá sa ... fotograf na termín 03.10.2015
Dobrý deň prajem, hľadám fotografa na termín 03.10.2015, najlepšie z okolia Martina. Poprosím aj…
clavicle
Pred 10 rokmi
16
Vizazistka na 15.8. ochotna pricestovat do RA?
Prosim, nech ma kontaktuje vizazistka ochotna pricestovat do RA 15.8. ak by sa licilo viacej dam. D…
disobey19
Pred 10 rokmi
1
Pomóoooc...Popolnočné šaty
Baby, pomôžte... hľadám tieto šaty.. a neviem, kde ich zohnať :/
sima276
Pred 10 rokmi
2
Hlada sa Dj na svadbu v Bratislave na 22.8.2015
Ahoj, Hladam Dja na nasu svadbu v Bratislave bude mensia okolo 40 ludi a bude sa konat 22.8.2015. …
lukas55555
Pred 10 rokmi
3
Fotograf 19.9.2015 stredne Slovensko
Hladame sikovneho fotografa na svadbu v termine 19.9.2015, svadba sa bude konat v okoli Rim. Soboty…
simonross
Pred 10 rokmi
5
Vizazistka na 15.8. okolie RA, RV, BR
Dnes mi odvolala rezervaciu vizazistka, tak by som nejaku potrebovala na 15.8. Prosim poradte. Daku…
disobey19
Pred 10 rokmi
1
Svadba bez rodičov
:-( Ahojte ja už bohužiaľ nemám rodičov zomreli a preto by som sa vás chcela opýtať či je alebo bol…
zildo
Pred 10 rokmi
10
Hlada sa kameraman, ale iba na časť svadby
Hľadám kameramana na 19.9.2015 Poprad, ale chcem natocit iba sobas, uvodne tance (omacku), potom dl…
kplusm
Pred 10 rokmi
4
DJ/hudobná skupina MT a okolie
Ahojte zhanam na 10. 10. DJ aleho nejaku hudobnu skupinu z Martina a okolia. Viete mi poradit nieko…
yourdevil
Pred 10 rokmi
1
Aký tmavý alkohol?
Baby poraďte mi prosím, aký zvoliť tmavý alkohol. Máme už kúpené víno (biele a červené), máme kúpen…
martanka88
Pred 10 rokmi
4
Svadobné osvetlenie
Ahojte, prosím vás viete mi poradiť kde by som zohnala svetelnú stenu za nevestu a ženícha? Ale chc…
ligotavasvadba
Pred 10 rokmi
3
Kameraman Drgáň, okres Námestovo
Ahojte žienky, máte niektorá skúsenosť s kameramanom p. Drgáňom? Nevieme sa rozhodnúť, pretože jede…
veronika978
Pred 10 rokmi
2
Pekné miesto na svadobnú hostinu v Dolnom Kubíne a okolí
Babyyyy, prosím vás, neviete mi poradiť nejaké pekné miesto na svadobnú hostinu v Dolnom Kubíne a o…
macka164
Pred 10 rokmi
3
Fotograf + tip na svadobne foto ?
Zhanam fotografa na buduci rok na maj, rk a okolie. Žienky kde v prirode ste sa fotili?
fotografovanieeu
Pred 10 rokmi
19
Hľadám KAMERAMANA , 8.8.2015 Michalovce
Hľadám KAMERAMANA , 8.8.2015 Michalovce posielajte hneď aj cenovu ponuku, dakujem
dzuly9941
Pred 10 rokmi
3
Zrusenie svadby na SK svadba v zahranici
Dobry den planujeme svadbu na august 2015, tento termin sme vsak uz vsetkym oznamili tj rodine a pa…
nikkkis
Pred 10 rokmi
6
INFORMATIVNE, hľadam KAMERAMANA, 8.8.2015, Michalovce
prosím posielajte hneď aj CENOVU PONUKU.
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
4
Kameraman. Áno či nie?
neviem sa rozhodnuť či ano alebo nie. Na jednej strane, mať kameramana je super, pretože maš peknu…
kplusm
Pred 10 rokmi
1
2
32
Jedna Radosť - Źilina, skúsenosti a cenová relácia
Ahojte nevestičky, zaujímala by ma Vaša skúsenosť s touto agentúrou, plus cenová relácia vs.počet o…
helka20
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
806
807
808
809
810
…